Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקציב כולל של 1000 עם חריגה קלה לקשדרג את המערכת המובנת של הרכב :

1. האם חובה להחליף רדיו דיסק בתקציב עם יש לי כרגע JVC KD-S595 לאיזה קנווד פשוט יחסית ? האם זה משפיע משמעותית על הסאונד ?

2. אני רוצה רמקולים 6X9 מאחורה עם כמה שיותר באסים מכוון שבאס אני לא יכול להכניס לבגאז ואני שומע מוסיקה שחורה עם הרבה באסים , מה הכי מומלץ לדעתכם ? חשבתי בינתיים רק על הJBL 3196

אם יש רמקולים 6.5 עם הרבה באסים אפילו יקל עליי כי אני צריך לחתוך ל-6X9 את המגש פח

פורסם

6 על 9 אחוריים של JBL בסביבות ה 600 ש"ח .

זוג רמקולים 6 וחצי קוקסיאליים של ... לא משנה מה בסביבות ה 400 ש"ח .

תוודע RMS נמוך שלא צורך מגבר , ונצילות גבוהה , הייתי הולך על kenwood .

זאת דוגמא טובה , http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=9065 .

וגם זאת : http://www.cool-car.co.il/Product.asp?Pid=54684&Cat2Cat1ID=6621&Cat2ID=9273&aff=zap

רק אל תגביר בעוצמות מטורפות , ותהיה בסדר .

בהצלחה :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

בעיקרון חיפשתי ממש קצת על הר"ד הזה ולא מצאתי פרטים חוץ מזה שMP3 הוא לא קורא.

אם יא לו יציאה למגבר מה שאני הייתי עודה עם התקציב שלך, בהנחה שזאת ההשקעה המקסימלית שאתה מעוניין להשקיע בנושא.

הייתי קונה מגבר 2 ערוצים פשוט, אפילו יד שנייה יש מלא כאלה.

ושם 6X9 מורל פולס מאחורה.

המורל עולים בסביבות ה450-500 שקל, מגבר אתה יכול למצוא בפחות מ500 שקל. ותישאר לך רק התקנה.

בערך 200-250 שקל למגבר פשוט.

הבעיה היא האם באמת יש יציאה למגבר בר"ד ואם הוא מספק אותך.

אם אין יציאה כזאת לר"ד, חפש ר"ד חדש עם הגברה פנימית חזקה( בRMS לא סתם W, אין להם כל משמעות).

בכסף הנותן תקנה את ה6X9 הנצילים ביותר שאתה יכול למצוא. לך בכיוון KENWOOD לפי דעתי יש להם סאונד עדיף על הפיונירים והJBL בתקציב.

אמיר

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

תודה לעוזרים ובינתיים אני פשוט מחפש בתקציב שלי את הרמקולים שיוסיפו לי הכי הרבה באס (אני לא מעוניין במגבר ואין מקום לסאב בבגאז לצערי) ולמיטב ידעתי ה-6X9 נותנים הכי הרבה באס ולכן אני עושה הרחבה במגש מאחורה.

והרדיו דיסק שלי הוא JVC כזה יחיסת ישן , בלי יציאה למגבר לדעתי עם 4X45W עם 17X4 RMS למי ששאל.

מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים מסויימים בבקשה כי קנווד יש מלא ולא כתוב בזאפ נצילות.

יש מישהו שעולה על ה-JBL 3196 מבחינת הבאסים בתקציב ?

האם לחתוך את הפח מ-6.5 ל-6X9 זה סיפור יקר ושווה את זה ? ולמישהו יש חנות מומלצת שתעשה לי את זה ? האוטו הוא פג'ו 306 אם זה משנה

פורסם

תעשה את זה לבד ... תשיג תבניות של 6 על 9 בכל חור יש , תחפש ב GOOGLE .

בכל מקרא , מה שהצעתי לך זה סבבה לגמרי , את ה 6 וחצי אינץ' אתה יכול להחליף במשהו אחר .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני לא טוב בדברים האלה , נשאיר עבודה למתקין מקצוען שיעשה את ההרחבה אבל עוד לא מצאתי תשובה אחת אפילו לשאלה המרכזית :

האם בתקציב של עד 600 יש רמקולים 6X9 עם באס יותר חזק טוב ונקי מה-JBL CS3196 ? זאת המטרה העיקרית להחלפה כאן.

תודה לעונים.

פורסם

HERTZ בפירוש נותן יותר באסים מJBL(אתה יכול ללכת ולשמוע אצל בעלי מקצוע ותבחין בהבדל לדעתי מהרגע הראשון).

אני מדבר על הדגם של הHERTZ 180W.

הם מותקנים אצלי ברכב ואני נהנה מהם מאוד(מטרתי היתה לקנות 6X9 שיספקו אותי בינתיים עד לקניית הסאב), שמעתי אותם כנגד הJBL והPIONNER וההבדל היה משמעותי מבחינת באסים כנגד הJBL ולגבי הPIONNER אין בכלל מה לדבר-זוועה!!

אבל שוב דבר חשוב מאוד- אתה הוא זה שתחליט איזה צליל יותר אהבת ויש כאלה שיגידו שהם אהבו יותר את הJBL ואפילו(במקרים קיצוניים מאוד) יעדיפו את הPIONNER :shock:

פורסם

אם לא כל כך חשובה לך האיכות ואתה רוצה באס עמוק תנסה את הפיוניר 440 החדש הוא יכול לעבוד יפה עם הג'י ויסי

גם קנווד 400 יכול להתאים

JBL 3196 לדעתי טוב מהשלוש...

בהצלחה

• תוכן חדש...