Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה ללא מזגן. למה מה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

יום חם. השמש קודחת. האם אתה פותח את החלונות ברכבך או סוגר אותם ומפעיל את המזגן ?  

178 הצבעות

1. 1. יום חם. השמש קודחת. האם אתה פותח את החלונות ברכבך או סוגר אותם ומפעיל את המזגן ?

• תמיד סגורים (בשביל זה יש מזגן)
    • תמיד פתוחים (אין כמו אויר "צח")
    • סוגר בעיר ופותח מחוץ לעיר
    • פותח בעיר וסוגר מחוץ לעיר

פוסטים מומלצים

פורסם

כחובב חלונות פתוחים מושבע (חוץ מבחורף...)

כאחד שמתפלל לקיץ בארבעת ימי הגשם שיש בארץ.

כאחד מצטנן באמצע הקיץ כי פתחתי את המקרר .

יש לי חיפושית בלי מזגן .

השבוע לקחתי את הכריזמה של ההורים ומצאתי את עצמי עם מזגן על פול חלק גדול מהנסיעה.....

חייב לנקות פילטר....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 250
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה לא קשור לאיכות הנסיעה, האיכות קשורה באיזה רכב יש לך. זה קשור לבליעת הדלק המטורפת, שרק אנשים שלא אכפת להם מהכיס שלהם, עצמם, יכולים לנסוע בעיר עם מזגן פעיל, ומכבים ומדליקים כל שניה, זה דלק. זה מסוכן לכיס שלנו!!!:lol:

מה בסך הכל היה לי פיאט טמפרה?

אם לחשוב תמיד על איך לחסוך אז אולי למות וזהו זה יהיה החיסכון הכי גדול.

ועכשיו באמת למה לסבול בלי כשיש מזגן בגלל עוד כמה שקלים בדלק?, ואני לא איזה אחד שלא אכפת לו מכסף כי אין לו הרבה,וגם כשיש לפעמים אני שונא לבזבז סתם מה לעשות חייל

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
זה לא קשור לאיכות הנסיעה, האיכות קשורה באיזה רכב יש לך. זה קשור לבליעת הדלק המטורפת, שרק אנשים שלא אכפת להם מהכיס שלהם, מעצמם, יכולים לנסוע בעיר עם בלי מזגן פעיל, ומכבים ומדליקים כל שניה, זה דלק. זה מסוכן לכיס שלנו!!!:lol:

מסכים מאה אחוז !! אדם שזורק על עצמו *** ונותן לצריכת הדלק להכתיב לו את החיים מוטב לו לעבור לנסיעה באוטובוסים ! כי לחיות הריי הוא כבר לא חי הוא סתם מתקיים !!

פורסם

טוב, אצלי זה לא כל כך מזיז לאוטו מזגן או לא מזגן, מנוע 2.0 וטון וחצי עושים את שלהם בלגרום לצריכת דלק מטורפת.

מחוץ לעיר אני תמיד שם אותו על 18 מעלות ועל AUTO. בתוך העיר אני כמעט תמיד מכבה אותו ופותח חלונות (הרגל).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בלי מזגן ? חה חה.

אני מכרתי לפני שבוע וחצי מציבושי L300 שהצריכה תיקון מזגן בסכום שנע על ציר ה-3 ועוד תיקונים כללים שנעים סביב 2000 ש"ח וזה בלי לדבר על הסעפת פליטה הסדוקה, הלכתי ללובינסקי, קניתי ברלינגו 2004 בהלוואה, אבל יש לי מזגן !

אם אני נוסע בלי מזגן זה 5 דקות בבוקר מהבית עד צומת טמפו שהאוטו מתחמם את ההנעה של הבוקר, אח"כ ? גם ב10 בלילה אני עם מזגן.

אני אפילו שוקל התקנת אזעקה שאפשר להניע את הרכב בשלט, בשביל לחסוך 5 דקות של סבל בבוקר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

נוסע עם מזגן, גם בלילה.

מכבה לפעמים רק אחרי שיצאתי מהמכון (חבל על הריאות).

בליאון זה כמעט לא מורגש, עוד 10 כ"ס מתוך 210.

אגב, אם זכור לי נכון, מעל מהירות מסויימת (כ-60-70 קמ"ש) חסכוני יותר לנסוע עם מזגן וחלונות סגורים מאשר בלי מזגן וחלונות פתוחים.

משוגע מי שנוסע עכשיו בלי מזגן.

ב-106 שילמתי הרבה אלפים טובים כדי לסדר את המזגן. המזגנים זה מכה ברכבים האלו.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

איזה 10 כ"ס אתם מדברים ?

מזגן מפוצל לכל הבית זה 5 כ"ס לבית ענקי!

תפסיקו כבר להגזים , זה כבר ניהיה בלתי נסבל בפורום הזה.

עוד דוגמא : פילטר פתוח - מוריד 30 כ"ס לפחות !

חלאס להגיד מספרים שהם לא בדוקים ונכונים!

ולשאלה של האדון - בקיץ אני נוסע קבוע על עוצמה הכי גבוהה ועל הטמפ' הכי נמוכה(LOW)

ולא מרגישים את זה בכלל באיביזה FR.

תמשיכו להתבשל באטמוספרית שלכם

:lol::lol:

פורסם

המזגן עושה לי כאב ראש, ובנוסף הוא מייבש את האוויר, כך שכל פעם שנסעתי עם מזגן קיבלתי מיגרנה.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

תלוי איפה. בבריזה הירושלמית הקרירה בערב, חלונות פתוחים זה דווקא נחמד.

בשרב של השבוע האחרון? לא לעניין...

ומתי אתם מפעילים אותו? ברגע שמדליקים על הסוויץ',

או מחכים קצת שהמנוע יעלה לטמפ' עבודה?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני הייתי נוס בלי מזגן, פעולת המזגן הייתה מבאסת אותי בספרינט, לא אותו כוח ולא אותן תגובות. כל הקיץ של שנה שעברה...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
תגידו אתם אמיתיים?

1.6 עם 102 סוסים מלפני 9 שנים ואני עם מזגן עד שעה 9 בערב לפחות!

היום הייתה הפעם הראשונה בשבוע האחרון שנסעתי בלי מזגן בשעות היום, נורת הדלק דלקה חזק וכל לחיצה על הגז עשתה לי רע במיכל.

ואני עוד חובב חלונות פתוחים מושבע.

אהבתי את ה" 1.6 לא מזמין מזגן", כמה כח אתה כבר מאבד תעשה לי טובה, רוצה לעקוף כבה ותדליק שוב. בעיר זה בכלל לא מורגש.

שים לב שהוא כתב 1:6, הוא התכוון שזאת הצריכת דלק שלו ללא מזגן ואם הוא יפעיל מזגן הצריכת דלק תהיה גרועה עוד יותר, ולכן הצריכת דלק שלו לא מזמינה מזגן.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני אפילו שוקל התקנת אזעקה שאפשר להניע את הרכב בשלט, בשביל לחסוך 5 דקות של סבל בבוקר.

:mm_yeah:

בחום המטורף הזה חייבים מזגן, אם היה שלט כזה, שיניע את הרכב 5 דקות לפני, יפעיל מזגן ויוריד קצת את החלונות הייתי קונה שניים ;-)

מה שכן, חייבים לציין שיש פשוט אנשים עם רגישויות חום שונות, חברה שלי למשל ממש לא רוצה מזגן, גם בימי החמסין, שהיא נוסעת איתי היא חייבת להביא סוודר :shock:

אני מניח שיש אנשים שבישבילם לנסוע ללא המזגן אלא עם חלון פתוח יהיה נסבל.

נ.ב בעברי הסטודנט היתה לי סקודה פליסיה, רכב נחמד אבל עם 68 סוסים במקור הוא לא היה יכול לקרר בפקק, 10 דקות של פקק והמנוע היה מגיע לנקודת הרתיחה...

פורסם
יש מזגן תקין שעובד טוב למה לסבול?

מדליק בקרת אקלים ל16 מעלות ולוחץ על AUTO ומרגישים אותו חזק.

גם איכות הנסיעה לא נפגעת.

אייי אייי אייי , אבל אצלך אל תשכח שזה לא המזגן המקורי , שלי יותר טוב :)

אצלי המזגן מקפיא לי את הנשמה ואת הרגליים

אני נוסע עם מזגן רק שזה בלתי נסבל , זאת אומרת שאני לא אשב בכבשן האיטלקי ואזיע כמו חמור ...

מה שמבאס אותי עם המזגן זה הצליל מנוע השונה וגם שהאוטו הרבה פחות סוחב :(

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אני נוסע ככה כבר 3 שנים בפיז'ו שלי, ואני סובל מכל רגע, בעיה של עצלנות ,מחסור במזומנים והצורך לפרק דשבורד(כנראה) , מונעים ממני את התענוג של מזגן. בחורף אני נהנה מהרכב מאד.

למרות שייתכן שאני סוגר את הסיפור בכמה מאות שקלים.

כל פעם כשאני יוצא מהרכב עם כתמי זיעה לאחר נסיעה שכוללת עמידה ברמזורים באמצע היום,אני נשבע לעצמי שאני אתקן את המזגן בקרוב, לא אכפת לי בכלל מצריכת הדלק ,אבל הכל נשכח.

חוצמזה ששמעתי שלהזיע זה בריא, מנקה רעלים מהגוף:-D

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...