Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פיאט בראבו אוטומטית שנת 2001.

היום בבוקר, לאחר ההתנעה שמתי לב שהטורים לא יציבים בסרק והאוטו רעד מאוד כאילו עומד להכבות. לאחר שהרכב התחמם לטמפרטורת העבודה הטורים היו קצת יותר יציבים אבל עדיין הרכב גמגם מאוד. בנוסף, כל פעם שנתתי גז הרכב התאמץ מאוד כאילו המנוע נחנק. שמתי לב שיש טווח סלד שכשאני לוחץ על הגז הטורים בכלל לא עולים והאוטו מאוד רועד ורק אחרי שאני ממשיך לתת גז את כאליו "הסכר נפרץ" והסלד עולה והאוטו מאיץ. יש לציין שהבעיה פחות מורגשת במהירויות גבוהות (לא מורגשת בכלל בשיוט) ובעיקר מתרחשת במהירויות נמוכות.

בסיום הנסיעה שארכה כ - 15 דקות שמתי לב לריח שרוף ומוזר שנראה לי שמגיע מהאגזוז אבל לא הייתי בטוח.

מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה לתופעות האלה? לא נדלקה שום נורת תקלה ברכב ותדלקתי באותה תחנת דלק שאני תמיד מתדלק בה.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

תתחיל מניקוי מצערת.....

הערה מקצועית של מנהל המערכת:

ניקוי מצערת לא יעזור.

דבר נוסף, מבחינה מקצועית של כללי הפורום , אין להשתמש בריבוי סימנים כמו הנקודות שסמנת.

תודה

ההנהלה

פורסם

יתכן וחיישן MAF כמות אוויר זה שיושב על צינור יניקת האוויר מלוכלך או שהוא לא תקין.

גם חישן מצב מצערת יכול לעשות בעיות כאלה.

הייתי מנסה עם ספריי אלקטרוניקה לרסס על החיישן MAF פשוט לפרק אותו מצינור היניקה לרסס עליו מרחוק(!) ספריי ולהמתין קצת שיתייבש ולהרכיב הכל חזרה.

אם אתה לא יודע להתעסק עם זה, פנה למוסך מורשה שם יאבחנו את הבעיה בצורה מקצועית ויתחבורו למחשב.

פורסם

יכול ליהיות שיש בעיה של מזרקי דלק סתומים, ו\או פילטרי דלק סתומים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מה שאמרת זה לא סימנים של חוטי הצתה,יכול מאוד להיות באמת סתימות במערכת הדלק ואם אתה נוסע תמיד על הסוף של הדלק אז הגיוני ביותר.יום אחד בא אליי בנאדם עם סיפור בדיוק כמו שלך יצא לו עשן וריח של שרוף ואוט מגמגם כאילו הוא נכבה וכולי,בקיצור הבאתי לו תוסף לדלק של קסטרול ואחרי עשר דקות הכל היה כמו חדש.תנסה מה יש לך להפסיד.ואם אתה רוצה משהו יותר טוב מקסטרול קח את הK44.

• תוכן חדש...