Jump to content

BENO

  • הודעות

    7
  • כאן מאז:

הנקודות של BENO

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

10

מוניטין

  1. מה שאמרת זה לא סימנים של חוטי הצתה,יכול מאוד להיות באמת סתימות במערכת הדלק ואם אתה נוסע תמיד על הסוף של הדלק אז הגיוני ביותר.יום אחד בא אליי בנאדם עם סיפור בדיוק כמו שלך יצא לו עשן וריח של שרוף ואוט מגמגם כאילו הוא נכבה וכולי,בקיצור הבאתי לו תוסף לדלק של קסטרול ואחרי עשר דקות הכל היה כמו חדש.תנסה מה יש לך להפסיד.ואם אתה רוצה משהו יותר טוב מקסטרול קח את הK44.
  2. אני עובד בתחנת דלק ואני רואה אנשים שחסר להם שמן ברקס במכוניות 2006 ואפילו 2007 אז בטח שהגיוני שיהיה חסר לך שמן ברקס באוטו ענתיקה.
  3. עם כל הכבוד לכולכם,מה שאני כן מבין בו זה ויזות.וויזה פלטיניום זה חשבון של לפחות מליון שקל בבנק.בשביל לקבל ויזה כזאתי אתה צריך שיהיה לך מינימום מליון שקל בבנק והמסגרת שלך היא קצת יותר מ30 אלף כמו שאמרתם בערך עוד כמה אפסים.
  4. למה יש אנשים ביד 2 שרושמים-"למכירה דגם קומפורטליין עם כל התוספות של גנריישן-גג נפתח מגנזיום פסי קישוט בצבע הרכב וכולי."הרי אם יש את התוספות האלה אז זה דגם גנריישן לא??
  5. תעשה כמו שאני עושה.קונה שתי זוגות בתחנת דלק ואז מתאים ביניהם. למשל זוג של 19 וזוג של 21, ואז מחבר אחד ואחד ונשאר לך עוד זוג לפעם הבאה גם, יצא לך 40 שקל ובאוטודיפו הם יקחו לך בערך אותו מחיר רק כי זה מעורבב כביכול.
  6. אני כבר כמה שבועות אוסף מידע על גולף ועדיין לא מצליח להבין כמה דברים.אם מישהו יודע להסביר אותם אז אני אודה לו מאוד. 1.באיזה שנים יש לגולף 8 שסתומים ובאיזה שנים 16? (אני יודע שבמנוע 1800 שנת 99 יש 20 שסתומים) מה ההבדל בין 8 שסתומים ל16 שסתומים. (אני לא מתכוון להתחרות איתו או דברים כאלו.) בעקרון אני כמעט נעול על מנוע 1600. ואפילו יש לי משהו על הכוונת שיום ראשון אני לוקח לבדיקה- מנוע 1600 שנת 2002 יד ראשונה 60 אלף ק"מ. דגם גנריישן. אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת ופרטים נוספים על גולף אני אשמח. בעיקר על העניין עם השסתומים ממה שאני פחות או יותר הבנתי 8 שסתומים יותר אמין פחות מהיר. ודבר אחרון-מישהו יודע בערך כמה הולך לרדת המחירון בתחילת 2008? הבנתי שמנוע 2000 זה יהיה משמועתי יותר מה 1600. תודה.
×
×
  • תוכן חדש...