Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחיל פרוייקט להסבת מנוע בעירה פנימית לעבודה עם מי ברז במקום דלק.

במנוע עצמו כמעט ואין שינויים, כך שיוכל לעבוד עם בנזין אם אצטרך.

מדובר בהזרקה בלחץ של אדי מים אל תא הבעירה.

מי שיכול ורוצה לתרום לעניין מוזמן ברצון.

מבטיח לספק תמונות עם התקדמות הפרוייקט - אבל אל תצפו להתקדמות מהירה מדי, אין לי הרבה זמן פנוי.

בינתיים אני נוסע על ביודיזל.

אלעד.

בריאות לכולם!

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואתה חושב שבאמצעות פירוק של המים ואח"כ חיבורם חזרה תצליח להפיק אנרגיה?

על זה נאמר: ****** אבל אופטימיים :-)

אגב, אדי מים זה לא מים מפורקים. אדי מים זה מים מוגזים - מים, H20 שהפך ממצב נוזלי למצב גזי. הגז הוא עדיין H2O . מים מפורקים זה מים שהפכו למימן וחמצן נפרדים. H2 וO2

פורסם

קודם כל חשוב לי מאוד להדגיש שאני לא מבין כלום בעניין (אז לא לקפוץ עלי/לנשוך אותי)

אך האם הבחור אינו מתכוון למשהו כזה?

האם זה בלתי אפשרי לחלוטין?

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

נשמע מעניין.

נשמח לדעת מה תעלה בחכתך.

נראה לי שזה מתאים לקרבורטורים בלבד, לא?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מצתער שאני מתעלק על השרשור אבל הנושא של המכונית החשמלית שתיוצר בישראל נשמע דווקא מבטיח מאוד ובכתבה האחרונה שרוני הביא מYNET לא כתוב שזה מתעכב אלה ש"בכירים" באנף הרכב ובראשם יו"ר איגוד יבואני הרכב אומרים שזה לא ישים ומתנגדים לרעיון-מעניין למה באמת הוא מתנגד לרעיון..:roll:

והם מדברים על הטכנולגיה שלא קיימת אבל היא דווקא כן קיימת והבעיה הגדולה זה התשתיות לטעינה של המכוניות שבישראל בגלל המרחקים הקצרים זה דווקא כן יכול לעבוד.לא שאני חושב שזה יקרה מחר או עוד כמה חדשים אבל אני כן חושב שאים יתנו לו את התנאים זה אפשרי.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני לא יודע, אבל אם למישהו מתחשק להתעסק בפרויקט הקטנטן הזה בזמנו החופשי, אולי הוא יוכל להיות כמו הבחור הזה. (אם בא לכם, תפתחו את המאמר שלו. קראתי את הפתיח והסיום ורק מהם כבר היה לי כאב ראש - העיקר שזו "תיאוריה פשוטה של הכל" :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הזרקת מים לתוך חלל הבערה במנוע זה משהו שהיה קיים עוד לפני מלחמת העולם השנייה,

במטוסים בעיקר. אני מניח שזה דבר שונה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא מבין משהו אחד, המנוע עובד על דלק, זאת אומרת פיצוצים שקוראים בתוך המנוע מזיזים את הבוכנות למעלה ולמטה וכתוצאה מכך נוצרת אנרגיה שמועברת לגלגלים שבעצם מקבלים כוח להסתובב כתוצאה מזה (או שאני טועה לגמרי?).

איך בדיוק לשים מים במקום אותו דלק יגרום לפיצוץ ולבוכנות להעלות ולרדת? גם אם זה מים בלחץ (קיטור?) איך זה בדיוק יעבוד רק התהליך הזה של מים במקום דלק בתא בעירה?

אוהד.

פורסם

לא קראתי חומר בנושא אבל חום גורם להתפשטות

לכן תאורטית התפשטות אדי מים יכולה לגרום לבוכנות לרדת בחוזקה.

שוב, זאת הפעם הראשונה שאני נתקל בזה.

"I teach the fools some basic rules"

• תוכן חדש...