Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אני יכול להשיג Dodge calliber ליום אחד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

חברה שלי מתה על Dodge calliber, היא פשוט חולה על האוטו הזה.

עוד חודש יש לה יומולדת, ואני רוצה לארגן לה משהו בנושא.

חשבתי על:

1. נסיעת מבחן - להתקשר לסוכנות ולהזמיו נסיעת מבחן. להתקשר ולהגיד את האמת? או לשחק אותה כאילו אני מתעניין?

2. השכרה - להשכיר את הרכב ליום, הבעייה היא שאני לא חושב שיש אותו בחברות השכרה.. מכירים מקום שאפשר להשכיר אותו ליום?

3. שאילה\השכרה ממישהו - אני פשוט לא מכיר אף אחד עם הרכב הזה...

אשמח לשמוע תשובות לשאלות שלי, או רעיונות שלא חשבתי עליהם. תודה.

פורסם
היי לכולם,

עוד חודש יש לה יומולדת, ואני רוצה לארגן לה משהו בנושא.

חשבתי על:

1. נסיעת מבחן - להתקשר לסוכנות ולהזמיו נסיעת מבחן. להתקשר ולהגיד את האמת? או לשחק אותה כאילו אני מתעניין? אם תגיד את האמת לא ייתנו לך אפילו לשבת ברכב,נסיעת מבחן היא לכשעה ומלווה בנציג מכירות של החברה ככה שזה לא ממש קולע למה שרצית.

2. השכרה - להשכיר את הרכב ליום, הבעייה היא שאני לא חושב שיש אותו בחברות השכרה.. מכירים מקום שאפשר להשכיר אותו ליום? עד כמה שאני יודע אין את הרכב הנ"ל בחברות השכרה.

3. שאילה\השכרה ממישהו - אני פשוט לא מכיר אף אחד עם הרכב הזה... מצטער לאכזב אותך אבל לא מאמין שזר בעל רכב כזה ייתן/ישכיר לך את הרכב.

אשמח לשמוע תשובות לשאלות שלי, או רעיונות שלא חשבתי עליהם. תודה.

לסיכום אני חושב שכדאי לך להתחיל לחשוב על מתנה אחרת ליום הולדת.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
היי לכולם,

יש לך חברה סוטה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

השכרתי את האוטו הזה בארה"ב לפני כמה חודשים, ואני חייב לציין שהוא ממש חר&, 4 הילוכים אוטומט, פלסטיקה זולה, מאיצה כמו טרקטור, הדבר היחידי שאהבתי בה זה שהתא כפפות מקרר את הבקבוקים שאתה שם בו, וגם יש פנס שאפשר לשלוף אותו מהתקרה מעל המושבים האחוריים.

כמו שקודמיי ציינו, תחשוב קודם על מתנת יום הולדת, או תשכיר איזה מרצדס במוו או איזה אלפא.

פורסם
הדבר היחידי שאהבתי בה זה שהתא כפפות מקרר את הבקבוקים שאתה שם בו,

תא לשמפניה:wink:

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

• תוכן חדש...