Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפטנים - עזרה עם דו"ח מצלמה מ-2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה למשפטנים שבפורום.

לפני שנתיים הצטלתי בבגין (בירושלים) במהירות 110 קמ"ש (זו היתה הפעם הראשונה שנסעתי בבגין , לי זה נראה כמו המשך של 443 ולא דמיינתי שיש הגבלת מהירות - אבל לא ממש הסתכלתי - מודהבאשמה) הענין הוא שהגיע אלי ד"וח שמודיע לי שאזומן למשפט באיחור של יותר מ-4 חודשים אחרי ביצוע העבירה (העבירה בוצעה ב-5/8/05 , הדו"ח שהגיע אלי נשלח ב2/1/06) , לפי תיקון 225 לחוק סדר הדין הפלילי - עבירת מצלמה שנשלחה ביותר מ-4 חודשי איחור - בטלה ומבוטלת והתיקון הזה נכנס לתוקף חודשיים לפני שביצעתי את העבירה .

בזמנו - לאחר קבלת הדו"ח ישבתי עם עו"ד הוא אמר לי שאני צודק , התקשרתי למשטרה ושטחתי את הסיפור - אמרו לי לשלוח פקס ובו לבקש את ביטול הדו"ח עם הסיבות.

שלחתי פקס - לא חזרו אלי - התקשרתי שבוע לאחר מכן אמרו לי אחרי בירור שכנראה לוקח זמן לטפל בזה ושאקבל תשובה.

חיכיתי - חיכיתי וכלום , לא קיבלתי תשובה וגם לא זימון למשפט.

עכשיו , קרוב לשנתיים לאחר ביצוע העבירה , כרעם ביום בהיר קיבלתי זימון למשפט , התקשרתי למשטרה , ושם טענו באזני בפעם הראשונה , שבכלל הדו"ח שקיבלתי היה הודעה שניה (לא אמרו לי את זה כשהתקשרתי למשטרה ב-2005) , כשביקשתי לדעת מתי נשלחו הדוחות אמרו לי שהראשון נשלח ב2/9/2005 (אין לי שום אסמכתא על זה - לא קיבלתי שום הודעה על זה - וממילא לא באתי לקחת) והשני נשלח ב9/12/05 - זה בכלל מוזר כי התאריך על הדו"ח שהיה ברשותי היה 2/1/06- וזה אמור להיות השני , אמרתי להם שזה לא מתאים לתאריך שיש על הדו"ח שלי ,ןשאני לא מכיר דו"ח שנשלח לפני שהוא מונפק- אמרה לי השוטרת אתי ארזי פחות או יותר שאלך לחפש את החברים שלי ואגיד מה שיש לי לומר במשפט ,כמובן אחרי שאתמול כבר נפנפה אותי שוטרת ואמרה שתחזור אלי ומן הסתם לא טרחה.

השאלות שלי הן כאלה :

1- האם אני צריך עו"ד , האם אין לי עילה לבטול הדו"ח , האם זה תקין (אם נניח שהמשטרה צודקת שנשלח לי דו"ח שלא נדרש וכו´ ) שאני מקבל זימון למשפט שנתיים אחרי ביצוע עבירה שבגינה נשלח דו"ח בדואר ולא נמסר ביד (הרציונאל מאחורי זה הוא שנהג שלא קיבל דו"ח ביד בכלל לא זוכר שביצע עבירה ולכן צריך לתת לו דו"ח תוך 4 חודשים - אחרת הוא לא יכול להגן על עצמו בית משפט , אין פה איזו גזירה שווה לעיכוב בזימון שלי למשפט? איך זה שהונפק לי רישיון בתוך התקופה , איך זה שהעבירה לא מופיעה לאף שוטר במסוף בפעמים בהן נעצרתי לבדיקת רשיונות - שאלתי שוטרים מפורשות ועל סמך זה הסקתי שהעבירה נמחקה , יש לי בעיה כי אין לי מושג אם לא זרקתי בינתיים את הדו"ח שהיה לי ועותק של המכתב ששלחתי - מקווה שלא).

משפטנים - לכל עצה אודה.

ואם אני צריך עו"ד - אשמח לקבל שמות , עדיפות לתושבי מודיעין והסביבה.

אגב באמתחתי כניסה באין כניסה מלפני 6 שנים , ואזהרה על ביצוע עקיפה מסוכנת מלפני 4 חודשים - זה מה שמופיע לשוטרים במסופון.

פורסם

עורכי דין:

איילון אורון.

דויד גולן.

לא מכירה אותם ולא היה לי ניסיון עימם, הכל מתוך המלצה של אנשים אשר השתמשו בשרותם.

בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מיקרה ועבר לא נעים\מרשים במיוחד,הכי בריא לך ולכיסך לקום ולצאת לפגישות עם עורכי-דין ולשאול איך תצא מזה וכמה יעלה לך העיניין, תופתע לגלות איך שהמחירים מישתנים ממשרד אחד למישנהו,בכללית,כולם עושים את אותה העבודה,והתחרות רבה,אז אל תתעצל,תיגש ל4-5 מישרדים,תשקיע זמן תרויח הרבה כסף,ס"כ לא הם קובעים את החוקים ואין קומבינות,אז תצא כבר לדרך,יותר מוקדם יותר טוב בשבילך

:evil: תן חיוך,הכל לטובה :lol:

:2gunfire::shock: אם החיים מפנים לך את הגב,צבוט להם בתחת :angel::evilbat:

פורסם

מאחר ואמרתי לשוטרים שאיני מאמין להם לגבי המועד הראשון (הם טוענים ששלחו ואילו לידיי לא הגיע שום דבר) , הם מסרו לי מס' דואר רשום לבדוק ברשות הדואר , בירור בדואר העלה שאין ביכולת רשות הדואר להתחקות מעבר לשנה וחצי אחורה , ולמשטרה אין אישור מסירה להמציא לידיי , ז"א שמלבד מס' דואר שום (שאי אפשר לאמת) אין להם הוכחה שהם שלחו לי את ההודעה הראשונה בתאריך שציינו , ואילו ההודעה השניה נשלחה ביותר מ-4 חודשי איחור - האם זה משנה משהו?

• תוכן חדש...