Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

My Mazda 3

ilaron
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חלונות שחורים? קסנון? נקייה? פחח... אתה מה-זה לא מעודכן. היום מה שרץ חזק זה מלוכלך ועם מדבקות על הכנף האחורית במגוון צבעים. המהדרין מוסיפים מדבקה מיוחדת מאחור עם מספר הטלפון שלהם, כדי שתוכל להתקשר ולספר להם כמה הרכב שלהם יפה.

הבנתי אותך. אין לנו אותו תרבות.

בשבילי לאהוב מכוניות זה קודם כל לטפל בה כמו שצריך.

אבל כנראה שאתה רק אוהב לעשות פוזות עם המדבקות על הקליו המקסימה שלך...

פורסם
.

לא סתם קליאו, קליאו 1.2! ותכל'ס...

פורסם

מה אתם רוצים מהבחור. אז יש לו מאזדה 3 כמו לחצי מדינה, אז מה? גם לי יש.

זה כל כך משנה אם מישהו מראה תמונות של קליאו ספורט שטופה, נקיה ומצוחצחת למשעי לעומת מאזדה 3?

שתיהן חתיכות פח בסופו של דבר, אך לכל נהג יש ערך סנטימנטלי יקר וקרוב אל הלב מרכבו. בין אם זו מאזדה 3 או בין או זו אקזוטית ספורטיבית נדירה.

תמונות יפות, שמור על הרכב. :)

Twincharger Stratified Injection

פורסם

כרגיל, בחור מראה לכם עד כמה הוא אוהב את האוטו שלו ואוהב לטפל ברכב ה "רגיל" שלו, ואתם יורדים עליו.

בושה לפורום של אנשים שמעודדים את הדברים שהם בעצמם צוחקים עליהם.

פורסם

וואוו Volk, זה הרכב שלך?!

איך היא יושבת לה בחניון, ממש כמו פנתר שאורב לטרף שלו.

הלב מתחיל לדפוק, אתה מתחיל להזיע זיעה קרה.

היא מסתכלת עליך - אך אתה חושש, חושש מפני העוצמה החייתית שבה.

אתה מסונוור מיופייה האלוהי.

אתה נמוג למראה הפח השרירי שלה.

בא לך לקחת אותה לסיבוב.

או שאולי היא תיקח אותך?

ככה הרגשתי כשראיתי את הרכב שלך בסמלון, והייתי חייב לשתף אותך בתחושות שלי. מצטער.

פורסם

יש לו קליאו 1.2 ויש לי 2.0 מאזדה 3.......:roll::roll::roll:

כן, האותו שלו יותר טובה מהותו שלכולם יש....

ה"sport" זה לא בזכות המתבקות......:roll::roll::roll::roll:

פורסם
הבנתי אותך. אין לנו אותו תרבות.

בשבילי לאהוב מכוניות זה קודם כל לטפל בה כמו שצריך.

אני לא מבין את הקשר לתרבות, אבל שיהיה.

גם אני משתדל לטפל ברכב שלי כמו שצריך, אבל אני לא חושב שזה בהכרח סממן מרכזי לאהבה שלי עבורו.

אני לא אשטוף את האוטו ומיד אעלה תמונות שלו בפורום, בבחינת: "תראו איזה יופי נראה האוטו שלי אחרי ניקיון". אולי הייתי עושה זאת אם היה מדובר במכונית נדירה במיוחד, אבל גם זה בערבון מוגבל (פשוט כי אני לא חושב שהעלאת הודעה שתוכנה הרלוונטי הוא תמונות בלבד, היא ראויה בפורום שכזה). הודעות כאלו תכליתן אחת - לנפח באופן מעוות את האגו של הכותב, שמצפה כנראה לקבל תגובות בסגנון "איזה בובה! יופי של אוטו! שמור עליה!" (תגובה נבובה במיוחד לטעמי. אני הרי לא מתכוון להכניס אותה בקיר, אז ברור שאני מתכנן לשמור עליה).

ובאשר לקליאו המקסימה שלי (תודה, ד"א, מה-זה הקפצת לי את האגו עכשיו*) - האמת היא שבדיוק היום דיברתי על זה עם חבר להנהלה (וחבר בכלל). הוא טען שזה ערסי ופוזאיסטי לגמרי, ואני אמרתי שהוא כנראה לא מכיר אותי ושברור שזה בכלל לא בא מהמקום הזה. המדבקות נובעות מהספונסר שלי לתחרויות MDC, והסיבה שהן עדיין על האוטו היא פשוט עניין של רצון טוב (ועצלנות) - בתמורה לספונסרשיפ הבטחתי לשים אותן לפני כל תחרות, אבל מכיוון שאין לי כוח להוריד ולהדביק שוב, פשוט השארתי אותן עד לסיום הליגה. מובטח לך כי אין כאן שום עניין של פוזה והן ירדו מיד בתום האירוע החמישי (שיתקיים בתוך כמה שבועות).

רוני

*בציניות, כן?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה התחלתם פה מלחמת עולם שלישית עכשיו

מה אכפת לכם בכלל אחת לכמה הוא מנקה את האוטו? אני לא מנקה את האוטו חודש זה אומר שאני לא מטפח אותו ?:lol:

כל אחד והסיבוב שלו, אם יש לכם מילה טובה להגיד תגידו אם לא אז לא.

אז נכון יש מיליון מאזדה 3 על הכביש ונכון זה לא הרכב הכי מרגש בעולם, אבל אם זה הרכב שלו והוא אוהב אותו והוא משקיע בו והוא רוצה לשתף אחרים אז אין עם זה שום בעייה.

אבי.

פורסם

הלו, לרוני יש 2 אמיתית (בניגוד ל-1.4 כלשהיא) 8).

רוני יא חאפר, אתה גם (כמו גלברט) מסתובב בכביש מצועצע לגמרי בתירוץ שאין לך כח ? לא מבין איך אתם יכולים להסתובב כך (אני אישית מעדיף למשוך מינימום תשומת לב ושלט חוצות קצת נוגד את העניין אבל זה סתם השיקולים שלי).

ניר

פורסם

זה כ"כ כיף לקרוא את כל התגובות של אותם אנשים שכ"כ מתאמצים לדפוק את היציאה הכי שנונה והכי מצחיקה על הקטע של המאזדה 3 והכמויות שלה על הכביש - ויחד עם זאת, רוב רובם המכריע של אותם אנשים יכולים רק לחלום ולפנטז על היום שבו הם יקרעו ניילונים על רכב כזה ולעשות עליו את הקילומטרים הראשונים שלו (ואני לא מדבר על בעלי מכוניות ברמה גובהה יותר ושגם הם קרעו ניילונים מאוטו חדש) - נפוץ ככל שיהיה - אותם אנשים היו מתים שיהיה להם את האפשרות להעמיד 130,000 ש"ח (פלוס מינוס) לרכב חדש כזה...

אבל העיקר שיש לכם בדיחות ממש ממש מצחיקות...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אם היה לי 130 אלף שקל לאוטו, מאזדה 3 זה הדבר האחרון שהייתי חושב עליו, אבל לא משנה.

העניין הוא, כמו שרוני אמר, הוא שטף את הרכב והעלה תמונה שלו, זה שווה טופיק בפורום? אולי בפרש.

מה הפואנטה של השרשור הזה אם לא בדיחות מאזדה 3?:roll:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כל הליצנים צודקים,

התמונות אומנם חביבות אבל לפתוח שרשור של"שטפתי את האוטו"

זה אקט דיי דבילי, סליחה על הביטוי.

חוץ מזה, כשהכותרות שלך הן "לפני השיטוף"

ו "אחרי 4שאות" קשה להתייחס ברצינות.

אפילו לא הזכרתי את השחמת החלונות, הקסנון והליכת השולל אחרי מה שסרוניס מאכיל אותו.

אה, ובקשר לכסף

130K זה סכום יותר ממכובד אבל קשה לפרגן למי שהולך וסתם קונה מאזדה 3 (שהוא אחלה אוטו)

שהשאיפה היא לאוטו צעיר\מגניב\אני לא יודע מה.

"I teach the fools some basic rules"

• תוכן חדש...