Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לנו ברכב ריפודי מושבים בהירים (כך גם השטיחונים לרצפה), ומכיוון שריפודים בהירים נוטים בדרך כלל להתלכלך בקלות יחסית, אני מעוניין לקנות חומר ניקוי טוב לריפודי המושבים. הכוונה היא לסימני נעליים, סימני אבק וכדומה.

ראיתי שישנו חומר של STP (באותו בקבוק צהוב כמו החומר לניקוי פלסטיקים, SON OF A GUN), יש למישהו נסיון איתו?

אודה לעיצות בנושא, תודה.

פורסם

מתעלק....

האם יש חומר מיוחד לניקוי הריפוד בגג ?

או שה STP יעיל גם במקרה הזה ?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

כל חומר לריפוד עובד טוב גם על ריפוד הגג.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

דווקא לי יש נסיון רע מאוד עם המוצר של STP. הוא השאיר לי כתמים על מושבים לא מוכתמים כלל!

עכשיו נראה כאילו מישהו השתין עליהם.

משכנתא זה קל

פורסם

עזוב STP, יש ליעקובי חומר לניקויי ריפודים של חברת "אוטו גלים", עושה פלאים! בזכותו הסונומה נראת מבפנים כמו ביום שיצאה מהחברה...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

תודה על התשובות, יש למישהו עוד המלצות או עיצות לגבי החומרים לניקוי ריפודים (בדגש על ריפודים בהירים)?

דרך אגב, האם החומרים גם טובים לניקוי שטיחונים לרצפה (שטיחונים בהירים), או שמא יש חומרים אחרים (שמעתי משהו על קצף לניקוי שטיחונים)?

תודה.

פורסם

מקפיץ בשביל שאלה אחרת...

מה דעתכם לגבי חומר לניקוי צמיגים של STP, הקצף.. (כאשר הכוונה היא כמובן להשתמש רק על דופן הצמיג)? קראתי בהודעות קודמות דעות שונות, חלק אמרו שזה מגן, חלק אמרו שזה מייבש. יש תשובה חד משמעית בנושא? האם שטיפה רצינית עם צינור תספיק, או שאפשר פעם בשבוע שבועיים גם להשתמש בחומר הזה?

דרך אגב השימוש יהיה על צמיגים שמבלים ביום יום באתרי בניה (כלומר חול, אבק, קצת בוץ לפעמים).

תודה.

פורסם

לגבי חומר לניקוי הריפודים, אני משתמש בספריי קצף מסדרת המוצרים של VW.

זה החומר היחידי בינתים שהוריד את הכתמים ואת שכבת הליכלוך מדיפוני העור ההפוך בדלתות של קליאו ספורט MK1 למי שמכיר,

ועשה אותו ממש כמו חדש.

לגבי ה-STP לצמיגים, גם אני משתמש בו, והוא שומר על דופן הצמיג מבריקה וחדשה מפני התייבשות.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

קשה לקבוע עובדה ברורה לגבי אם הוא שומר ומגן מפני התייבשות, אבל זה שהצמיג נראה נהדר וכמו חדש זה בטוח.

לגבי ניקוי ריפודים וריפוד גג, מגבונים לחים, כמו שמוכרים לתינוקות, נהדרים לניקוי. :shock: תתפלאו אבל הם מנקים נהדר!

פורסם

במקרה היום עברתי באוטו-דיפו,קניתי סט לרכב של,שמפו וקס,מנקה שטיחים,וסקאי ב 40 שקל.

הכיסאות אצלי היו מלוכלכים משוקולד ומי ים,והחומר הבריק אותם.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

חתיכת מסטיק שנדבקה לריפוד, יש הצעות איך להוריד?

אמרו לי לשים קרח, זה רק התקשה ולא עשה כלום. עדיין דבוק.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...