Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C4 פיקאסו

usafun
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל המלצות הערות ו/או הארות על הרכב הנ"ל. את מאזדה 5 פסלתי בגלל המושב האמצעי האחורי הזעיר, CRV נראה לא רע בגלל הגימיק של מושב 6. בכל אופן, אנו משפחה של 5, ובעבר, אחרי שפיג'ו 305 שבק לי פעמיים בגלל כשל מנוע בגלל חום (בלי שדלקה נורית בלוח המחוונים), נשבעתי שלעולם לא אקנה רכב צרפתי. האם C4 פיקאסו עשוי לשנות את דעתי?

פורסם

מבחינת אמינות? רק ז'אן פייר באגאז' יודע.

מבחינת הנאה ופרקטיות - ה-C4 מרשים למדי. הוא אמנם לא הכי נוח לנסיעה, ואם אתה קונה את התיבה הרובוטית כדאי שתבדוק היטב אם אופי פעולתה מתאים לך, אבל מלבד זאת מדובר במיניואן קומפקטי מרווח, איכותי, מאובזר ונעים מאוד לנהיגה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מבחינת אמינות? רק ז'אן פייר באגאז' יודע.

מבחינת הנאה ופרקטיות - ה-C4 מרשים למדי. הוא אמנם לא הכי נוח לנסיעה, ואם אתה קונה את התיבה הרובוטית כדאי שתבדוק היטב אם אופי פעולתה מתאים לך, אבל מלבד זאת מדובר במיניואן קומפקטי מרווח, איכותי, מאובזר ונעים מאוד לנהיגה.

רוני

תוכל להפנות למקור ממנו אוכל לשאוב מידע על סוגי התיבות הללו (או שאתה יכול לעמוד על ההבדל בקצרה)? אני אין לי מושג וחצי מושג מה ההבדל.

פורסם

יש לי מקור מצוין בשבילך. למעלה, בסרגל, יש את המילה "חיפוש". חפש אחר "תיבה רובוטית" וכדומה, ומובטחים לך הסברים רבים על אופי פעולתה של התיבה. אם יהיו אח"כ עוד שאלות - שאל כאן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

התיבה הרובוטית של הפיקאסו היא מן הטובות שבנמצא. סה"כ רכב מעולה, וממה שאני שומע מחברים שיש להם, עדיין מגלה אמינות גבוהה אחרי מספר חודשים - אבל, כמובן, מדובר ברכב חדש ולא נדע עד שתעבורנה מספר שנים (אגב, מבין הצרפתיות, דוקא סיטרואן די אמינה, בנגוד למה שחושבים). אפשר לקרוא מבחני רכב במוטוקאר וב ynet

פורסם

קודם כל סיטרואן היא המכונית הטובה ביותר לאחר מיני באמינות (מאירופה,כן) והיא הגיעה למקום 10 מכובד למדי.

ספציפית לגבי c4 פיקאסו אין לי מושג כי הוא חדש בשוק.

לגבי תיבה רובוטית, היא מעולה לפי מה שאני שומע וקורא ביחס לכל לתיבות אחרות רובוטיות, הרכב לא זז בירידה וגם אם כן, מאוד נוח האמברקס כי הוא כפתור.

גרסאות דיזל ללא הרבה אבזור אבל הבנזין דווקא בסדר גמור.

אם אהבת את ה-crv בגלל 6 המקומות למה לא תקנה מולטיפלה?? אני יודע שאין לה אוטומט אבל היא נוסעת מעולה, לפי דעתי היא גם נראית יותר טוב.

פורסם

למולטיפלה החדשה יש תמורה ירודה יחסית למחירה היקר.

לי יש בבית FR-V, אם יש לך שאלות ספציפיות אשמח לענות, (כמו כן יש לי גם מולטיפלה, אם זה הכיוון בו אתה מעוניין).

פורסם
למולטיפלה החדשה יש תמורה ירודה יחסית למחירה היקר.

לי יש בבית FR-V, אם יש לך שאלות ספציפיות אשמח לענות, (כמו כן יש לי גם מולטיפלה, אם זה הכיוון בו אתה מעוניין).

זה מצחיק, אבל למעשה, אני מחפש רכב שיהיה נוח לבן הגדול שלי (בן 14).

מה הכוונה: עד כה, הוא התענה בכסא האמצעי ברכב, כשבין רגליו מה שהוא מכנה "הגבעה" (הבליטה הקיימת במכוניות פרטיות ומאלצת את היושב באמצע לשבת בפיסוק רגליים). וכשמצידיו שני אחיו, יצא שהוא בתנוחת ישיבה לא נוחה. מכיוון שאני ארך רגליים, אבל לא הנהג העיקרי, הבטחתי לחפש רכב ללא "גבעה" ואם המחיר יהיה קצת פשרה עבורי בנוחות הנהיגה - ניחא. הפשרות הנוכחיות שראיתי הן FRV והפיקאסו. בעבר פירסמתי כאן כמה שאלות על טוסון (כי הוא עומד בסקלת המחיר שלי) אבל למרות הקונצנזוס המשפחתי, אני מסרב לקנות רכב כה בזבזן בדלק.

מן הכורסא (היינו, בלי שישבתי פיזית ברכב), נראה שהפיקאסו נחמד מאד. FR-V היה בהוזלה יפה בחנוכה, איני יודע את מחירו כיום. ישבתי בו וראיתי שבויתור קל על הנוחות שלי, היושב מאחוריי יכול לשרוד. חוצמזה, 6 מקומות הוא גימיק יפה. הפיקאסו חדש באיזור, כמה זמן ה - FR-V על הכבישים? והאם יש מבחני דרכים המשווים בין FR-V לפיקאסו?

פורסם

מצ"ב מבחן השוואתי בין C4 פיקאסו לFR-V:

http://www.kvishim.co.il/Articles.asp?id=549

לדעתי האישית בלבד, מהימנות האתר מוטלת בספק.

הFR-V על הכבישים פחות או יותר 3 שנים. משום שעד היום הוצע רק עם תיבה ידנית, נמכרו ממנו במשך 3 השנים הללו רק 9 יחידות (!), עכשיו הוא קיבל תיבה אוטומטית, תוספת אבזור ומחיר הרבה יותר נמוך. כך שהיום הוא יכול להוות עסקה משתלמת.

מאז שהFR-V עבר את הרענון הקליל הזה. יצא לי לראות כמה עשרות יחידות ממנו.

אם הייתי במקומך, הייתי מתלבט בין המיניואנים של ה5 וה6 מקומות.

מיניואנים של 7 מקומות כדוגמת מאזדה 5 וC4 פיקאסו הינם בעלי תא מטען זעיר ושורה אחורית המתאימה לילדים בלבד.

מה עם רנו סניק?

פורסם
אם הייתי במקומך, הייתי מתלבט בין המיניואנים של ה5 וה6 מקומות.

מיניואנים של 7 מקומות כדוגמת מאזדה 5 וC4 פיקאסו הינם בעלי תא מטען זעיר ושורה אחורית המתאימה לילדים בלבד.

מה עם רנו סניק?

לא נכון. מאזדה 5 דווקא די מרווחת בשורה השלישית. הבעיה שלה היא לשבעה - המושב האמצעי בשורה המרכזית מתאים בקושי לילדים קטנים. אם יש רק ששה במשפחה, בהחלט אפשר להסתדר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

קיבלתי השבוע C4 פיקאסו בליסינג. אחרי 100 ק"מ נדלקו נורות אזהרה והרכב הודיע לי חגיגית שהוא כבר רוצה לראות מוסך...

מלבד האמינות, הרכב מאובזר היטב, כל כך מאובזר שנדרש לא מעט זמן כדי ללמוד לתפעל את כל המערכות.

לגבי הגיר הרובוטי, מההתרשמות הקצרה שלי אם אתה נוהג רגוע ורוב הזמן מחוץ לעיר, כמעט ולא תרגיש בהבדל ביחס לאוטומט. אם אתה גר בעיר כמו חיפה למשל, הייתי ממליץ לך לשקול רכב אחר.

בינתיים אני עם מאזדה 5, כשתחזור הפיקאסו אוכל להוסיף עוד מידע.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
קיבלתי השבוע C4 פיקאסו בליסינג. אחרי 100 ק"מ נדלקו נורות אזהרה והרכב הודיע לי חגיגית שהוא כבר רוצה לראות מוסך...

מלבד האמינות, הרכב מאובזר היטב, כל כך מאובזר שנדרש לא מעט זמן כדי ללמוד לתפעל את כל המערכות.

לגבי הגיר הרובוטי, מההתרשמות הקצרה שלי אם אתה נוהג רגוע ורוב הזמן מחוץ לעיר, כמעט ולא תרגיש בהבדל ביחס לאוטומט. אם אתה גר בעיר כמו חיפה למשל, הייתי ממליץ לך לשקול רכב אחר.

בינתיים אני עם מאזדה 5, כשתחזור הפיקאסו אוכל להוסיף עוד מידע.

יש עדכונים נוספים על הפיקאסו?

היום עשינו נסיעת מבחן. עושה רושם נחמד. טרם ידועים המחירים ל - 2008. תוך יום יומיים התעלומה תפתר. עושה רושם שאת הגרסה הרובוטית באבזור PACK הם ישייכו לקבוצת שיוך 5. ללא האבזור אולי יידחק לקבוצה 4.

פורסם

ממליץ לגשת לסוכנות של פורד לראות את הS-MAX.

רכב מאוד חמוד בעל מרווח פנים מצויין (לטעמי) ואין שום צורך בהתפשרויות.

הוא מגיע בכמה רמות איבזור, ואם אני לא טועה, בהחלט נכנס בקבוצת רישוי 5.

(אולי אפילו בקבוצה 4 עם רמת האיבזור הכי נמוכה?)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
ממליץ לגשת לסוכנות של פורד לראות את הS-MAX.

רכב מאוד חמוד בעל מרווח פנים מצויין (לטעמי) ואין שום צורך בהתפשרויות.

הוא מגיע בכמה רמות איבזור, ואם אני לא טועה, בהחלט נכנס בקבוצת רישוי 5.

(אולי אפילו בקבוצה 4 עם רמת האיבזור הכי נמוכה?)

ראיתי. בהחלט רכב נחמד ויקר כ - 180K. אין אפשרות לדחוס אותו לקבוצה 4...

ומהי הפשרה לדעתך?

• תוכן חדש...