Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהי המכוניות היקרה בישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם המייבאך אני לא אתוכח איתך, יכול ליהיות שראיתי רק את הנסיעת מיבחן (ואוליי גם לא ראיתי טוב) אבל בקשר לקאררה GT אני מוכן ועוד איך! אוליי לא רשמו אותו בעיתון אבל אכן יש אחד שאני מכיר באופן אישי, והיה דיי נעול על הקנייה (כסף לא שיחק פה תפקיד) כך שאם זה לא רשום בעיתונים לא אומר שלא קיים.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לקדם את המותגים שלכם? יש לי מותג שאני מנסה לקדם?

כאילו יש, אבל הוא לא קשור לתעשיית הרכב :)

אני מתכווין שאתה חושב שאאודי הם הכי טובות (דבר שעליו יש וויכוח )

ובכל מקרה, הסיבה שאין בCL AMG תוספות של חצי מליון שקל הן שאין עדיין CL AMG (מהדור החדש) בארץ.

הCL AMG דור קודם עלתה פחות (1.8 מליון אם אני זוכר נכון).

אם ניקח בחשבון שרק המערכת סאונד האיכותית ביותר שאודי מציעה (של B&O אם אני זוכר נכון) עולה כ80 אלף שקל, אז מסתבר שהרבה :)הנה לך הוכחה שלא כדאי אאודי:lol: לשלם כ"כ הרבה כסף על מערכת של B&O שלמעשה זה מערכת שמשלמים יותר על העיצוב מאשר על האיכות קול ? מוכיח שהתוספות סתם יקרות כדי להיות פלצן:lol:

ולגבי הCL , גם הקודמת היית יכול לשים תוספות בכחצי מליון . אבל עזוב לא נתווכח על זה כי זה באמת לא חשוב

בברכה יהודה

פורסם
doren02, לא ראית שגריר אלא ראית את הרכב השני של עופר, הקאיין נכון? מדובר בקאיין עם לוחיות דיפלומטיות שקיבל מהשגרירות של צרפת משום שהוא קיבל את תואר דיפלומט הכבוד.

בהחלט יכול להיות, למרות שאני כבר לא זוכר איזה ג'יפ היה שם (לפני שנתיים וחצי).

אגב, ראיתי גם לפני שנה W12 A8 בהרצליה פיתוח. לא זכור לי שהיו עליה לוחיות דיפלומטיות. כנראה שעברתי כבר על כל צי הרכב של משפחת עופר (לא כולל המרצדס של המנקה והיגואר של המשרת).

וראיתי ב.מ.וו 760L, שסגרו עבורה מתחם פרטי בחניון של תחנת הרכבת תל אביב מרכז. בהנחה שבנאדם עם 760L לא נוסע ברכבות, כנראה הגיע לפגישה עם הנהלת רכבת ישראל או משהו. וגם נצפתה פייטון W12 חדשה בדרום תל אביב לא מזמן. אה, וגם דודג' ווייפר (כמה עולה לייבא כזו??) ברחוב בזל, חונה אחרי יגואר XK! אני יכול להמשיך ככה עד מחר, כל מי שרוצה לראות מכוניות של מליון+ שיעשה סיבוב 5 דקות בתל אביב.

פורסם

אני עדיין דובק בגרסאתי שהCL החדשה בגרסאת הAMG שלה היא הרכב בעל מחיר המחירון הרשמי הגבוהה ביותר בארץ.

ואילו הA8 W12 של סמי עופר היא הרכב היקר ביותר שנוסע על כבישי הארץ והגיע לכאן בייבוא רשמי ולא פרטי.

יש CL63 חדשה דנדשה בארץ עם לוחית צהובה... וגם S63 עם לוחית צהובה ועוד כמה דגמים של מרצדס בגרסאת 63... לאט לאט הישראלי לומד לבזבז על המכוניות הנכונות את הכסף. :lol:

אגב לארץ הגיעו גם 2 מרצדסים של KLEEMANN במחיר של מעל ל-2 מיליון שקל לרכב... (אחת נשארה בארץ השניה לא...)

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

The Red, אז בבקשה, אתה מוזמן ליצור קשר עם הבנאדם ולראות שהוא לא קנה. לא קיימת בארץ פורשה קררה GT. ואת המידע שלי אני ממש לא שואב מהעיתונים.

TrueJoker, אתה ג'וקר אמיתי.. לא זכור לי אי פעם שאמרתי שאודי היא יצרנית הרכב הכי טובה בעולם. 2 דברים שאתה כן יכול למצוא שכתבתי הם שאני אישית מעדיף אותן מכל השלישיה הגרמנית ושאיכות ההרכבה והחומרים הפנימיים של הרכב הן מהגבוהות בעולם הרכב. וזה לא רק אני טוען.

במערכת B&O שמורכבת באודי אין יותר מידי מה לשלם על עיצוב כיוון שאין הבדל מבחינת המראה של המערכת. אם כדאי או לא כדאי לשלם 80 אלף שקל עבור מערכת שמע שכזו לרכב נשאיר למי שקונה רכב בלמעלה ממליון שקל, סבבה?

לא טענתי שאי אפשר לשים בCL הקודמת תוספות. מה שכן אמרתי זה שהמחיר שלה כסטנדרט לא היה הכי גבוהה בארץ. עם המחירי תוספות של מרצדס, במוו ואודי בארץ אפשר בכיף להכפיל את עלותה של כמעט כל מכונית שאתה מזמין אצלהם.

איתי, כשהייתי בגרמניה (שבוע שעבר) דיברתי עם מישהו שדי יודע איזה רכבים של מרצדס הגיעו לארץ, לפחות דרך היבואן הרשמי.

לטענתו לא הגיעו עדיין CL AMG מהדור החדש. יש רק כמה CL500 בודדות מהדור החדש. CL600 וCL AMG, שוב, לטענתו, לא הגיעו כלל בייבוא סדיר דרך הסוכנות.

S63 AMG זה לא חדש.. היא בארץ כבר כמה חודשים (מאז יוני או יולי אם אני זוכר נכון)

המרצדסים של קלימן הן ייבוא אישי של הרכב (בתמיכת הסוכנות). כיוון שפותח השרשור ביקש רק רכבים בייבוא סדיר, מן הסתם הן לא קשורות.

(בדיוק כמו שיש פרארי 575M שהגיעה בקומבינה דרך הסוכנות ועוד כמה מכוניות הרבה יותר זולות, בעיקר אמריקאיות, שהגיעו בקומבינות דרך היבואנים של החברות הללו)

Smiro, קצת תמוהה 3 מליון שקל עבור GT3.. הGT2 שעולה (בכל העולם) יותר מהGT3 נמכרת בארץ תמורת קצת יותר מ2 מליון שקל..

לדעתי אתה מתכוון 911 GT3 במחיר של 1,900,000 ש"ח - אבל עם התוספות שאפשר לשים בפורשה והעלויות שלהן, אולי מישהו הצליח להגיע ל3 מליון :-)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
, שאני אישית מעדיף אותן מכל השלישיה הגרמנית ושאיכות ההרכבה והחומרים הפנימיים של הרכב הן מהגבוהות בעולם הרכב. וזה לא רק אני טוען.

אם השלישיה שאתה מתכוון אליה היא אוודי,VW ואופל, אז סבבה, אני איתך.

אם בטעות התכוונת אוודי, ב.מ.וו ומרצדס, אני אגיב עוד איזה חצי שעה כשאני אפסיק להתגלגל מצחוק על השטיח. :wink:

עדיין לא קיבלתי תשובה לשאלה, כמה עולה G55 AMG?

אה, יש גם M6 HAMMAN בארץ עם מספר צהוב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לאייל ברקוביץ אין בנטלי, הייתה לו בנטלי.

הוא הגיעה איתה לארץ במיטב מסורת היורדים שחוזרים עם איזה פצצה של מכונית, משוויצים עד השמיים כמה הם הצליחו בחו"ל וחצי שנה אחרי זה כשהם מקבלים את הבקשת תשלום מס על הרכב, פתאום המצליחנים הגדולים האלה מקפלים את הזנב בין הרגליים ויפה יפה מחזירים את הרכב לחו"ל.

שם גם נמצאת הבנטלי של ברקוביץ.

פורסם

bagira, לצחוק זה בריא, תהנה.. כשתרצה להיות יותר רציני נמשיך לדבר על הנושא.

הG55 AMG, עולה קצת מעל מליון..

אייל ברקוביץ הביא בזמנו קונטיננטל GT לארץ בתקווה לגייר אותה כהלכה. לצערו צ'מפיון לא נתנו לו אישור ולא הסכימו לקחת אחריות על הרכב.

הוא נאלץ לשלוח אותו בחזרה לארץ מוצאו (אנגליה) ולקנות רכב שרשאי לקבל תקינה ישראלית. בזמנו הוא בחר בCLS. למיטב ידיעתי, הוא עדיין נוסע בה..

פורסם
, לצחוק זה בריא, תהנה.. כשתרצה להיות יותר רציני נמשיך לדבר על הנושא.

אל תעלב לי בשם אוודי, ולצחוק זה באמת בריא אבל אתה באמת חושב שהסטנדרט של ב.מ.וו. פחות טוב משל אוודי???

הG55 AMG, עולה קצת מעל מליון..

זהוא? חשבתי יותר

אייל ברקוביץ הביא בזמנו קונטיננטל GT לארץ בתקווה לגייר אותה כהלכה. לצערו צ'מפיון לא נתנו לו אישור ולא הסכימו לקחת אחריות על הרכב.

לא היה ולא נברא! הוא רק שמע מה המיסים שמצפים לו וישר התחיל לברר איך הוא מעיף את האוטו בחזרה לאירופה.

באמת, צמפיון לא נתנו לו אישור... כל ארחי-פרחי עם כסף בכיס מביא אינפיניטי לארץ (ולאינפיניטי בכלל אין תקינה ואין יבואן שיקח עליה אחריות) וברקוביץ לא יכול להסתדר?

פורסם

אני ממש לא נעלב ואני גם לא רק חושב את זה, אני גם אומר את זה מנסיון בין 2 רכבים מקבילים ב2 קטגוריות (סדרה 1 מול A3, וA6 מול סדרה 5).

האמת, שלא רק אני אומר את זה - אומרים את זה בהמון מקומות, בכתבות למיניהן שאודי נכללת בהן, בהשוואות בין מכוניות של היצרניות הגרמניות השונות ועוד..

כמובן שהפער הוא לא כמו בין סוסיתא לרולס-רויס. ושלא לBMW ולא למרצדס יש במה להתבייש באיכות ההרכבה והחומרים של פנים הרכב. אבל בכל זאת, במקרה הזה אודי עדיפה עליהם.

אין לי מושג מה אמרו לברקוביץ' לגבי המיסים. אני יודע שמבחינת צ'מפיון לא נתנו אישור להביא את הרכב כי יצא לי לדבר על זה עם מישהו בכיר בצ'מפיון כשזה עוד היה טרי. בדיוק כמו שהם לא יאשרו לך להביא כעת למבורגיני או בוגאטי.

כל עוד זה יצרן מהקבוצה שהם מייבאים - בבקשה. מה שתרצה, תביא.

דווקא לפי כמויות האגו הנשפכות מהאוזניים של ברקוביץ, אני לא חושב שכסף זו הסיבה שהוא לא הביא את הרכב. אבל יכול להיות.

פורסם

דווקא לפי כמויות האגו הנשפכות מהאוזניים של ברקוביץ, אני לא חושב שכסף זו הסיבה שהוא לא הביא את הרכב. אבל יכול להיות.

אם ברקוביץ הצליח להוכיח דבר אחד זה שלדבר זה זול, כנראה בגלל זה הוא לא מפסיק לעשות את זה.

• תוכן חדש...