Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה ללא מזגן. למה מה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

יום חם. השמש קודחת. האם אתה פותח את החלונות ברכבך או סוגר אותם ומפעיל את המזגן ?  

178 הצבעות

1. 1. יום חם. השמש קודחת. האם אתה פותח את החלונות ברכבך או סוגר אותם ומפעיל את המזגן ?

• תמיד סגורים (בשביל זה יש מזגן)
    • תמיד פתוחים (אין כמו אויר "צח")
    • סוגר בעיר ופותח מחוץ לעיר
    • פותח בעיר וסוגר מחוץ לעיר

פוסטים מומלצים

פורסם

אם היה לי מזגן פעיל ברכב כנראה שהייתי משתמש כל הזמן בו.

אבל מכיוון שיש לי סקודה חייבים לפתוח חלון למרות שדרוש להיות מאמן כושר בשביל להצליח במשימה.

איך אפשר לנסוע בלי להשען עם היד על הדלת (דרך אגב, אופנוע כמעט הוריד לי אותה).

חוץ מזה אין כמו רעשי הרוח שנכנסת לך בפנים כמו רכבת הרים בלונה-פארק.

בריזה שאין כמותה.. אומנם רועשת אבל מהנה, בריזה מזוכיסטית.

עכשיו יש עניין אחד שמציק לי, תמיד כשעובר רכב גדול מיימדים ליידי הרכב שלי מתנדנד ברגע שהחלון פתוח זה מורגש הרבה יותר.

בעיקרון מזגן עדיף תמיד.. חבל שאין.

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 250
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

כבר היה פה פעם שרשור המזגנים הגדול. ובאותו הקשר,

מישהו פה נהג השבוע בלי מזגן ? בשעות היום ? בפקקים ?

אם כן, למה ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כבר 4 שנים כן, בכל שעות היום, עם פקקים בלי פקקים, בעיקר בשעה 9 בבוקר בפקקים לת"א.

עד שעלו על הדליפה לקח זמן ועכשיו רק ידוע מה הדליפה, מצד שני האוטו אוכל לי דלק אז להפעיל עוד מזגן? קודם נסדר את הזלילת דלק אחרי זה יבוא שיפוץ מדחס.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מצטרף למועדון הלא מדליקי מזגן, למרות שרוב הנסיעות שלי הן של 5 -10 דקות בתוך העיר ואפשר להסתדר ללא מזגן, היום דווקא נשברתי והדלקתי, תענוג, רק חבל שהאונו נסעה יותר כמו 45 ולא 70 וצרכה דלק כמו V8, אבל לא משנה, הקור שווה את זה. :lol:

ROOONEEYY

פורסם

אמנם לא חכמה ברכב חדש, בד"כ איני נוסע עם מזגן - אבל השבוע נשברתי. נראה לי כמו התאבדות שיעית בחום הזה.

פורסם

הדבר הראשון שאני עושה כשאני נכנס לרכב זה להפעיל את המזגן במלוא העוצמה ושיא הקור. מה נסגר איתכם אנשים?! מה אתם בעונש?! :shock:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

משתדל להפעיל רק בעומס חום כבד, וגם אז להתאים את עוצמת המזגן (בין 0 ל3) לטמפ' ברכב ולשיפוע העלייה.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

לא מבין את כל החסכני דלק שנוסעים בלי מזגן בחום אימים הזה.

אם הדלק כ"כ כואב לכם תסעו באוטובוס (ממוזג!!) וזהו.

אני רואה הרעה מוחשית בצריכת הדלק (מ-1:11 ל-1:10 פלוס מינוס) עם המזגן, אבל ברור לי לחלוטין שזה שווה את זה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לצערי גם אני נהגתי ללא מזגן במשך השבוע.

המדחס גסס במשך תקופה די ארוכה לפעמים עבד ולפעמים לא. השבוע הוא החליט שהוא מפסיק לעבוד לגמרי. היום הרכב נכנס למוסך (בעקבות בעייה אחרת) ועל הדרך אמורים גם להחליף מדחס, לבדוק נזילות וכו'.

בבוקר בשעה 9-10 בדרך לעבודה מראשון לתל אביב זה נסבל.

בשעה 16:00 כשאני צריך להיכנס לרכב רותח שחונה במשך היום בחניון ליד הטיילת באיזור חשוף ללא צל זה בלתי נסבל ולא אנושי. הרגע הכי נורא זה כשפותחים את הדלת ומקבלים גל חום לפנים. לא מבין איך אפשר בלי מזגן. החום לא בריא. זה מתבטא בעייפות רצינית שאני חוזר הביתה. זה גורם לעצבים ומתח. מבחינתי להמנע מכל זה שווה את עלות המדחס , התיקון מסביב ואת צריכת הדלק.

אסף

פורסם

1))אני רואה שלאנשים יש מנוע V8 עם 250 כ"ס.

איפה אתם חיים?! האוטו לא סוחב כשהמזגן פועל, וזה עוד במזדה 2004 105 כ"ס.

2)) אומנם דלק גדל בתוך האדמה אבל זה עדיין יקר.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תוכן חדש...