Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה ללא מזגן. למה מה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

יום חם. השמש קודחת. האם אתה פותח את החלונות ברכבך או סוגר אותם ומפעיל את המזגן ?  

178 הצבעות

1. 1. יום חם. השמש קודחת. האם אתה פותח את החלונות ברכבך או סוגר אותם ומפעיל את המזגן ?

• תמיד סגורים (בשביל זה יש מזגן)
    • תמיד פתוחים (אין כמו אויר "צח")
    • סוגר בעיר ופותח מחוץ לעיר
    • פותח בעיר וסוגר מחוץ לעיר

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודשי הקיץ בעיקר ומאז ומתמיד יוצא לי לשים לב לאטימות ולעיתים גם לטמטום (לדעתי כמובן) של אנשים המתעקשים לנסוע במהירות בינעירונית עם חלונות פתוחים לרווחה (לצורך העיניין, שיוט בין 80 ל 120 קמש) ולספוג צריכת דלק גרועה, רעש מחריד באוזניים וזוהמה מבחוץ (פיח, ברחשים מתים ועוד מיני תופינים... :-) ).

לאור העובדה המחרידה שחלק נכבד ביותר מהאוכלוסיה (שימו לב לנהגים האחרים בדרך) מוותר על המזגן ונוסע עם חלונות פתוחים ביום חם ובדרך בינעירונית ארוכה מאוד, הסקר הזה בא לבדוק מה אתם, יושבי הפורום, עושים בעצמכם :-)

אי לכך ובהתאם לזאת, בתור אחר שנוסע תמיד עם חלונות סגורים ומזגן (ביום חם כמובן), נשמח אם תשתפו אותנו האם ביום חם אתם מהסוג המאזוכיסטי שאוהב את הרעש באוזניים (וכאב הראש) או מהסוג השני שידליק את המזגן ויסע בשקט ובכיף (וגם יגיע רענן ולא מזיע).

תודה

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 250
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני קמן.

לא מפעיל מזגן ויהי מה.

יש חלונות. יש חולצה לנהיגה.

לא מפעיל מזגן.

לא משלם באוטו סוחב פחות טוב.

האוטו הוא בשביל נהיגה. רוצה אוויר קר? שב בבית.

זו דעתי

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
לא משלם באוטו סוחב פחות טוב.

רוצה אוטו סוחבת יותר טוב ? שמה מנוע חזקה יותר ולא בוכה שאוטו זה דרעק לא סוחבת :-)

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הגרר הנוסף שנוצר בפתיחת החלון עולה על שדידת הכוח שנוצרת מהפעלת המזגן?

המזגן מתעלק ישירות על המנוע ושודד ממנו כוח בעוד שהגרר מפתיחת החלון נראה לי זניח לעומתו...

חוץ מזה, אני תמיד פותח כמה חלונות,כדי לאפשר זרימת אויר חופשית עד כמה שאפשר.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

בעיר בדרך כלל אני נוסע תמיד עם חלונות פתוחים, גם בחורף (חברים שלי כבר למדו להביא מעילים כשהם נוסעים איתי בתקופות קרות) החלון פתוח קצת, אני חייב אוויר באוטו...

בקיץ בדרך כלל החלון של הנהג פתוח לרווחה, ולפעמים גם החלון הימני מקדימה נפתח... זה לא רק בגלל שאני מעדיף אוויר צח על פני מזגן, יש עוד סיבות רבות... אם צריך להראות לנהג אחר משהו עם היד, או שעוברת בחורה נאה ברחוב או מישהי שאני מכיר או שסתם בא לי לצעוק משהו...

בנסיעות בינעירוניות בדרך כלל החלון של הנהג פתוח קצת, אבל אם ממש חם אז מדליקים מזגן...

בסך הכל אני לא חובב מזגנים...

פורסם

בעיר,רוב הפעמיים חלון פתוח למעט ימים רותחים או ימים קפואים...

מחוץ לעיר 99% חלונות סגורים...

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

בין עירוני בגשם - סאן רוף פתוח. (לא חודרים מיים בנסיעה)

עירוני בחורף בגשם - סאן רוף סגור.

בין עירוני בקיץ - סאן רוף פתוח.

עירוני בקיץ - סאן רוף פתוח + מזגן עובד.

* ההנהלה שומרת לעצמה את הזכות לשנות את התנאים ללא הודעה מוקדמת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש לי שאלה בקשר לצריכת הדלק.

באיזה רכב צריכת הדלק תהיה גבוהה יותר? ברכב שחלונותיו פתוחים או ברכב שנוסע עם חלונות סגורים ומזגן פועל?

מדובר על נסיעה בין עירונית, 90 קמ"ש נניח.

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם

תמיד פתוח כדי לעפר את הסיגרייה... גם צד ימין פתוח, אבל החלונות נפתחים רק שליש...

ברמזור או בעיר נפתחים עד הסוף...

מזגן באמת שודד את המנוע ואת המיכל דלק... זה הסיבה שאני מחפש קבריולט.. :)

פורסם

כדי להיות קצת יותר מדוייקים - כלל אצבע לגבי הטרייד-אוף:

בין 60-80 קמ"ש (בהתאם למבנה הרכב) כוח הגרר עולה על עומס המזגן, במילים אחרות בערך מ-60 קמ"ש ישתלם יותר להדליק מזגן ולסגור חלון...

פורסם

אין מזגן.

וגם לא יהיה !

הרכב שלי נשאר מקורי !

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

תמיד חייבים חלון פתוח כשהיה לי אוטו של חברה תמיד היתי נוסע אם מזגן וגם אם חלון פתוח כידי שיכנס

אויר היום כאשר אני נוהג ברכב שלי אני משתדל לינסוע אם חלונות פתוחים רק אם מאוד חם אז אני סוגר

חלון ומדליק מזגן ניגמר הדלק על חשבון הבעל בית:(((

פורסם
כדי להיות קצת יותר מדוייקים - כלל אצבע לגבי הטרייד-אוף:

בין 60-80 קמ"ש כוח הגרר עולה על עומס המזגן, במילים אחרות בערך מ-60 קמ"ש ישתלם יותר להדליק מזגן ולסגור חלון...

אבל לרכבים שונים-מקדם גרר שונה...

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

מזגן בחורף בקיץ בסתיו באביב, בעיר מחוץ לעיר

עוד לפני שאני נכנס לאוטו, המזגן מופעל אוטומטית :)

Greddy Type S - טעם החיים 8)

• תוכן חדש...