Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.חלק מחברי הפורום מכירים אותי,חלק פחות...אני לא נוטה לכתוב הרבה בפורום,אבל לפני שבועיים סיימתי פרויקט,וחשבתי לשתף אתכם בסיפור ומעט תמונות.

קוראים לי עוז,מזכרון.חובב רכבי אספנות וספורט מוטורי.יש לי כמה חיפושיות,כרמן גיאה,מיני ועוד כמה כלים שבאים והולכים.

לפני 4 שנים,בהיותי ילד ב15,הגעתי לבחור בשם שוקי נחום(הידוע לרב כשוקי משוקי דרימס קאר).סיפרתי לו על האהבה שלי לחיפושיות ולמשפחת מקוררי האוויר,הוא הכיר לי את הסדנא שלו ולאט לאט התפתח קשר הדוק.

הגעתי אליו אחרי שהחלטתי לנשור מבית הספר,ורציתי להתעסק בכל מה שקשור למוטוריקה.הוא הכניס אותי וקיבל אותי אליו לסדנא בחום,לימד אותי איך להתעסק עם פיברגלאס איך ליצוק,לעצב וכו'.

התחלנו לעבוד על פרויקט עבורי,על הבאגי שעליה מסופר הסיפור.שוקי עבד איתי,לימד אותי ולאט לאט האוטו התחיל לקבל צורה.כל פעם רציתי להוסיף דברים יחודיים וכל פעם הפרויקט צבר תאוצה,ואז נעצר.כך במשך חודשים...אנחנו צוברים תאוצה עם הפרויקט,אני נדלק על משהו חדש,והפרויקט נעצר.בסוף אותה השנה,תפסתי קצת שכל והחלטתי לחזור ללימודים.מאז,הפרויקט נעצר לגמרי.לא היה לי זמן להגיע ולעבוד,לא היה לי זמן להתעסק בסיום הפרויקט וככה הוא עמד במשך כמה חודשים...לאחר שנתיים של עבודה של on and off החלטתי להעביר את הבאגי לחבר קרוב וטוב בשם בני נועם,כדי שיוכל לזרז ולקדם את הפרויקט.האוטו הגיע אליו ומסיבות כאלה ואחרות,אותו סיפור קרה.הפרויקט תופס תאוצה,אני נדלק על שגעון חדש והופ...הפרויקט נעצר.ככה,במשך חודשים על גבי חודשים...נעצר.

עד שלפני חצי שנה,לאחר 3 שנים וחצי,אני,שוקי ובני החלטנו לשים לזה סוף.לסיים את הפרויקט כמו שהוא,עם כל החלקים שכבר ישנם,בלי שום שגעונות,שום פרויקט חדש,שום רעיונות מצדי...פשוט לסיים את האוטו ולסוע.

אני בצבא ולכן שמתי את הפרויקט תחת פיקודם של בני ושוקי ששיתפו פעולה בשבילי,ואלה לא אכזבו אותי.

שוקי עבד על עניין הקוסמטיקה-כמה פינישים,כמה פאקים שהיה צריך לסדר,כמה השלמות-וצבע.

אז נכנס בני לעניינים-עשה את כל החשמל באוטו מאפס,עבד על כל עניין המכניקה...וזהו.

היה לי פרויקט מתחת לאף,שיכל להיגמר אחרי חצי שנה ובמקום זה זה נמשך 4 שנים.

והיום האוטו גמור,יושב פה בחניה מתחת לאף שלי,ואני הבנאדם הכי מאושר בעולם.ולא בגלל שזה עוד אוטו על הכביש,עוד אוטו לרשותי...אלא בגלל שזה פרויקט,שנבנה פה בארץ,פרויקט שמסמל עבורי תקופה מסוימת,ועכשיו יש איזשהי הרגשה של ניצחון.אז נכון שחסרים עדיין עוד כמה חלקים והאוטו לא גמור לגמרי...אבל האוטו מסודר.

אז אני אפנק אתכם בכמה תמונות,ואם לא יירד גשם,נתראה ביום שישי במפגש...

DSC00129.jpg

DSC00126.jpg

DSC00136.jpg

פורסם

תתיישן, נראה מדהים.

בשכונה שלי הייתה באגי כזו, ותמיד הזלתי עליה ריר בתור ילד.

מין חלום ילדות כזה, שתופס אותך בגיל קטן ועדיין צובט לך טיפה בלב כל פעם כשאתה רואה אחת כזו על הכביש.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

במילה אחת, כל השאר מיותר: מדהים !

מי ששאל על המרווח ברגים, אני חושב 4*108 כי נראה לי שזה גלגלים 17" של פיג'ו 307.

באמת כל הכבוד על האומץ לעשות דבר כזה בגיל שלך, עלה והצלח.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
תתיישן, נראה מדהים.

בשכונה שלי הייתה באגי כזו, ותמיד הזלתי עליה ריר בתור ילד.

מין חלום ילדות כזה, שתופס אותך בגיל קטן ועדיין צובט לך טיפה בלב כל פעם כשאתה רואה אחת כזו על הכביש.

לדעתי העניה, באגי זה לא בשבילך

אבל יש משהו שמתאים יותר, באותה קטגוריה:

http://www.thunderranch.com/550.html

פורסם

איך דבר כזה חוקי בארץ?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

אחלה, כל הכבוד על ההשקעה!:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
איך דבר כזה חוקי בארץ?

עוז שלום

זוכר אותי? דורון עם הבאחבאג ,הקרוב של טל מחניאל!

הרכב נראה מרשים ביותר וכל הכבוד על ההתמדה.

אני גם שואל את השאלה שלמעלה במידה והתשובה בגוף השאלה אין צורך לענות.

אשמח עם תשתף אותי בתהליך הרישוי בפרטי

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
עוז שלום

זוכר אותי? דורון עם הבאחבאג ,הקרוב של טל מחניאל!

הרכב נראה מרשים ביותר וכל הכבוד על ההתמדה.

אני גם שואל את השאלה שלמעלה במידה והתשובה בגוף השאלה אין צורך לענות.

אשמח עם תשתף אותי בתהליך הרישוי בפרטי

דורון...בטח שזוכר מה קרה לך...תעשה לי טלפון ואני אסביר לך בדיוק איך הכל מתנהל.

ותודה לכולם על המחמאות :)

לירן-ההברגה היא באמת של פיג'ו,הג'אנט שיושב על האוטו נלקח מפיזו 307 xsi.

• תוכן חדש...