Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהי המכוניות היקרה בישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין לדעת(לא לקנות) מהיא המכונית הכי יקרה שניתן לקנות בארץ (לא למבורגיני או משהוא כזה שמצריך יבוא אישי)?

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המוסטאנג של בני הספל. עולה שקל אחד, אבל היא לא למכירה.

טבלת נט-קאר לעשרת היקרות בהזמנה בסוכנות:

http://www.netcar.co.il/magazin/result10.asp?type=1&order=1&

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

קליאו ספורט.

או 106 רעלי.

או מיאטה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם אתה רוצה לדעת מה המכונית הכי יקרה מבחינת מחירון, אז לפי מה שאני יודע זו מרצדס CL AMG שעולה קצת מעל 2 מליון שקל.

אם אתה רוצה לדעת מה המכונית הכי יקרה שנוסעת על כבישי הארץ, אז לפי מה שאני יודע זו AUDI A8 W12 שעלתה (בזמן שקנו אותה) 1 מליון ו200 אלף שקלים בגרסאתה הבסיסית והוסיפו לה תוספות בעוד כ1 מליון ו3 אלף שקלים.

דבר שנתן את הסכום היפה והעגול של 2.5 מליון ש"ח.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אם אתה רוצה לדעת מה המכונית הכי יקרה מבחינת מחירון, אז לפי מה שאני יודע זו מרצדס CL AMG שעולה קצת מעל 2 מליון שקל.

אם אתה רוצה לדעת מה המכונית הכי יקרה שנוסעת על כבישי הארץ, אז לפי מה שאני יודע זו AUDI A8 W12 שעלתה (בזמן שקנו אותה) 1 מליון ו200 אלף שקלים בגרסאתה הבסיסית והוסיפו לה תוספות בעוד כ1 מליון ו3 אלף שקלים.

סתם מתוך עניין,מה כבר אפשר להוסיף לרכב שיעלה 1.3 מיליון ש"ח?

פורסם

מדובר ב-A8 של סמי עופר, וחלק נכבד מה-1.3 מיליון ש"ח של התוספות הלך על מיגון הרכב נגד אמצעי לחימה.

אגב, יש איזה אבו-נפט סעודי אחד שהזמין מאאודי A8 בהתאמה-אישית קפדנית. במבט תמים בתמונות היא נראית כמו "סתם" A8 בצבע כסף שבדיוק יצאה משטיפה+ווקס, אלא שהיא לא רק בצבע כסף, אלא בנויה מכסף. טהור. כל הבודי.

פורסם
קליאו ספורט.

או 106 רעלי.

או מיאטה ידעתי שנגיע איכשהו למיאטה .

ומניין לך שמי שקנה CL לא קנה תוספות בחצי מליון ? בדקת?

משום נראה לי נסיון די פאטתי לקדם את המותגים שלכם

בברכה יהודה

פורסם
משום נראה לי נסיון די פאטתי לקדם את המותגים שלכם

לקדם את המותגים שלכם? יש לי מותג שאני מנסה לקדם?

כאילו יש, אבל הוא לא קשור לתעשיית הרכב :)

ובכל מקרה, הסיבה שאין בCL AMG תוספות של חצי מליון שקל הן שאין עדיין CL AMG (מהדור החדש) בארץ.

הCL AMG דור קודם עלתה פחות (1.8 מליון אם אני זוכר נכון).

פורסם
סתם מתוך עניין,מה כבר אפשר להוסיף לרכב שיעלה 1.3 מיליון ש"ח?

אם ניקח בחשבון שרק המערכת סאונד האיכותית ביותר שאודי מציעה (של B&O אם אני זוכר נכון) עולה כ80 אלף שקל, אז מסתבר שהרבה :)

פורסם

מליון ו150 אלף ש"ח לפי המחירון.

למיטב ידיעתי, גם אין לה יותר מידי תוספות שיעלו את המחיר (מקסימום ג'נטים ב50 אלף שקל).

לעומת המכוניות האחרות שהוזכרו פה - כסף קטן ;)

• תוכן חדש...