Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום התקנתי סוף כל סוף את המערכת שליי:

מגבר

JBL GTO1004

קומפוננט

HERTZ ESK 165

ועכשיו מה שנשאר זה סאב...

המוכר מאד המליץ לי על הES250 של הרץ.....עשיתי חיפוש פה בפורום והבנתי שהוא מאד מדוייק.

אבל מה שלא הבנתי זה, האם הוא מפציץ?!?

שמעתי סי 12 של קיקר אצל חבר שלי, וכל בום שלו הדליק אותי מחדש....האם ההרץ יגיע לרמה כזו?

אני מציין שהמוזיקה שאני שומע זה אך ורק ראפ!

תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

חחחחח

כרגע בתור סאב זמני ליומיים הקרובים, הוא נתן לי סאב שאני לא ממש מכיר-יש עליו ציור של טנק עם חתימה של P.MILLER(10 אינץ'), לא ממש התלהבתי ממנו, הוא דיי מרוח ולא ממש עוצמתי..

פורסם

אני לא יודע בוודאות, סגרתי עם המוכר על מחיר של כל החבילה.

אבל האם אתם יכולים לומר לי מה האופי של ההרץ?

מדוייק?

חזק?

מרוח?

מפרק אוטו?

פורסם

כמעט (שוב כמעט) יכול להיות מדויק או מרוח או מפרק רכבים (במידה מסוימת) וכו וכו

יש דבר שהוא חשוב לא פחות מעצם בחירתת הסאב והוא ? צדקתם = תיבה

לתיבה יש קשר ישיר לאופי הסאב

מה אתה רוצה מהסאב שלך ?

פורסם

בעיקרון רוב המוזיקה שהמערכת תנגן תהיה ראפ, לכן אני מאמין שנדרש מהסאב להיות חזק ומדוייק כמה שיותר...

פורסם

אין שום קשר בין מוזיקת ראפ לבאס מדוייק. חזק אולי. אבל מדוייק?

הצליל עצמו לא מדוייק. מה שכן אם אתה מחפש דיוק אז הסאב הנ"ל בתיבה אטומה הוא מה שאתה צריך.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

• תוכן חדש...