Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה ללא מזגן. למה מה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

יום חם. השמש קודחת. האם אתה פותח את החלונות ברכבך או סוגר אותם ומפעיל את המזגן ?  

178 הצבעות

1. 1. יום חם. השמש קודחת. האם אתה פותח את החלונות ברכבך או סוגר אותם ומפעיל את המזגן ?

• תמיד סגורים (בשביל זה יש מזגן)
    • תמיד פתוחים (אין כמו אויר "צח")
    • סוגר בעיר ופותח מחוץ לעיר
    • פותח בעיר וסוגר מחוץ לעיר

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי כמה חם.

בפקקים בבוקר חובה מזגן.

בנסיעה מנהלתית חלון ליד הנהג פתוח + סאן רוף בזווית. מעל 80 קמ"ש חלון נסגר.

בלילות קרירים בקיץ, כל החלונות פתוחים + סאן רוף. לא מעניין אותי צריכת דלק, אני בא להנות !

בחורף: סאן רוף חצי פתוח, שני חלונות פתוחים, וחימום על מקסימום (חוויה !)

כשאני ברכב ליסינג , רק חלונות סגורים ומזגן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 250
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תמיד פתוח כדי לעפר את הסיגרייה...

אז אתה אחד מאלה שהצמיגים שלי ו/או הצבע היקר שלי סופגים את האפר שלהם בכביש? :evil:

ביום חם, מיזוג פתוח, חלונות סגורים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

קיץ

עירוני כמעט ובלי מזגן וחלונות פתוחים..

מחוץ לעיר חלנות סגורים ומזגן פתוח.. גם מציק בפנים גם מפריע לשמוע מוסיקה...

חורף..

הדבר הכי תענוג כמו שהאיש עם הפולו השחורה רשם.. פותח את שני הקדמיים שליש כזה וחימום דולק זה הכי כייף בארץץץ סירקולציה של אוויר חם באוטו...

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

אם אני מפעיל מזגן ב205 שלי בדרך בינעירונית אני לא מגיע ל80 קמ"ש ככה שאצלי פותחים חלונות ואללה ירחמו

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

בקיץ גג ביקיני-כל היתרונות גם רוח וגם צל.ובפקקים אפשר אפילו לסגור חלונות ולהדליק מזגן.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לדעתי הכי טוב זה לסגור חלונות ולשים איוורור (בלי שהמדחס יפעל), ככה זה חיסכון מקסימלי וגם האוורור לא רע בכלל!

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

גם מתרעם על דרך הגשת הסקר בצורה שצוחקת מראש על כל מי שיאמר צד אחד שנקבע מראש, כמו התקשורת.

ברור שהדיון לא תקף בחורף, כי אז כל השיקולים שונים, וגם החימום באוטו צורך בערך עשירית מהאנרגיה שצורך קירור.

אני- עד כמה שאפשר חלונות פתוחים, בירידות נוטה יותר להדליק מזגן, ובירידות תלולות וארוכות כמו לים-המלח, אפילו רק כדי להרוויח את תוספת הבלימה. נוטה יותר להפעיל בבין-עירוני.

פורסם

אני מדליקה מזגן רק בצהריים של יום ממש ממש ממש חם, בנסיעה עירונית, שאי אפשר בלי. לנסוע באוטו עם מזגן וחלונות סגורים זה כמו להיות בבועה, לי אישית זה עושה כאבי ראש אחרי רבע שעה.

אני מעדיפה לפתוח חלונות.

פורסם
גם מתרעם על דרך הגשת הסקר בצורה שצוחקת מראש על כל מי שיאמר צד אחד שנקבע מראש, כמו התקשורת.

ברור שהדיון לא תקף בחורף, כי אז כל השיקולים שונים, וגם החימום באוטו צורך בערך עשירית מהאנרגיה שצורך קירור.

אני- עד כמה שאפשר חלונות פתוחים, בירידות נוטה יותר להדליק מזגן, ובירידות תלולות וארוכות כמו לים-המלח, אפילו רק כדי להרוויח את תוספת הבלימה. נוטה יותר להפעיל בבין-עירוני.

לפני שאתה מתרעם על דרך הגשת הסקר, אתה בטוח שקראת את הכותרת של הסקר ?

להזכירך הכותרת היא: "יום חם. השמש קודחת. האם אתה פותח את החלונות ברכבך או סוגר אותם ומפעיל את המזגן ? "

לא מדובר פה על יום קריר, חמים, נעים, אביבי או סתוי. השאלה מאוד נקודתית והאופציות מכסות את כל האפשרויות (פרט לחבר'ה שאין להם בכלל מזגן באוטו - אבל הסקר לא ממש מופנה אליהם אלא למי שיש ברירה האם להדליק מזגן או לא).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

דרך אגב, בחום הכבד של הימים האחרונים, השתנו ההעדפות שלי לחלוטין.

מזגן , מזגן ורק מזגן.

בלי סאן רוף, בלי לפתוח חלון, ובלי שומדבר.

לקבל רוח חמה בפרצוף זה כבר לא כיף, ואין לי חשק להספיג את הריפודים בזיעה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...