Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה ללא מזגן. למה מה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

יום חם. השמש קודחת. האם אתה פותח את החלונות ברכבך או סוגר אותם ומפעיל את המזגן ?  

178 הצבעות

1. 1. יום חם. השמש קודחת. האם אתה פותח את החלונות ברכבך או סוגר אותם ומפעיל את המזגן ?

• תמיד סגורים (בשביל זה יש מזגן)
    • תמיד פתוחים (אין כמו אויר "צח")
    • סוגר בעיר ופותח מחוץ לעיר
    • פותח בעיר וסוגר מחוץ לעיר

פוסטים מומלצים

• תגובות 250
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התגובות פה ציניות או רציניות? מי זה שיש לו מזגן תקין באוטו ולא מדליק אותו? איך אתם מגיעים לעבודה/פגישת עסקים/פגישה עם החברה/הבייתה? מזיעים רטובים ומסריחים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תגידו אתם אמיתיים?

1.6 עם 102 סוסים מלפני 9 שנים ואני עם מזגן עד שעה 9 בערב לפחות!

היום הייתה הפעם הראשונה בשבוע האחרון שנסעתי בלי מזגן בשעות היום, נורת הדלק דלקה חזק וכל לחיצה על הגז עשתה לי רע במיכל.

ואני עוד חובב חלונות פתוחים מושבע.

אהבתי את ה" 1.6 לא מזמין מזגן", כמה כח אתה כבר מאבד תעשה לי טובה, רוצה לעקוף כבה ותדליק שוב. בעיר זה בכלל לא מורגש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני קבוע עם.

כל האוטו מכוסה קרח מבפנים, ועל ה* שלי דלק, זה שווה את ה10 שקל למיכל שהמזגן מוסיף לזלילה.

בשביל להנות אני מקריב קצת, ובשביל השקט הנפשי אני לא לוחץ חזק ברמזורים.

זה כמו לקנות חולצה ארוכה בגלל שהיא מהעונה שעברה והיא עולה פחות.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אותי גל החום תפס בהפתעה. באוטו שלי צריך לשים גז, ובאוטו של אחותי, שאיתו הייתי במשך שבוע, ביררתי, ויעלה בערך 3000 ש"ח לתקן הכל כדי שיהיה מזגן.

ביום היחיד שלקחתי את המאזדה של אחותי השנייה שמתי מזגן ב16 מעלות ובכוונה נסעתי בפקק כדי להיות עם מזגן הרבה זמן.

פורסם

כל מי שכתב שהוא נוסע בלי מזגן פשוט לא נורמאלי או קמצן ברמות נדירות (מסתבר שלא כ"כ נדירות).

סה"כ סביבות ה5 כ"ס , נגזים ונגיד 10 כ"ס יורדים עקב הפעלת מזגן , ונגיד במקרה הרע יורדת הצריכה בק"מ אחד לליטר.

אבל מגיעים ממקום למקום כמו בני אדם , ונעים לסוע באוטו.

חוויתי כבר מה זה לסוע בלי מזגן בחודשי הקיץ ואני אומר חד וחלק - היום - לא הייתי מזיז את האוטו לשום מקום חוץ מלמוסך בלי מזגן תקין.

זה סבל בלתי יתואר מבחינתי , וכמו שאמרו פה - איך אתם מגיעים לחברה / אישה / עבודה / פגישות / לימודים או כל דבר אחר שהוא לא מקלחת ישר בלי מזגן?

האוטו נועד לשרת אותכם ולתת לכם להגיע בנוחות מא' לב' ביום יום , זה לא כאילו שאלו אתכם אם אתם מפעילים מזגן בזמן התגרזנות בנס הרים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

גם בבית אתם יושבים בלי מזגן?? גם בטח בחושך....

כסף בא כסף הולך, אבל כל עוד אנחנו חיים למה לסבול??

אצלי המזגנים לא מפסיקים לעבוד גם ברכב וגם בבית, אז יעלה עוד קצת כל חודש אבל בחיית למה לסבול?

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

בבית אני דווקא עם מאורר, כל היום מאורר.

בצהריים גם מזגן, בנוסף למאורר.

ומקלחת באמצע היום.

אבל - היום הייתי בים.

המים מדהימים, ולא חם מדי, לפחות לא בצל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני נסעתי בחצי שנה האחרונה בלי מזגן, הדבר היה סיוט עד שקיבלתי כאפה ואמרתי שדי נמאס לי לסבול, נכנסתי למוסך הורדתי קרוב ל2000 שקל כדי לסדר את המזגן, הצריכת דלק מעניינת לי בדיוק את הביצה אני מעדיף לסוע עם צריכת דלק מזוויעה (לא שזה קורה תכלס או אפילו קרוב להיות פחות מטובה מאוד) מאשר לסבול..

קפוא לעד,

אבי.

פורסם

באוטו רק מזגן, כי בבית ההורים מתקמצנים אז כל הכסף שהם חוסכים בבית מבוזבז באוטו :twisted:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

לא בעונש (או אולי כן...) ולא בבל"ת! למה שאני אדליק מזגן, שכשברגיל האוטו גומע בתוך העיר 8.5-10 לליטר, וכשאני מפעיל מזגן הוא גומע 7-9 בעיר?!:? מילא מחוץ לעיר, אני מבין, הוא צורך 13-14.5, אז שייצרוך 12-13.5.:roll: זה לא מה שייהרוג אותי. אבל עדיין צריכים לחשוב על זה שבעיר מניעים - מכבים, וחוזר חלילה. אז הצריכה עולה בהתאם, אתם לא חושבים?? אין לי איזה דוד זקן שמוריש לי כל פעם 400 (!!) ש"ח לטנק דלק...:twisted: עכשיו הדלק באיזור ה-6 ש"ח. זה יקר מאוד. אז כן, המדינה שלנו בעצם מעמידה אותנו בפינה בתור עונש - אתם רותים מזגן באוטו? - תשלמו יותר! זה מה שהמדינה שלנו עושה.:x:cry::|

לך תבין למה...

פורסם

יש מזגן תקין שעובד טוב למה לסבול?

מדליק בקרת אקלים ל16 מעלות ולוחץ על AUTO ומרגישים אותו חזק.

גם איכות הנסיעה לא נפגעת.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
יש מזגן תקין שעובד טוב למה לסבול?

מדליק בקרת אקלים ל16 מעלות ולוחץ על AUTO ומרגישים אותו חזק.

גם איכות הנסיעה לא נפגעת.

זה לא קשור לאיכות הנסיעה, האיכות קשורה באיזה רכב יש לך. זה קשור לבליעת הדלק המטורפת, שרק אנשים שלא אכפת להם מהכיס שלהם, עצמם, יכולים לנסוע בעיר עם מזגן פעיל, ומכבים ומדליקים כל שניה, זה דלק. זה מסוכן לכיס שלנו!!!:lol:

• תוכן חדש...