Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה ללא מזגן. למה מה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

יום חם. השמש קודחת. האם אתה פותח את החלונות ברכבך או סוגר אותם ומפעיל את המזגן ?  

178 הצבעות

1. 1. יום חם. השמש קודחת. האם אתה פותח את החלונות ברכבך או סוגר אותם ומפעיל את המזגן ?

• תמיד סגורים (בשביל זה יש מזגן)
    • תמיד פתוחים (אין כמו אויר "צח")
    • סוגר בעיר ופותח מחוץ לעיר
    • פותח בעיר וסוגר מחוץ לעיר

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שונא חום.

מה שאומר שברגע שהטמפרטורה או הלחות עולות - המזגן נדלק.

מה שכן, המזגן הזה הורג את המנוע של ה205 שלי. צריכת הדלק נשארת שפויה, אבל אין כוח... אין כוח. בנהיגה ספורטיבית - בלי מזגן ובלי חלון. מה שיותר כוח, מה שפחות הפסד, מה שיותר זיעה :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 250
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קיץ-מזגן עובד מרגע ההתנעה ועד סיום הנסיעה,לא משנה עירוני או בין עירוני.

חורף-אם קריר חלונות פתוחים,אם חמים אז מזגן דולק.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אצלי זה משתנה לרוב לפי התנאים. ובין המכוניות:

306

גם אצלי המזגן ממש גוזל כוח מהמנוע ומפריע לי מאוד... צריכת הדלק עולה משמעותית.

כשאני חוזר מהצבא למשל, החלונות יהיו פתוחים רוב הזמן (אני גם ככה מטונף ומסריח ממהלך היום במדים) אלא אם כן רמזור/פקק או כל סיבה לרכב זוחל במקום ואז מזגן יפעל.

כשאני יוצא למקום כלשהו/לבקר חבר תמיד מזגן- בחיים לא אכנס למקום כשאני מזיע ומסריח מזיעה.

מאזדה 6

תמיד, בכל עת, בכל מצב, מזגן עובד!!! חלונות סגורים!!!

אמיר.

פורסם

ב-C5 חלונות סגורים תמיד, אין סיבה שהם יפתחו המזגן עושה עבודה מעולה

ב-D-BLACK החלונות מעט פתוחים שהוא חונה בחנייה של הבית מכיוון שאם משאירים חלונות סגורים ברכב שחור נכנסים לתוך סאונה, חוץ מזה בנסיעה חלונות סגורים ומזגן פתוח.

פורסם
כשאני נוסעת לבד החלונות הקידמיים תמיד פתוחים, חורף קיץ,יום, ולילה.

כשמצטרפים אנשים אין ברירה ומדליקים מזגן, למרות שהמזגן מאוד מפריע לי, אני משתדלת לכוון אותו לכיוון הנוסעים ושכל פיתחי האיוורור שמכוונים אלי יסגרו.

ל'

מקפיא את היידים ואי אפשר לסובב :)

בקיץ עם חלונות פתוחים, הרוח מספיקה לקרר אלא אם כן ממש חם או שנוסעים בעיר ואין רוח מהנסיעה אז מדליקים מזגן.

פורסם

הו קיץ שני שלי עם הסובארו :) אני חייב לציין, המזגן שלי מקפיא!

אצלי המזגן דלוק כשאני בעיר והחלונות סגורים, כי אין רוח שתקרר ואני מתחיל להזיע. מעצבן מאוד.

צריכת הדלק אצלי בנוחות זו לא אופציה, אז אני משאיר את המזגן דולק כשאני ברכב אפילו אם אני מחכה למישהו בחניה, גם לקצת יותר מכמה דקות. מזגן מחוץ לבית זה ברכה :) סבלתי 18 שנים של הליכה ממקום למקום ברחבי העיר בשעות חום הורגות.

מחוץ לעיר, הסובארו שלי, עם 75 כ"ס במקור, לפני 16 שנים (למזלי 1600 ולא 1300) סוחבת פחות טוב, (במיוחד בהאצות) כשאני רוצה לעקוף\להאיץ, אז אני סוגר מזגן, ונהנה מהאוויר הקריר (של הלילה או הבוקר), בשעות החמות גם מחוץ לעיר עם מזגן. מה גם, שאין כמו סיגריה בכביש מהיר, כשהרוח עוזרת לאפר :).

זה פחות או יותר, הרוב הגדול מהנסיעות שלי בעיר הם עם מזגן. רוב הנסיעות שלי מחוץ לעיר ללא מזגן (תלוי בשעה).

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אני קמן.

לא מפעיל מזגן ויהי מה.

יש חלונות. יש חולצה לנהיגה.

לא מפעיל מזגן.

לא משלם באוטו סוחב פחות טוב.

האוטו הוא בשביל נהיגה. רוצה אוויר קר? שב בבית.

זו דעתי

רון.

כנ"ל !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

הרגע הקפצתי את בן אחותי לביתו

ביציאה מביתי יש כיכר תנועה , אני עמוק בתוך הכיכר עם חלונות פתוחים , מימיני במרחק ס"מ ממני פורצת לנתיב נהגת עם חלונות סגורים מזגן דולק ומוזיקה רועמת ,בלמתי באופן פתאומי עד כדי עצירה בתוך הכיכר צפרתי לה במשך רגעים ארוכים מאוד , הבהבתי , הוצאתי ידיים מהחלון , היא כמובן אפילו לא שמה לב לטעות הדבילית שלה והמשיכה בדרכה

ואני המטרתי כלפיה ברכות עסיסיות בקול רם והמשכתי לנסוע :evil:

רבותיי,

*.מזגן מנתק אותכם מהכביש !!!!!

*.הסלולרי מנתק אכושילינג מנתק , כן גם עם דיבורית

*.חברה שלכם שיושבת לידכם ומתלוננת על זה שאין מזגן גם כן מסיחה את דעתכם :-P

תפסיקו לשחק עם החיים שלכם , ותנהגו למען השם ,תנהגו

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אני מעדיף לנסוע ללא מזגן ועם חלונות פתוחים, אבל אם ממש חם ואני מת מחום (למשל בפקק) אז מדליקים מזגן וסוגרים חלונות.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
מקפיא את היידים ואי אפשר לסובב :)

בקיץ עם חלונות פתוחים, הרוח מספיקה לקרר אלא אם כן ממש חם או שנוסעים בעיר ואין רוח מהנסיעה אז מדליקים מזגן.

חוית נהיגה, אפשר לסובב את ההגה מתרגלים, כשנהנים לנהוג שום דבר לא מסיח את הדעת.

ל':-D

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נוסע רק עם חלונות פתוחים ,

אלה אם אני רוצה להיתקע בלי סטרטר אחרי שאני חונה !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

Guest תמיר .א.
פורסם

רק עם מזגן ! אין מצב לסוע בלי מזגן גם בלילה.

(גולף 92) תענוג !.

תמיר

• תוכן חדש...