Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C4 פיקאסו

usafun
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש עדכונים נוספים על הפיקאסו?

היום עשינו נסיעת מבחן. עושה רושם נחמד. טרם ידועים המחירים ל - 2008. תוך יום יומיים התעלומה תפתר. עושה רושם שאת הגרסה הרובוטית באבזור PACK הם ישייכו לקבוצת שיוך 5. ללא האבזור אולי יידחק לקבוצה 4.

עד כה למעט התקלה הראשונית שנפתרה בקלות הרכב עושה רושם מצויין. לגיר הרובוטי מתרגלים די מהר, ואפילו אשתי הודתה שהרכב מהנה לנהיגה.

ההערכה היא כי אכן לובינסקי יורידו את רמת האיבזור כדי להכנס לרמה 4, אחרת המכירות יצנחו. אני התעקשתי לקבל את הרכב לפני סוף השנה מהסיבה הזו בדיוק. התוספות המשמעותיות בעיני ברמת האבזור הגבוהה הן פתחי המיזוג מאחור, והשימשה הקדמית המונעת חדירת חום. הסיבה היא ששטח השמשות הענק טוב אולי לאירופה, אבל לא לקיץ הישראלי. אני בכל מקרה מתכוון להכהות את החלונות האחוריים כדי לצמצם את ההתחממות של הרכב.

פורסם

לגבי הישיבה ברכב, נסענו בסוף השבוע עם 2 ילדים בכסאות בטיחות + מבוגר בשורה השנייה והיה ממש נוח. נסיון דומה במאזדה 5 היה בלתי אפשרי.

פורסם
עד כה למעט התקלה הראשונית שנפתרה בקלות הרכב עושה רושם מצויין. לגיר הרובוטי מתרגלים די מהר, ואפילו אשתי הודתה שהרכב מהנה לנהיגה.

ההערכה היא כי אכן לובינסקי יורידו את רמת האיבזור כדי להכנס לרמה 4, אחרת המכירות יצנחו. אני התעקשתי לקבל את הרכב לפני סוף השנה מהסיבה הזו בדיוק. התוספות המשמעותיות בעיני ברמת האבזור הגבוהה הן פתחי המיזוג מאחור, והשימשה הקדמית המונעת חדירת חום. הסיבה היא ששטח השמשות הענק טוב אולי לאירופה, אבל לא לקיץ הישראלי. אני בכל מקרה מתכוון להכהות את החלונות האחוריים כדי לצמצם את ההתחממות של הרכב.

אפשר להכהות החלונות האחוריים (ואולי אף את כולם) כבר בהזמנה מהיצרן?

והאמת היא, שברמת האיבזור הגבוהה (מה שהם קוראים PACK), הדבר היחיד שהיה משמעותי הוא המיזוג בחלק האחורי. לדעתי לא שווה להוציא על זה 10K נוספים בתמחור הקיים היום.

דרך אגב, האם היות הרכב המאובזר קבוצה 5 מייקר גם את הביטוח? ואם כן, האם באופן משמעותי?

פורסם
סיטרואן דיי מתרסקת במחיר..

הרכב עצמו דיי מרשים ומאוד "עתידני" .

תן מבט לS MAX (לא זול) וגם לטוראן החדש מנוע הTSI ...

מתרסקת במחיר זה טוב ליהודים. היום נודע לי שגם הצבע המטאלי כלול במחיר. לאט לאט נותנים עוד סוכריות. העיקר שלא תתרסק בביצועים ובתחזוקה (כמו ההשמצות שמיחסים לחברה הזו).

גם הטוראן יקר. אמנם פולקסוואגן, אבל יקר.

פורסם

מחיר הטוראן ברמת גימור טרנדליין ירד משמעותית עקב ירידת המיסוי והוא עומד כיום על 162500 ש"ח!

הוא מגיע עם 6 כריות אויר,ESP , שבעה מושבים כאשר השורה האמצעית היא בעלת 3 מושבים אמיתיים ולא כרית.. לכל מושב יש מסילה משלו , רדיו MP3 , מזגן בקרת אקלים מפוצל עם פיתחי מיזוג לנוסעים מאחור , מגירות למתח למושבים הקידמים ובגג הרכב ,מגשים ועוד.. (רכב מאוד מאוד שימושי!) .

הפנינה : מנוע TSI 1.4 חסכוני בדלק ועם ביצועים טובים מאוד! מחליף את ה2.0 הקודם ונותן ביצועים טובים יותר , בנוסף מגיע גם עם גיר הDSG 6 .

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
מחיר הטוראן ברמת גימור טרנדליין ירד משמעותית עקב ירידת המיסוי והוא עומד כיום על 162500 ש"ח!

הוא מגיע עם 6 כריות אויר,ESP , שבעה מושבים כאשר השורה האמצעית היא בעלת 3 מושבים אמיתיים ולא כרית.. לכל מושב יש מסילה משלו , רדיו MP3 , מזגן בקרת אקלים מפוצל עם פיתחי מיזוג לנוסעים מאחור , מגירות למתח למושבים הקידמים ובגג הרכב ,מגשים ועוד.. (רכב מאוד מאוד שימושי!) .

הפנינה : מנוע TSI 1.4 חסכוני בדלק ועם ביצועים טובים מאוד! מחליף את ה2.0 הקודם ונותן ביצועים טובים יותר , בנוסף מגיע גם עם גיר הDSG 6 .

לפי התיאור שאתה נותן על עצמך, אז אני מניח שזו חוות דעת סובייקטיבית (היינו של "בעל עניין")?

פורסם

עומר אומנם נציג מכירות אך מה שנכתב מעלה אינו חוות דעת אלא תיאור קצר של איבזור הרכב + מחיר הרכב אחרי 01.01.08.

Veni Vidi Vici

פורסם
עומר אומנם נציג מכירות אך מה שנכתב מעלה אינו חוות דעת אלא תיאור קצר של איבזור הרכב + מחיר הרכב אחרי 01.01.08.

בדיוק! :mm_yeah:.

אם אינפורמציה של "כן אחי היא מהירה או מאוד נוחה" מספיקה לך , אנא סלח לי..

אני משתדל שלא להכניס יותר מידיי עינייני עבודה ולתת תיאור מדויק של הרכב מבלי להשמיץ "מתחרים" או להשוות ביניהם..

השינוי במחיר אחרי ינואר הוא משמעותי מאוד(-12500 ש"ח) ואני בהחלט חושב לנכון שאינפורמציה כזאת מאוד קשורה לשרשור..

כמובן ששוה לבדוק אצל שאר היבואנים מהי הירידה במחירים בעקבות שינויי המס..

פורסם
סיטרואן דיי מתרסקת במחיר..

הרכב עצמו דיי מרשים ומאוד "עתידני" .

תן מבט לS MAX (לא זול) וגם לטוראן החדש מנוע הTSI ...

כדאי מאוד, במיוחד שאתה נותן חוו"ד על שמירת מחיר של מתחרה, שתציין במפורש שאתה איש מכירות של VAG.

באותה מידה ראוי שצ'מפיון יערכו רענון לעובדיהם בכל הנוגע לכללי אתיקה.

בלי קשר, הייתי בנסיעת מבחן, עם חבר, בטוראן 1.4 TSI ואני חייב לציין לשבח את ממדיו הקומפקטיים, מרחב פנימי מצוין ושימושי, עיצוב סולידי שקט ומאוד נעים וביצועים מצוינים. יופי של אוטו. אנטי תזה עיצובית מושלמת ל S MAX הפומפוזי.

פורסם
כדאי מאוד, במיוחד שאתה נותן חוו"ד על שמירת מחיר של מתחרה, שתציין במפורש שאתה איש מכירות של VAG.

באותה מידה ראוי שצ'מפיון יערכו רענון לעובדיהם בכל הנוגע לכללי אתיקה.

בלי קשר, הייתי בנסיעת מבחן, עם חבר, בטוראן 1.4 TSI ואני חייב לציין לשבח את ממדיו הקומפקטיים, מרחב פנימי מצוין ושימושי, עיצוב סולידי שקט ומאוד נעים וביצועים מצוינים. יופי של אוטו. אנטי תזה עיצובית מושלמת ל S MAX הפומפוזי.

סיטרואן מתרסקת במחיר, זה נכון. אפילו לעומת פיז'ו :lol:

לא הייתה כאן שום הוצאת דיבה אלא עובדות נכונות.

פורסם
הוצאת דיבה והתנהגות לא אתית אינם בדיוק אותו דבר.

אני מצטער אם פגעתי , אני מנסה מאוד לשמור על אתיקה מסוימת אפילו שהנני חבר פורום הרבה לפני שידעתי שצ'מפיון מיבאים VW.. (או במילים אחרות , אני חבר פורום ולא "מסתנן שרשום למטרות רווח"..)

אבל אם תסתכל לאחור ותבדוק את תגובתי אולי תגדיל קצת ראש ותנסה להסתכל על הצד החיובי.. :

"הרכב עצמו דיי מרשים ומאוד "עתידני" ." - (תגובתי על אותו פיקאסו..)

ולפי מה שאני מבין (אולי אני טועה) הבחור מעונין בליסינג.. ככה שירידת הערך זה לא ממש עיניינו.. (שואל על קבוצות ערך וכו'..) .

נ.ב: רק לידע כללי (אם זה בכלל מעניין) אין לי שום רווח על עסקת ליסינג!! (אולי זה קצת יסגור לך את הפינה..)

בקיצור במילים אחרות - אני חבר פורום בדיוק כמוך שנותן אינפורמציה עדכנית ועיניינית! אם אתה חושב שהפרזתי או השמצתי אני מצטער ,זאת ממש לא היתה הכוונה אלא עובדה קיימת בשטח. ואם אוכל לעזור למתעניין מסוים שאולי חפץ בVW , אני לא מוצא כל רע בדבר (תקן אותי אם אני טועה.. ) .

תודה.

עומר.

פורסם

העובדה שאתה מסייע למי שמתענין במוצרים שאתה מוכר, ראויה לברכה, גם אם אתה לא ממש ניזוק מכך. באשר לענין האתי כבר אמרתי את שרציתי.

• תוכן חדש...