Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה ללא מזגן. למה מה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

יום חם. השמש קודחת. האם אתה פותח את החלונות ברכבך או סוגר אותם ומפעיל את המזגן ?  

178 הצבעות

1. 1. יום חם. השמש קודחת. האם אתה פותח את החלונות ברכבך או סוגר אותם ומפעיל את המזגן ?

• תמיד סגורים (בשביל זה יש מזגן)
    • תמיד פתוחים (אין כמו אויר "צח")
    • סוגר בעיר ופותח מחוץ לעיר
    • פותח בעיר וסוגר מחוץ לעיר

פוסטים מומלצים

• תגובות 250
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סקר מעניין

זה באמת תלוי בתגובת המעיים שלי למה שאכלתי קודם לנסיעה.

אני לא רוצה להגיע למצב שבו אני מחכה במתח נוראי לחלון שיפתח רק על מנת לשחרר יונה.

עם חלונות פתוחים אני אולי נושם עשן ופיח , אבל ההרכב הכימי של הגזים הטבעיים מבטל אותם.

בכל אופן פלצנים ותיקים יסכימו איתי שאין דבר יותר גרוע מנאד שתקוע במערכת המיזוג , אפילו לכמה שניות..

GOT סחוג?

פורסם
אתה מאלו ששמים בקיץ את המזגן על 10 מעלות ויושנים עם פוך האא...? :wink:

קלעת בול ואני לא צוחק :-P

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

טוב, אצלי זה לפי מצב רוח, פעם מזגן וחלונות סגורים ופעם חלונות פתוחים ללא מזגן, אבל בימים חמים יש את המזגן באוטו עם חלונות סגורים

Suzuki Jimny

פורסם

טוב, אני חייב להודות.

יש לי מן קטע מוזר, אני חייב לנסוע עם חלון שמאלי טיפל'ה פתוח, לא מסוגל לנהוג מבלי לשמוע רעשי כביש :roll:

פורסם

בחורף האחרון, שהחימום עובד שעות נוספות - יש איזשהו גבול לכמה חם האוטו צריך להיות (בנוסף - אדים).

אם היו קטעים של נסיעה רצופה (ולא עצירות), הייתי פותח את החלון עד ה-3/4 ונותן לאויר קריר ודחוס להחליף את האויר החם באוטו וגם נפטר מהאדים באותה הזדמנות. אין על הנסיעות של החורף. כל פעם שיש גשם אני לוקח ת'מפתחות וחייב להרביץ איזה נסיעה.

בקיץ - 3 דק' ראשונות של נסיעה אני נוסע עם חלון פתוח שיתחלף האויר החם ורק אז מפעיל מזגן.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

אם זה יום שרבי, פותח את החלונות בתחילת הנסיעה ומיד שהמנוע מתחמם מעט מפעיל מזגן.

במידה וזה יום חמים ולא שרבי, חלונות בעיר ומזגן מיד אחרי הרמזור הראשון לכביש מהיר.

ד"א לכול הפלצנים פה, אפשר להפעיל מזגן ולהפליץ, בטלו את הסרקולציה ותנו לאויר מבחוץ להיכנס.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
יש לי שאלה בקשר לצריכת הדלק.

באיזה רכב צריכת הדלק תהיה גבוהה יותר? ברכב שחלונותיו פתוחים או ברכב שנוסע עם חלונות סגורים ומזגן פועל?

מדובר על נסיעה בין עירונית, 90 קמ"ש נניח.

בספר רכב של פולסווגן בורה רשום שבכביש בין עירוני מומלץ לסגור חלונות ולהדליק מזגן, בשביל צריכת דלק טובה יותר...

פורסם

חלונות סגורים עד הסוף, בשביל זה יש מזגן!

בספר הרכב רשום שצריכת דלק במהירות של 90 קמ"ש עם חלונות פתוחים עולה ב 4%.

Zoom-Zoom...

פורסם

הדבר שאני הכי שונא זה לנסוע עם חלונות סגורים

אני מת על הסאונד של המנוע מטפס בסל"ד לא משנה אם זה לאט או מהר , ל א יכול בלי ,זה כמו סם

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

מרוב דיבורים על מזגן הצתננתי.....

איך ריטה אומרת :תפתח חלון ....כמאמר יהודה פוללקר :חלון לים התיכון ......

בקיצור אני בכלל מחכה ליום שאני אקנה דיפנדר פתוח בלי דלתות וחרמונית לחורף....

דרך אגב אני בטוח שבחיפושית שלי המקדם גרר גבוה בהרבה לכן חשבתי לעשות את החלון האחורי נפתח ,רעיונות לביצוע יתקבלו בברכה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...