Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מבין למה במוסך מרכזי שמים שמן 5/30 כאשר בספר רכב מצוין בפירוש כי זה לאקלים קר ואנחנו בהחלט לא באלסקה.

מאיפה לך שזה לאקלים קר? :shock:

שמנים בצמיגות 5W/30 הם "חוסכי דלק", זה מה שיצרני הרכב חויבו להשתמש כהליך של מאבק עולמי בעד חסכון בדלק.

דרך אגב, אני מחשיב כל השמנים של לוקוי מולי כ"זיוף".

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתי תבינו שה LM הזה הוא חיקוי מייסודו ?

זה "פז" של חו'ל

ניראה לכם באמת שהשמן הכי טוב בעולם שכולכם כלכך מהופנטים ממנו עד כדי כך שאני ניראה לכם חוצני יעלה לכם 100 שקל לגאלון.

אפילו פז עולה יותר.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שמן מנוע של סופרמרקיטים בחו''ל :lol:

הם בכלל מייצרים שמן, לוקווי מולי? הם קונים שמן מוכן מספקים אחרים ומוכרים אותו תחת השם שלהם, בגלל זה תמיד יש בו כל מיני הבדלים. משהו כמו AMERICAN EAGLE או PRESTONE בארץ.

פורסם
שמן מנוע של סופרמרקיטים בחו''ל :lol:

הם בכלל מייצרים שמן, לוקווי מולי? הם קונים שמן מוכן מספקים אחרים ומוכרים אותו תחת השם שלהם, בגלל זה תמיד יש בו כל מיני הבדלים. משהו כמו AMERICAN EAGLE או PRESTONE בארץ.

זה לא הפעם הראשונה שאני שומע על זה.

האם יש אמת בדבר? הרי היבואן של אמריקן איגל הוא אותו יבואן של ליקווי מולי אם איני טועה.

יש פה קומבינה על גב הצרכן ?

פורסם

לדעתי מה שיותר קנה את לקוחות ה LM היא האריזה שניראת טוב יותר מאמריקן איגל, יש להם לוגו שניראה טוב,

דפקו שמות מפציצים לתוספים שלהם וכמובן תופעת העדר שכל אחד ממליץ לחברו כי הוא שמע שמישהו אחר המליץ ופורם שלום סגד להמלצה.

ומזה מתפשט מאוזן לאוזן, מיד לפה, מפה לפה (איכס זו כבר סטיה) מגיע למפגשים, מגיע לפרסי, הוא מעלה מחירים, אוטו דיפור וACE עוד לא העלו כי הם לא שמעו.

אז כולם קונים כולם בטוחים שזה הכי טוב ושהמנוע שלהם עכשיו בידיים טובות יותר מאי פעם והוא לא נשחק יותר ואולי חזרו לו כמה כוחות סוס אבודים

בקיצור LM = פז של חו'ל ומה שקורה פה זו שערוריה

ציטוט ממילותיו של שלום חנוך:

הציבור מטומטם

ולכן הציבור משלם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אמירקן איגל זאת חברה טובה לשמנים וביכלל? השמן שלהן עלה 59 או 69 לא זוכר ל4 ליטר 10-40...

אני לא מבין פה משהו אחד : כל הפורום כמעט מופצץ בנמלצות לשמן LM עם תוסף MOS2 אז אני קניתי בלי התוסף הזה ופתאום אומרים פה שהחברה הזאת זה זיוף נו באמת למה אמרתם את זה אחרי שכבר קניתי? למרות שלא שאלתי לפני אני לא מבין מה קרה כי יש הרבה המלצות על השמן אז מה הוא לא טוב?

לפעם הבאה שלי: איזה חברה של שמן הכי טובה ולא הכי יקרה במחירים סבירים?

פורסם

אני דווקא תמיד הולך על שמנים של VALVOLINE

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
אני דווקא תמיד הולך על שמנים של VALVOLINE

כל הכבוד!! תראה מה יש לי במחסן (צילמתי במיוחד :idea: ). אתם מדברים על LM? פחחחח..... אני קונה ארגזים של וולוולין ומרוצה מאוד. יותר זול מה-LM גם.

VALVOLINE DURABLEND 5W/30 FE

VALVOLINE DURABLEND 10/40

VALVOLINE ALL FLEET EXTRA 15W/40

Picture 001.jpg

Picture 002.jpg

פורסם

אני לא מבין פה משהו אחד : כל הפורום כמעט מופצץ בנמלצות לשמן LM עם תוסף MOS2 אז אני קניתי בלי התוסף הזה ופתאום אומרים פה שהחברה הזאת זה זיוף נו באמת למה אמרתם את זה אחרי שכבר קניתי? למרות שלא שאלתי לפני אני לא מבין מה קרה כי יש הרבה המלצות על השמן אז מה הוא לא טוב?

יש הרבה אנשים בפורום שמשתמשים בליקווי מולי כבר הרבה מאד זמן ורובם מרוצים.

זה שמן איכותי, קל להשיג אותו, והמחיר שלו סביר, ולכן כולם משתמשים בו.

פורסם

אני משתמש ב10W-40 אחלה שמן.

למה לך ארגזים? :-D תגיד באיזה מחירים אתה קונה אותם?

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אתה צוחק ?

מה אתה עושה עם כל זה:?:

לפי דעתי השם של LM הוא באמת כמו שרשמו פה- עובר מפה לאוזן כמשהו מדהים.

אני לא מתרגש מפירמות, לדעתי כל ייצרן שאפשר להאמין לו ורושם את דרגת האיכות המתאימה לרכב שלי לפי המלצת יצרן- אני מוכן לקנות.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
אני משתמש ב10W-40 אחלה שמן.

למה לך ארגזים? :-D תגיד באיזה מחירים אתה קונה אותם?

לצי רכבים של העסק. המחירים בסביבות ה-100 ש''ח, תלוי מה. (יש גם ג'רקנים של 4 או 5 ליטר).

פורסם

אה הבנתי חשבתי כבר בשביל הרכב שבתמונה שלך בצד :-P

פורסם
אה הבנתי חשבתי כבר בשביל הרכב שבתמונה שלך בצד :-P

דווקה בשביל המאזדה שלי (3) ושל העבודה (6) אני לא משתמש בוולוולין :lol:

מאזדה3 אני שם רק סינטטי מלא AGIP ומאזדה6 את ה MOTORCRAFT האדום החצי-סינט.

פורסם

שהחלפתי את השמן מנוע לא החלפתי פילטר שמן כי הוא הוחלף רק לפני 3-4 אלף זה בסדר? מה עכשיו אני יעשה יקדים את הטיפול או אפשר להמשיך ככה עוד 10K?

• תוכן חדש...