Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נתקלתי במקרה מעניין. נהג קטנוע לא הצליח לעבור בין אוטובוס ורכב ונתן מכה ביד באוטובוס. נהג האוטובוס התעצבן, צעק על נהג הקטנוע וסידר מחדש את המראה שאיבדה כיוון.

הקטנוען נתן עוד כמה מכות באוטובוס ונהג האוטובוס צעק עליו וזז קצת.

הקטנוען עבר את האוטובוס, נעמד צמוד מלפניו ולא זז. אני עברתי אותם אבל מתתי להכנס בקטנוען, לפי הצפייה במראה, גם אחרי שנגמר האור הירוק הקטנוען היה שם. האוטובוס לא היה יכול לבצע רוורס וכל הטור מאחורייו היה גם הוא תקוע.

מה הייתם עושים??

אני, כנראה הייתי מתחיל לנוע קדימה באיטיות על הקטנוען, או שפשוט הייתי יוצא אליו. ואתם?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה שהוא על קטנוע לא עושה אותו פחות מסוכן.

אם מישהו היה עוצר מולך עם מזדה 3 לדוגמא. ולא זז. היית יוצא אליו?

מה אני הייתי עושה?

אם אי אפשר לעקוף, אז מחכה, אני לא הולך לריב עם אף אחד בגלל רמזור אחד. אז נחכה. אני לא ממהר.

מלכתחילה לא הייתי מגיע למצב כזה, אולי בגלל שאני רוכב על קטנוע, אבל רצה לעבור, אז תן לו לעבור. אתה יודע איזה מסוכן זה לקטנוע לעמוד בין אוטובוס לאוטו\מדרכה\בטון הפרדה? (יש לך אופנוע אם אני לא טועה נכון?)

חוץ מזה, עזוב אותך, למה להתעצבן מדברים כאלה? :-)

ד"א

ד"ש לגל.

פורסם

+1

אני גם לא הייתי מגיע למצב של לריב עם אנשים בכביש

לך תדע מי יצא אליך ומה יהיה,כמו שאומרים בכביש אל תהיה צודק תהיה חכם

מזכיר לי מקרה שראיתי פעם חזרתי מרעננה אז מישהו נסע בנתיב הנסיעה השמאלי

ועיקב רכב ,הנהג התחיל לצפור לו ולהבהב לו עם האורות

בסופו של דבר הנהג עקף אותו ונסע אחריו לאט

מסקנה הבן אדם יצא טיפש כיפליים

פורסם

התשובה היא פשוטה,

מכבה מנוע נכנס למצב נוח של להנות מהמנוחה

ומנסיון זה הרבה יותר מעצבן אותם שאני מכבה מנוע.

לרוב יש מתנדב מהפקק לריב בשבילך

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם

תלוי.

אם אתה חמוש צא אליו ותשטח אותו לרצפה.

אם יש זווית האצה טובה והמגבים תקינים, מסלול הפעולה ברור מאיליו.

בכל מקרה אחר אפשר לעקוב אחריו לבית שלו ולבצע מעשה סדום בכלב שלו בתור נקמה.

או שאפשר להיות בוגר, אולי לצפור קצת ואולי סתם לעקוף ולשכוח מזה :idea:

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

הייתי זורק לו בקבוק מים על הראש איך שהוא מתחיל לנסוע, ובורח :p.. כמו שמישהו שהיה איתי בבית ספר עשה לרוכב קטנוע שעשה לו קטע דומה :shock:

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

יש לי חבר שיש לו בדיוק בשביל זה דברים כבדים באוטו, כאלה שמוצאים ברחוב.

אני?

מצפצף, אולי זז קצת עליו ואולי בכלל מכבה מנוע ונרגע.

מצד שני..יש לי לום בבגאז'.

הכל תלוי במצב רוח ועד כמה מתרומם זה שעומד מולי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כבר מזמן הפסקתי ללמד בכביש אנשים איך נוהגים.

לא רק שהם לא לומדים, הם עוד מתווכחים איתך שהם צודקים.

ולא פעם ולא פעמיים גם קראנו על כאלה שמסבירים את צדקתם עם סכין.

לא רק שההסבר/הערה לא יעזור לרובם, הם גם יתחממו יותר וינסו להראות ביתר שאת שהכביש של סבא שלהם ולהפריע גם בהמשך, בבחינת מצפצפים עוד יותר על מי שמעיר להם.

יוצא שכרינו בהפסדנו.

אתה רוצה להידחף, אתה רוצה לחסום - לבריאות

תגמור את הבלאגאן שלך בלעדי,

ולו רק מהסיבה שאם חלילה אני "ארגיז" אותך בהערה/בהסבר, עוד תעשה טעות חמורה יותר מתוך יוהרה ונמצא אותך מחוץ מתחת לרכב, והכל בגלל שרצית להראות שאתה למרות הכל לפני.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני אולי הייתי צופר קצת על מנת להלחיץ את הקטנוען שימשיך לזוז אבל חוץ מזה...

לא שווה עצבים וריבים...עוד לך תדע איזה מטומטם יבוא לך ,אם הוא מספיק מפגר לעשות את מה שהוא עשה אז הוא בטח מסוגל לדקור/להכות וכו.... לי יש משפחה בבית אז הייתיפשוט מניח לו,הרי גם הוא צריך להמשיך מתי שהוא.

פורסם

אני מסכים עם כולכם, סבלנות זה אכן הפיתרון הטוב ביותר, למרות שקשה לי להאמין שכולם היו מצליחים לעמוד בו במקרה כזה. אני עוד הייתי העומד מהצד, וזה הרתיח אותי :!: מענין לחשוב מה מרגישים שורה שלמה של אנשים שנתקעו בגלל זה. שלא לדבר על העובדה שזה היה בשעת שיא, שגם ככה כולם מתעכבים בכל רמזור ועצבניים למדי.

ואלעד, הקטנוען לא היה תקוע בין רכבים, פשוט מאחורי אוטו בצורה שהוא לא היה יכול לחתוך באמצע. זה לא היה מצב של סיכון, פשוט חמימות מוח וטיפשות .

פורסם

סביר להניח שהוא ניסה לעבור בין הרכבים ולהגיע לראש הטור על מנת לחסוך עמידה מיותרת לדעתו.

כמו שיש נהגים חסרי סבלנות יש גם רוכבי קטנועים מהסוג הזה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בתכלס דווקא אצל רוכבי הדו-גלגלי זה פחות נפוץ הקטע הזה, זה מן גרסת הישראלי המכוער ל road rage.

רוכבי דו גלגלי מודעים לעובדה שהם פגיעים יותר, ועזבו מבחינה חוקית ומשפטית אלא פיזית, האוטו שלי כבד יותר וכשאני דורס מישהו זה כואב יותר והם יודעים את זה. זגזוגים בין נתיבים וכל הסיכונים שהם לוקחים זה כן אבל בד"כ לא תמצא רוכב קטנוע מנסה לחסום לך נתיב או משהו כזה כי הוא יודע שהסיכוי שלו להפגע גבוה יותר.

מה שעושים הנהגים הישראלים לעומת זאת, אין גבולות. לפעמים בא לך להרים הנדברייק, לשלוף את הבחור מהאוטו וכשאתה מסיים איתו גם לפתוח עליו את מכסה הלחץ של הרדיאטור להשאיר סימן טוב לכל החיים.

אני אוהב במיוחד את אלו שנצמדים אליך כשאתה נוסע בשמאלי במהירות שהיא גם ככה גבוה מהמותר, מתחילים לצפצף ולאותת כשבמילא מלפנים יש עוד רכב שנוסע באותה מהירות, בסוף אם תפנה להם את הדרך הם יתקדמו בדיוק 5 מטרים קדימה ואז בעצם יסעו באותה המהירות כמוך רק שהם מלפנים. אלו אנשים עם ז*ן כל כך קטן שזה לא יאמן.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם
מדוע התעצבן האופנוען על האוטובוס? אולי ישנה סיבה לכל זה ?

ציינתי את התשובה, הוא רצה להשתחל בינו לבין מכונית ולא היה לו מספיק מקום, אז הוא נתן מכה במראה של נהג האוטובוס ואז זה התעצבן ...

• תוכן חדש...