Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מסכים עם כל מה שנאמר פה לגבי השנמים של LM!

בהשוואה לאמריקן איגל, ל-LM, יש אתר אינטרנט מסודר המפרט את הארצות בהן מיוצרים המוצרים השונים, מפרט על כל מוצר ומוצר, יצרניות רכב בעולם בחרו בשמנים שלהם בתור שמנים יעודיים לרכבים שלהן, על האריזות עצמן מופיעים הסברים מסודרים ותקנים לאיכות השמן, מפורטת ארץ הייצור, יש יבואן מסודר עם סוכנים ומפיצים בארץ.

כל הסימנים מראים על חברה גדולה, רצינית ומסודרת.

אף אחד מהדברים הנ"ל לא קיימים בשום סוג של שמן מתוצרת אמריקן איגל. ההשוואה מיותרת לגמרי ולא נכונה, לדעתי!

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שהחלפתי את השמן מנוע לא החלפתי פילטר שמן כי הוא הוחלף רק לפני 3-4 אלף זה בסדר? מה עכשיו אני יעשה יקדים את הטיפול או אפשר להמשיך ככה עוד 10K?

כן השמן מתאים לפי הנתונים באתר על הרכב שלי

אבל השאלה הזאת גם חשובה לי.

פורסם

בדקתי ועכשיו ממש באסה!.

אני בדקתי בקבלות ולפני 5K החליפו לי שמן מנוע + פילטר שמן מקורי...

ומה אני עושה עכשיו החלפתי שמן בלי פילטר..?

נישאר לי עוד 1.5 ליטר שמן מאותו הסוג של הליקוי מולי... אפשר להחליף פילטר בלי שהשמן יתרוקן מה ששמתי החדש?

אפשר עם הפילטר הזה להחזיק הרבה זמן בוא נגיד עוד 7-8K כאילו שהחלפתי אותו כי חבל על השמן החדש..

פורסם
אני לא מסכים עם כל מה שנאמר פה לגבי השנמים של LM!

בהשוואה לאמריקן איגל, ל-LM, יש אתר אינטרנט מסודר המפרט את הארצות בהן מיוצרים המוצרים השונים, מפרט על כל מוצר ומוצר, יצרניות רכב בעולם בחרו בשמנים שלהם בתור שמנים יעודיים לרכבים שלהן, על האריזות עצמן מופיעים הסברים מסודרים ותקנים לאיכות השמן, מפורטת ארץ הייצור, יש יבואן מסודר עם סוכנים ומפיצים בארץ.

כל הסימנים מראים על חברה גדולה, רצינית ומסודרת.

אף אחד מהדברים הנ"ל לא קיימים בשום סוג של שמן מתוצרת אמריקן איגל. ההשוואה מיותרת לגמרי ולא נכונה, לדעתי!

הכל קטע של שיווק, וזה מה שאמרתי ואתה חידדת את זה שמשווקים אותו טוב, ניראה טוב שם יפה, אתר יפה, בקיצור... פז של חו'ל

להזכיר לך איזה עוד סוגי שמנים מומלצים ע'י יצרני רכב ?, דברים הרבה יותר גרועים מפז של חו'ל

אךךך (מקש תקול) אני אוהב את המשפט הזה !! פז של חו'ל, פז של חו'ל, פז של חו'ל, פז של חו'ל, פז של חו'ל, פז של חו'ל, פז של חו'ל, פז של חו'ל, עד העונג הבא.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
דווקה בשביל המאזדה שלי (3) ושל העבודה (6) אני לא משתמש בוולוולין :lol:

מאזדה3 אני שם רק סינטטי מלא AGIP ומאזדה6 את ה MOTORCRAFT האדום החצי-סינט.

ובכמה אתה קונה AGIP סינטטי מלא? ראיתי סינטטי מלא של AGIP באוטודיפו 4 ליטר נידמה לי בכ150 שקל.

עכשיו אתה רוצה להגיד לי ששמן סינטטי מלא באיכות טובה עולה 150 שקל ל4 ליטר?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
ובכמה אתה קונה AGIP סינטטי מלא? ראיתי סינטטי מלא של AGIP באוטודיפו 4 ליטר נידמה לי בכ150 שקל.

אני קונה ב-140 ש''ח, זה מה שזה עולה באוטו דיפו.

פה זאת לא דווקה הפונקציה של המחיר שקובעת בשבילי, כי AGIP שמנים מעולים וזה הכל, על פי נסיון, לא שמועות. עומדים בתקנים מחמירים של MASERATI / ALFA ROMEO . שמן סינטטי מלא לא "פיראטי" במחיר מצוין, הרבה שמנים חצי-סינטטיים מתקרבים למחיר הזה ללא כל הצדקה. זאת הבעיה של חצי-סינטטיים, המחירים שלהם מוגזמים בפראות רק מהתוספת של המילה "סינטטיים", כאשר הם מינרליים לכל דבר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

עכשיו אתה רוצה להגיד שAGIP זה גם פז של חו'ל? יצרן עלום שם ובעלות? :roll:

משכנתא זה קל

פורסם
עכשיו אתה רוצה להגיד שAGIP זה גם פז של חו'ל? יצרן עלום שם ובעלות? :roll:

אין תמיד קשר בין המחיר לטיב השמן. באוטודיפו נמכר ה LM 5W40 במחיר של 200 ש"ח, כל עוד יהיו פרייארים שייקנו תראה את המוצר על המדף. אני בכל זאת מעדיף:

AGIP ,MOBIL1 ,ARAL ,ROYAL PURPLE ,SHELL ,VALVOLINE ,MOTUL

שהם נחשבים לשמנים הרבה יותר איכותיים בחו"ל, בארץ פחות נפוצים וחבל..

לגבי ה-LM, אם אין לו שם בינלאומי אז כנראה מדובר באמת על חברה עלומת שם שמייצרת אותו.. אני מעדיף לשלם קצת יותר מ-120 ש"ח ולקנות משהו טוב יותר עם שם עולמי. לטווח הרחוק זה משתלם (תנסו לחלק 200 ש"ח עלות שמן ל10,000 ק"מ. כמה קיבלתם?).

מתן.

פורסם
AGIP שמנים מעולים וזה הכל, על פי נסיון, לא שמועות.

נשמח אם תשתף אותנו, חברי הפורום, בנסיון או בעובדות עליהן אתה מדבר.

העלית מספר פעמים טענות בדבר איכות השמנים ש- Liquy Moly ו- Elf מייצרות.

(שים לב: אינני טוען כי השמנים המיוצרים ע"י חברות אלו איכותיים, או לא.)

על פי נקבע נקבעים דבריך?

מה חודש לאוזניך מאז: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=54447

?

אפרים.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
מתי תבינו שה LM הזה הוא חיקוי מייסודו ?

זה "פז" של חו'ל

ניראה לכם באמת שהשמן הכי טוב בעולם שכולכם כלכך מהופנטים ממנו עד כדי כך שאני ניראה לכם חוצני יעלה לכם 100 שקל לגאלון.

אפילו פז עולה יותר.

אני קורא את האשכול ואת תגובתך ואני פשוט לא מאמין ששוב פעם טוחנים את נושא השמנים בפעם המיליון. אני מגיב מסיבה אחת והיא שיש כאן הטעיה של ציבור הגולשים ולכן אני חייב לתקן את העיוות.

מאיפה לך המידע הסודי הזה ? מקריאה בפורומים בחו"ל שלא שונים הרבה מהתוכן הנכתב פה ?

דע לך ידידי היקר, אני מסתמך על מקור אחד והוא יצרן הרכב VW ששוקד לפתח תקנים חדשים ומחמירים בנושא שמנים ומפרסם איזה שמנים של איזה חברות עומדים בתקנים האלה.

היצרן בודק את השמנים במעבדות שלו (הוא לא ניזון משמועות) ומפרסם מידע זה ברבים !! נראה לך שלרכבים משנת 2006 עם מנוע דיזל V10 או R5 הוא היה ממליץ על שמן של חברה עלומת שם או ברמה של פז ?

בכול מקרה מצורפת רשימת שמנים של חברות שנבדקו על ידי היצרן VW ונמצאו מתאימים לתקנים המחמירים של היצרן (במקרים רבים תקני API רחוקים מלעמוד בדרישות האלה) וההפתעה בשבילך ששני LM כן עומדים בתקן המחמיר VW 505.01 ו-VW502.

אני מקווה שלמידע זה אתה מאמין ואתה חוזר בך מכיוון שמה שכתבת נראה לי כהטעיה הגולשים.

ההפתעה בשבילך ששמני LM

Binder1.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק

ברשימה שפרסמת מופיע שמן 5-40 של דלק (DELEKIDI)

האם מדובר בשמן של דלקול -האם הוא נבדק במעבדות של חברת VW אם כן זה באמת כבוד למגזר-מראה שהשמנים בארץ לא נחותים מהשמנים של היצרניות בחו"ל

פורסם

באמת הגיע הזמן שאנשים ילמדו לחפש בפורום, במיוחד לפני שהם הולכים לכתוב שטויות. חבל שחצי מהתגובות הלא ענייניות כאן לא נמחקו.

• תוכן חדש...