Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

mr.mag כתב: אני אוהב במיוחד את אלו שנצמדים אליך כשאתה נוסע בשמאלי במהירות שהיא גם ככה גבוה מהמותר, מתחילים לצפצף ולאותת כשבמילא מלפנים יש עוד רכב שנוסע באותה מהירות, בסוף אם תפנה להם את הדרך הם יתקדמו בדיוק 5 מטרים קדימה ואז בעצם יסעו באותה המהירות כמוך רק שהם מלפנים. אלו אנשים עם ז*ן כל כך קטן שזה לא יאמן.

1. נושא המהירות לא רלוונטי, אם מישהו מהיר ממך אתה זז הצידה ונותן לו לעבור, נקודה. גם אם אתה על 220 והוא ב- 225 קמ"ש. פשוט מאוד כי לזה מיועד הנתיב השמאלי.

2. אחרי שזזת, תן לו לשבור את הראש לבד על איך הוא מעיף את הבא בתור שמחליט לחלטר בתור מכונית קוצבת של התנועה, אל תחשוב בשביל אחרים בכביש.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התפספס לי שם קטע בהודעה. אני מתכוון ל2 מקרים שונים, האחד הוא כשבמילא יש רכב מלפניך שנוסע באותה המהירות ובזה שפינית לנודניק את הנתיב הוא לא השיג כלום.

המקרה השני שאתה מפנה לו את הנתיב, חוזר מאחוריו לשמאלי ואז הוא נוסע באותה המהירות. כלום לא השנה, הוא לא נסוע מהר יותר ממך אלא בדיוק כמוך, אבל מלפניך.

מעבר לזה, אם מישהו בא מרחוק מהר ומאותת לי אני מיד מפנה, בכיף. אם מישהו נצמד אלי לתחת במהירות של 140 קמ"ש כשבמקרה של בלימה פתאומית הוא יהיה בתוכי לפני שהוא בכלל יבין מה קרה, אז הוא מסכן את החיים שלי. יש לי פתרון לקרציות שנצמדות לך לתחת אבל לא יאהבו אותו פה יותר מידי אז אני אשמרו את השיטות שלי לעצמי.

ומעבר לזה: אם הנתיב שמימין לי זז משמעותית לאט יותר, למשל 90 כשאני על 130 בשמאלי, אני לא רואה שום סיבה שבגלל איזה פוץ אני צריך להוריד את מהירות הנסיעה שלי ב40 קמ"ש, להחליף נתיב, ולהתקע מאחורי איזה סבתא'לה רק כדי שהוא, הפוץ שכל דקה שלו שווה יותר מאשר שלי, יוכל לעקוף אותי ולסוע בדיוק 5 מטר לפניי. כשאני אסיים את העקיפה שלי והנתיב הימני יתפנה אני אעבור אליו בכל מקרה כי זה מה שהחוק דורש ואני במילא מעדיף להיות בימני. עד אז יש לי זכות לסיים עקיפה, ארוכה ככל שתהיה, בדיוק כמו לכל אחד אחר.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

לדעתי צריך לצאת ולהפוך לנהג קטנוע הזה את הקטנוע וזהו, חלאס אני בכביש לא בשביל לעמוד ולכבות מנוע ולהירגע אלא כדי ליסוע , וזה שאיזה טמבל אחד שניסה לעקוף את כולם סתם כי בא לו עשה מעשה לא בסדר(הייתי רוצה לראות שהוא שם לי יד על האוטו כדי לעבור) ולא הצליח תוקע את כולם בכביש אז מגיע לו שיפנצ'רו לו את האופנוע, אם הוא כל כך רוצה לעמוד ולא לזוז צריך לסדר לו את זה לצמיתות.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

קלי קלות. אני נפגש עם 20 קטנועניסטים אידיוטים כאלה כל יום. בשביל מה יש לי מערכת כריזה ברכב? עם חלונות מושחרים לגמרי ומהבהבים מוסווים? נראה אותו לא זז כשרכב אזרחי לגמרי צועק עליו מבעד לכריזה לעוף מהדרך....

מקסימום, עולים עליו. אין לי בעיה עם זה... רובכם זוכרים כמה אני שונא קטנועניסטים בטח.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
mr.mag כתב: אני אוהב במיוחד את אלו שנצמדים אליך כשאתה נוסע בשמאלי במהירות שהיא גם ככה גבוה מהמותר, מתחילים לצפצף ולאותת כשבמילא מלפנים יש עוד רכב שנוסע באותה מהירות, בסוף אם תפנה להם את הדרך הם יתקדמו בדיוק 5 מטרים קדימה ואז בעצם יסעו באותה המהירות כמוך רק שהם מלפנים. אלו אנשים עם ז*ן כל כך קטן שזה לא יאמן.

1. נושא המהירות לא רלוונטי, אם מישהו מהיר ממך אתה זז הצידה ונותן לו לעבור, נקודה. גם אם אתה על 220 והוא ב- 225 קמ"ש. פשוט מאוד כי לזה מיועד הנתיב השמאלי.

2. אחרי שזזת, תן לו לשבור את הראש לבד על איך הוא מעיף את הבא בתור שמחליט לחלטר בתור מכונית קוצבת של התנועה, אל תחשוב בשביל אחרים בכביש.

דווקא פה אני לא מסכים איתך, אם 10 מטר מלפני יש רכב שמגביל אותי, אני לא אוריד מהירות ויעבור לימני (בהנחה שהימני איטי יותר) לפעמים התנועה עמוסה וזה מה יש.

אם יש רק רכב אחד מלפני ולפניו פנוי, אני אעקוף אותו מימין או אאותת לו בעצמי. לא צריך מישהו אחר שיעבור אותי רק לשם כך ...

פורסם

בדרך כלל זה לא המצב והשמאלי עמוס בהרבה מהימני

Mr. MAG אם הוא מסכן לך את החיים ב140 אז למה לך לקחת סיכון

תן לו לעבור ושיסכן לעצמו את החיים למה אתה צריך להשתתף בסיכון ולהשתמש ב"פתרונות"

שיסכנו גם אותך וגם אותו

פורסם

כן ולא, זו בדיוק הסיבה שאני בד"כ מעדיף את הימני (כולם כל כך ממהרים שהימני ריק לחלוטין ואני מרשה לעצמי לשייט בקלות בנתיב פנוי בזמן שכל העצבניים למיניהם נשארים רחוק מאחור)

מצד שני יש מקרים אחרים. למשל באיילון מגלילות דרומה, בערב, תמיד כל הנתיבים מלאים באנשים שנוסעים 90 עד מקסימום 110... ובשמאלי נוסעים ה "טייסים". אם אני מעונין לסוע 140 הנתיב השמאלי הוא הפתרון האחד בשבילי, ולהכנס בחזרה לנתיב ימני יותר מצריך ממני האטה משתמעותית והשתלבות בתנועה שלבטח תתקע אותי כי אני לא אוכל להכנס בחזרה לשמאלי, כי כאמור אין לי מרווח האצה בחזרה למהירות שלו. אני לא רואה שום סיבה להתסבך ככה בשביל מישהו מספיק אדיוט כדי להצמד אלי במהירות כזו.

אם יש לי אפשרות אני מפנה את הנתיב בדיוק מהסיבה שציינת, כי חבל לי על עצמי ולא בא לי לשים את החיים שלי בידיים של איזה טמבל. אבל זה לא הופך את התופעה למעצבנת פחות ואם הייתי יכול הייתי שובר למישהו כזה 2 ידיים, 2 רגליים.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

גם אני לא אסכן את עצמי ואדחף בין מכוניות בנתיב הימני כדי לאפשר למישהו לעקוף.

אבל מה שבפועל קורה זה שאנשים לא חוזרים לנתיב הימני אלא אם כן (במקרה הטוב )

אין בנתיב הימני רכב בטווח של מאות מטרים.

ברגע שאתה קצת מתבגר אתה מבין שאין שום תועלת במשחקי עקיפות ( חוץ מלנהוג במתח ) כאשר התנועה עמוסה,

כאשר התנועה יותר דלילה אני מרשה לעצמי למתוח אברים ולעקוף יותר.

פורסם

אפשרות אחרת - להוציא מצלמה / טלפון נייד ולצלם אותו, או לרשום את הפרטים שלו...

כשאנשים רואים אותך כותב משהו או מצלם, הם ישר נלחצים... :-)

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

קודם כל מה בטוח לא הייתי עושה - יוצא אליו לריב איתו.

ברגע שאתה יוצא אליו אתה מסתכן בהחרפת העימות מסתם משהו שעיכב אותך 5 דקות למשהו שייגמר בפציעה של מישהו ומשטרה וכל מה שקשור בזה.

אפשרויות (בהנחה שאי אפשר לתמרן ולנסוע):

1. לדומם מנוע ולחכות.

2. (אתה במכונית, הוא באופנוע, 42 מעלות בחוץ) להישאר ברכב מונע עם מזגן דלוק, להרים בלם יד (חזק, שישמע את הרעש ויבין שאתה מוכן לעצירה ממושכת), להשכיב טיפה את הכיסא ולשים משקפי שמש אם יש לך.

3. לשלב רוורס ולנסות לשכנע במבטים את הנהג שמאחוריך שיקח כמה ס"מ רוורס ותוכל לתמרן ימינה או שמאלה ולעקוף את הדביל.

4. לפתוח חלון (שישמעו אותך), לחייג למשטרה (או לעשות כאילו אתה מחייג למשטרה) ולדווח שיש קטנוע מספר 12-345-67 שחוסם את התנועה ברח' ז'בוטינסקי ואתה מבקש שיבואו.

5. לקחת דף ועט ולרשום בהפגנתיות את המספר של הקטנוע.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

פעם כשהיה לי אופנוע, גם אני חסמתי אוטובוס.

כמו ששמתם לב בכינוי שלי, היה צריך לעשות משהו ממש חריג כדי שאני אתנהג ככה.

הנהג פשוט יצא שמאלה מתחנה בדיוק כשעברתי לצידו, וממש הכריח אותי עם הקיר של האוטובוס לעבור נתיב שמאלה בלי להספיק אפילו להביט במראה.

אז פשוט חסמתי אותו ב 90 מעלות בתחנה הבאה שלו, וניגשתי לחלון, כל הנוסעים הסתכלו, הסברתי לו מה הוא עשה, ובסוף הוא אמר "סליחה" וזהו.

מנ-מנייייק

במקרה של השרשור הזה פשוט אין מה לעשות.

רק כאשר תהיה תיבת תלונות הציבור לפי מספרי רכב, והמשטרה תחליט לטפל (לעקוב בכביש) במאיון העליון של שיאני התלונות, אז נתחיל לראות שיפור.

פורסם

פותחים חלון, ומתקשרים 100. מודיעים למשטרה ('בכעס') על המקרה עם מספר קטנוע ומקווים/ דואגים שרוכב האופנוע ישמע את השיחה. אולי אולי זה יעזור בפינוי המהיר של רוכב הקטנוע - לא ע"י המשטרה שלא תגיע כמובן אלא ע"י הפחד של הרוכב שאולי המשטרה תגיע...

בריאות לכולם!

פורסם

פעם אחרונה שרוכב אופנוע חסם אותי (לפני יותר מ-3 שנים), הוא מצא את עצמו ואת האופנוע שרועים על הכביש.

היום אני בן אדם בהרבה יותר רגוע, סביר שהייתי נח קצת מהנהיגה ונותן לו להתבשל.

אביחי

פורסם
קלי קלות. אני נפגש עם 20 קטנועניסטים אידיוטים כאלה כל יום. בשביל מה יש לי מערכת כריזה ברכב? עם חלונות מושחרים לגמרי ומהבהבים מוסווים? נראה אותו לא זז כשרכב אזרחי לגמרי צועק עליו מבעד לכריזה לעוף מהדרך....

מקסימום, עולים עליו. אין לי בעיה עם זה... רובכם זוכרים כמה אני שונא קטנועניסטים בטח.

רעיון נדיר :lol:

זזתי להתקין מערכת כריזה.

ועכשיו לנושא,

כל הסיפור זה בעצם האגו הישראלי, מה אני יצא פרייר?, ניראה לכם שיעקפו אותי?

וזה ממש לא צודק!

אם אתם רואים שהבן אדם נידחף תנו לו לעבור, ובנוסף, הוא על קטנוע, לא יתפוס הרבה מקום ובסוף כולם

יעברו תרמזור, אז על דקה מאוחר יותר?

I :inlove: MY Mitsubishi

• תוכן חדש...