Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע מעניין כבילוי ללילה, אבל להוציא את ממסר ההתנעה פשוט הרבה יותר. אני פשוט לא יודע היכן הוא ממוקם ברכב הזה.

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

ממסר ההתנעה לא ימנע כלום, את הסטרטר מקצרים עם מברג בשקל וחצי ב30 שניות ויאללה ביי תגיד להתראות לרכב ואין ביטוח

פורסם

תוציא את כול הפיוזים הנמצאים בתא המנוע.

תאמין לי גנב לא יתחיל לחפש פיוזים של 110 אמפר והוא לא מסתובב עם כאלה בכיס חוץ מעתיד :-)

איזה כייף לי :)

פורסם

ההצעה של מרק10 מצויינת, רק אם אין ביטוח (אני מניח שהאוטו חדש אצלך) כדאי אולי לצלם את בית הפיוזים קודם.

הפיוזים הם לא בעיה אבל הממסרים אולי יתבלבלו לך.

בקיצור , ניטרול בצורה מושכלת.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
תרוקן את מיכל הדלק...בעצם אני הייתי מפרק גלגל ולוקח אותו הביתה.

על התעסקות עם הכרית אויר לא חשבת..? !

לפרק מושב אחורי ולנתק את חיבור משאבת הדלק, אם ידוע איפה הממסר שלו אז העסק יהיה יותר קל לניתוק ואחזור.

פורסם

זב באמת רעיון אולי לנתר איזה פיוז של האלטרנטור או משהו כזה חשוב שבלעדיו אין אפשרות להתניע.

יש פיוז לאלטרנטור?

אהה ואפשר לפרק את חוטי ההצתה אף אחד גנב לא מביא איתו חוטי הצתה.. אבל צריך לזכור את הסדר שלהם..

פורסם

למה לא עשית ביטוח?

לכל חברת ביטוח יש "כונן" אשר אפשר לבטח אצלו את הרכב בשעות קצת מאוחרות משעות הפתיחה המקובלות, אמנם בלי לקבל דף נייר שמעיד על כך, אבל הרכב יהיה מבוטח.

אני קצת פסיכי בנושא, לכן כמעט כל רכב שלקחתי לבדיקה (מלבד הגולף הקודמת שהיתה לי תחושה מעורבת לגביה שהתבדתה לאחר מכן) , עשיתי לו ביטוח ביום הבדיקה למרות שבכלל לא היה בבעלותי.

בגולף הקודמת הגעתי למצב שישבתי בביתו של הבעלים הקודם כמעט 3 שעות עד שהביטוחים נכנסו לתוקף ואז נסעתי לדרכי. (משהו כמו מ18:00 בערב עד 20:00-21:00 בערב)

דרך אגב, אם לא עשית ביטוח איך נסעת עם הרכב הביתה?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
על התעסקות עם הכרית אויר לא חשבת..? !

לפרק מושב אחורי ולנתק את חיבור משאבת הדלק, אם ידוע איפה הממסר שלו אז העסק יהיה יותר קל לניתוק ואחזור.

ניתוק צעצוע - כל גנב הכי בלאי בעולם דבר ראשון ברכב בנזין נותן 12+ קבוע ישיר למשאבת דלק מ"בוסטר התנעה" קטן שהוא מביא איתו, סתם צעצוע שלא יעזור, צריך לזכור משהו לא מדובר פה בהתקנת קודן ששם ההנחה הרווחת היא שכל מה שעושים זה מונעים מילד מפגר\פורץ דירות מזדמן לקחת את הרכב, מדובר פה ברכב ללא ביטוח שאם גנב רכב סביר+ ירצה אותו כנראה שגם יקח אותו אלא אם מדובר בניתוק ממש עצבני שיותיר את הגנב מופתע,....במקרה רגיל מיילא אבל פה הרכב בלי ביטוח !

הוצאת הפיוזים מתיבת הפיוזים בתא המנוע היא רעיון מאוד נחמד.........כמו גם לקחת את המצבר קומפלט איתך,

פורסם

עתיד, עושה רושם שאתה ממש מבין בענייני גניבת רכב , כולל מהלכים שהגנבים עושים (כגון הבוסטר התנעה).

יש משהו שאנחנו צריכים לדעת ? :wink::wink:

לפותח השרשור, מה נגמר בסוף? הרכב נגנב או לא? אני מקווה שלא :-P

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אפשר לישון באוטו.

פעם חזרתי מי-ם באחת בלילה, הרגשתי עייפות, אז נרדמתי באוטו בתחנת דלק. קמתי עם הזריחה, ועם עשרות שיחות שלא נענו מהמשפחה :)

• תוכן חדש...