Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קניתי השבוע את המכונית הראשונה שלי (בשעה טובה ומוצלחת) ולמדתי הרבה מהפורום שלכם.

הרכב הוא סוזוקי בלנו אוטומט שנת 97, יש שנייה, 115 ק"מ.

כעת העניין הוא כזה - הרכב סה"כ נוסע ממש ממש טוב. בנוסף כמובן שביצעתי בדיקה לפני קנייה והבלמים היו תקינים (בערך הדבר היחיד שהיה תקין). היו הערות בנוגע לרצועות במנוע, שסתומים של מנוע, שמן גיר ועוד דברים רבים ונפלאים... על חלק הורדתי את המחיר של הרכב וחלק מהדברים הנחתי שזה הקטע הרגיל של מכוני הבדיקה. בנוסף הרכב עבר טסט לפני שבוע.

כעת כאשר אני נוסעת במהירות 70-80 ומעלה ולוחצת על דוושת הברקס הדוושה רועדת למספר שניות, עד שהמהירות יורדת לסביבות 50 קמ"ש. הרכב כן בולם טוב. לכן לא ברור לי בדיוק מה הבעיה.

היתי שמחה אם תייעצו לי לפני שאני לוקחת את הרכב למוסך במה יכול להיות מדובר... (בחורה, פעם ראשונה במוסך , גם במוסך אמין, די דורש שיעבדו עליי פשוט).

תודה לכולם

פורסם

התופעה שאת מתארת נובעת מדיסקים (או צלחות בלימה) עקומים.

אם נשאר עליהם עוד "בשר" אפשר לחרוט ואם לא צריך להחליף.

לגבי מוסך תגידי איפה את גרה וכך יוכלו לכוון אותך.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

לבלנו יש בעיה די קבועה בצלחות הבלם החלפה שלהם תעלה בסביבות 250 ש"ח כדי ומומלץ ביחוד אם רק קנית את הרכב

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

תודה על העזרה...

האם ידוע לכם במקרה על עוד משהו ייחודי לבלנו שכדאי לשים לב אליו?

כמו כן איך אני יכולה לדעת מה מצב רצועת הטיימינג (חוץ מלשאול את המוסכניק) , אחת לכמה זמן בערך מחליפים אותה בבלנו, וכן כמה בערך אמור לעלות?

פורסם

בבלנו עושים טיימינג בערך כל 70 אלף והעלויות כולל מותח וגלגלת ועבודה בסביבות 1000 ש"ח

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

תודה שוב על העצות...

האמת שלאחר בירורים רבים החלטתי לקנות את הרכב כי שמעתי שהוא ממש אמין.

אז מקווה שיהיה בסדר.

בינתיים התברר לי שהחילפו את רצועת הטיימינג במוסך מרכזי אז לפחות זה בסדר :)

פורסם

"בבלנו עושים טיימינג בערך כל 70 אלף והעלויות כולל מותח וגלגלת ועבודה בסביבות 1000 ש"ח"

לגבי המחיר אני ממש לא סגור אבל בבלנו עושים טיימינג כל 100000 ק"מ לפי ספר יצרן.

• תוכן חדש...