Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

אני רוצה ליקנות מערכת ואחרי חשיבה ארוכה אמרתי שאולי עדיף ליקנות סאב וופר 1000 ואט של פיונירו2 רמקולים אחוריים 420 וואט כל אחד, רמקולים קידמיים יש לי .

בהתחלה חשבתי ליקנות אם מגבר Z4100 ועכשיו אני אומר אולי עדיף בלי כי חבל על הכסף האם האיכות היא משמעותית בין מערכת אם מגבר לבלי או שזה הבדל קטן והמגבר יותר ליופי?

תודה

פורסם

בטח שהמגבר חשוב!

ה"יופי" הזה שנקרא מגבר עולה הרבה כסף, ולתת הרבה בשביל "יופי" אף אחד לא ייתן כל כך הרבה.

המגבר מפיק מהרמקולים את כל היכולת שלהם.

תקנה מגבר לסאב ולקידמיים.

רק תן דגמים של הקידמיים ושל הסאב.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

בלי מגבר,אין סאב.

אנשים לא היו משלמים 1000 שקל על מגבר אם הוא היה ליופי,ויש אנשים שמשלמים גם 2000 וגם 4000 על מגבר בלבד.

חייבים מגבר כדי להרכיב סאב,אין לרדיודיסק שלך כוח כדי להפעיל סאב,גם לא קומפוננט.

היתי מציע לך לעשות חיפוש בפורום בנוגע למגברים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם אני יקנה מגבר אז למה לחבר אותו אתם ממליצים לסאב ול2 הרמקולים האחוריים או ל2 הרמקולים לבד?לקידמיים בטוח לא כי הם לא ממש טובים אני יחליף אולי בהמשך

סאב פיוניר 1000 ואט

פורסם

חבוב תקרא קצת לפני שאתה פותח נושאים.

בכל מקרה , במקום לקנות רמקולים אחורים , תקנה סט סביר מקדימה , תחבר לו מגבר טוב וסאב .

• תוכן חדש...