Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה ללא מזגן. למה מה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

יום חם. השמש קודחת. האם אתה פותח את החלונות ברכבך או סוגר אותם ומפעיל את המזגן ?  

178 הצבעות

1. 1. יום חם. השמש קודחת. האם אתה פותח את החלונות ברכבך או סוגר אותם ומפעיל את המזגן ?

• תמיד סגורים (בשביל זה יש מזגן)
    • תמיד פתוחים (אין כמו אויר "צח")
    • סוגר בעיר ופותח מחוץ לעיר
    • פותח בעיר וסוגר מחוץ לעיר

פוסטים מומלצים

פורסם
כשקניתי את הרכב הזה לפני כ-3 שנים, הבעלים הקודם שלו טען שאין קירור ברכב רק כי צריך למלות לו גז.

...

לפני חודש החום הכריע אותי וניגשתי למגזגניסט כדי לסדר את המזגן.

להפתעתי היה צורך רק בוואקום גז, שילמתי 150 ש"ח.

דבר איתי בעוד חצי שנה :roll:

סבירות מאוד גבוהה שיש דליפה, ולא תגלה אותה במיידי. זו מחלה ברכבים האלו.

מאחל לך בכל לשון - שאין (עסק יקר).

- - -------[Fireball]------ - -

• תגובות 250
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת, באלרו אני לא מרגיש שינוי בדלק, כאשר אני נוסע עם מזגן - ואני כל הזמן עם מזגן גם בלילה.

במאזדה שהייתה לי ה1600, נסעתי איתה עם מזגן ולא הייתה ירידה משמעותית בכוח עד כדי שכך שהיא אפשר לעקוף מישהו. סתם חרטה.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

למזלי בימי הקיץ החמים איני משתמש באוטו בתדירות גבוהה, יש חוגר! נתחיל לחשוב על זה שהאוטו יהיה אצלי בשימוש יומיומי...

Honda hornet 600

פורסם
בלילה, עם גג פתוח, לא צריך מזגן :-D

דבר איתנו כשתגיע התקופה באוגוסט שאתה מזיע מהתחת רק מלשבת ולסובב את ההגה.:bigcry::crazyeyes

אין על מזגן , פליקס אמרת שאפשר לגמור נסיעה שלא בפקקים בלי להזיע- תלוי מתי , ומה הקשר לדאודורנט, כל החולצה רטובה זה זוועת עולם.

אך, רק אם היה לי מזגן...

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

מעדיפה לנהוג בלי מזגן, גם כאשר אני נמצאת ברכבים של אחרים.

הכל מתוך הרגל לנהוג עם חלון פתוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ברכבים שיש - תמיד מזגן.

ביום - קודם מפעילים על העצמה החזקה ביותר, ולאט לאט מחלישים עד שמגיעים לטמפרטורה הרצויה.

בלילה - מזגן על עצמה חלשה, או מאורר וסאנרוף פתוח (ברכב שיש בו סאנרוף..)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
מצטרף למועדון הלא מדליקי מזגן, למרות שרוב הנסיעות שלי הן של 5 -10 דקות בתוך העיר ואפשר להסתדר ללא מזגן, היום דווקא נשברתי והדלקתי, תענוג, רק חבל שהאונו נסעה יותר כמו 45 ולא 70 וצרכה דלק כמו V8, אבל לא משנה, הקור שווה את זה. :lol:

לא יודע איך זה אצלך אבל יש לי אונו 95 והיא סוחבת מצויין עם מזגן (150 בכביש ירושלים תל אביב) כמעט ולא מרגישים את ההבדל חוץ מבתחילת נסיעה ............ אני לא יגיד שזה לא מוריד מהכוח ..... זה מוריד אבל לא בצורה משמעותית צריך לדעת למשוך יותר מהרגיל את ההילוכים ואז לא מרגישים בירידה בכוח המנוע

פורסם

תמיד מתחיל נסיעה עם חלונות פתוחים. אם אחרי כמה דקות עדיין חם לי מדי (או אם האשה באוטו) אני מדליק, אבל כמו שכתב אביחי - זה לא קורה הרבה בהרים.

פורסם

תלוי ברמת החום לא מנסה לחסוך על דלק אבל לפעמים יותר כיף לנסוע עם חלון פתוח בבינעירוני סוגר את החלון ומפעיל תמיד מזגן.

לפני חודש חזרתי מאילת מתקופה שהייתי שם במשך התקופה המזגן עבד ולא היו בעיות בחזרה המזגן עשה בעיות וכבר לא קירר כמעט (היה חסר גז ) כל הנסיעה רציתי למות בגלל החום כשעצרתי לאכול משהו בדרך היה לי חצי חולצה רטובה (בגב) וחצי לא .

מקרה לא נעיייייים בכלל .

למחרת הלכתי למוסך החליף גומייה ומילא גז כל העסק 100 שקל .

תאמינו לי שהייתי משלם גם 1000 רק לא לסבול בחזרה מאילת.

פורסם

אנקדוטות קצרות בענייני מזגנים ברכב:

• חבר מהמילואים, בחור מעופף ברמות הסטריות, שנוסע כל הדרך מראש פינה לתל אביב עם המזגן full power. תוריד קצת!!! קר נורא והרעש מעצבן!!
  • אותו בחור שלא שם לב שהמזגן שלו על חימום באמצע יולי.
  • חבר מהלימודים שלוקח איתי טרמפ לפעמים, משתלט לי על המזגן וזה מעצבן.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני בדרך קבע, לא משנה איפה אני חונה. שם מגן שמש קדמי, חלונות מאחורה מושחרים, שמשה אחורית צילון גדול. כך שאני נכנס לרכב די נעים - לא קר אבל נסבל. ואז מזגן כמה דקות.. האוויר יוצא קר בשנייה הראשונה. וכל הנסיעה על רמה 1 במזגן.

ברכב הקודם המזגן היה תקול - ובדיוק שירתתי בבקעה.. באוגוסט... היה חם ... מאוד!!!

ועוד היה לי רכב שחור. נכנסים ומזיעים כמו כלבים

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

לא מבין חלק נכבד מהמגיבים פה.

גם אם הצריכה של הדלק שלי תהיה 1:1 עם מזגן ל1:11 בלי מזגן כמו שזה עכשיו אני אסע עם מזגן.

מה אני הרגתי מישהו?בשביל מה יש לכם מזגן?בשביל לחסוך בדלק?

היה לי רכב בלי מזגן שלושה חודשים,ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי עד שהגיע הרכב החדש שלי.

כל אותם חסכנים,עדיף תסעו באופניים.גם בריזה נעימה וגם בלי דלק!

פורסם
לא מבין חלק נכבד מהמגיבים פה.

גם אם הצריכה של הדלק שלי תהיה 1:1 עם מזגן ל1:11 בלי מזגן כמו שזה עכשיו אני אסע עם מזגן.

מה אני הרגתי מישהו?בשביל מה יש לכם מזגן?בשביל לחסוך בדלק?

היה לי רכב בלי מזגן שלושה חודשים,ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי עד שהגיע הרכב החדש שלי.

כל אותם חסכנים,עדיף תסעו באופניים.גם בריזה נעימה וגם בלי דלק!

והכי חשוב שומרים על הגיזרה :-)

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

• תוכן חדש...