Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו פה שומע 88FM ב-11 בבוקר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה לונג שוט שמישהו חוץ ממני שומע את זה, אבל אצלנו הרדיו פתוח כל הזמן בשעות העבודה, ו-88FM היא לרוב תחנה ממש טובה כשנמאס מכל שירי ה-MTV בשאר התחנות. אבל ב-11 בבוקר מגיע זמן התוכנית של אהוד מנור, וזה משעשע אותי כל פעם מחדש.

קודם כל, הבנאדם לא בדיוק טל ברמן, הוא כבר מבוגר, נשמע רציני, קול עמוק וסמכותי, ומסתבר שגם חובב רוק כבד מושבע! :shock:

כל פעם מחדש אני נקרע מצחוק לשמוע אותו מציג את השיר הבא:

"ועכשיו, להקה נפלאה שאני אוהב במיוחד, בשיר השבוע שלנו (מסתבר שכל שיר הוא שיר השבוע :? ) - IRON MAIDEN! (אין תוכנית אחת שאין בה שיר של איירון מיידן או מטאליקה). בשירם הידוע "I LOVE DEATH" (או משהו בסגנון). להקה נהדרת זו מצליחה לשלב סגנון שירה מלהיב וגיטרות סוחפות, תוך כדי יצירת אווירת עוצמה שפשוט גורמת לך לרצות לצעוק באושר"

השיר מתחיל ואני ממש יכול להרגיש אותו שר עם הקצב...

אח"כ הוא מתחיל שוב מחדש: "בשיר השבוע שלנו הפעם, ההרכב הנפלא X שמצליח ליצור מארג תרבויות עשיר בעקבות מוצאו האוזבקיסטני של הזמר, ביחד עם שירה נפלאה של הזמרת הנפלאה שלהם (הכל אצלו נפלא), בהצלחה להם!! (הוא תמיד מאחל לשירים בהצלחה, השד יודע למה)"

ואז מתנגן איזה שיר R&B סטנדרטי לגמרי, ומיד אחרי מוזיקה מזרחית, אחריה היפהופ ואחרי זה שוב רוק כבד... מה עובר עליו??

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זו השעה שהייתי בדרך כלל מעביר לתחנה אחרת.

עם כל הכבוד לאהוד מנור, התוכנית הטרוגנית מדי לטעמי, שיר אחד נורמלי ואחריו מליון קשקושים.

וגם קצת הפריע לי הנטיה, המבורכת אולי, שלו לעודד אמנים חדשים מז'אנר עירית ענבי. כל מיני שירי מיינסטרים דלוחים ורדודים - שהייתי משתגע מהם.

חוץ מזה - 88 זו באמת האופציה השפויה על הסקאלה. למרות שקול השלום תנצב"ה הייתה לוקחת אותה עם יד אחת קשורה.

פורסם
למרות שקול השלום תנצב"ה הייתה לוקחת אותה עם יד אחת קשורה

אחחחחחח

זו הייתה ילדות!!!!

"kol ha shalooommmmmmm , the voiiiiiice offf peacceeeee"

הנוסטלגיה... :D

:-)

פורסם

אין על קול השלום. הייתה תחנה פשוט מעולה.

זוכרים את ג'ון מקדונלד? השדר עם המבטא הסקוטי/אירי המזעזע שהיה שם אחלה מוזיקה שבעולם?

את דקת הדומיה בכל יום בשקיעה לזכר קורבנות האלימות בעולם, שהסתיימה בשיר i wish you peace של האיגלז?

איזה נוסטלגיה...

פאק. מה יש לנו היום? יוצאי גלגל"צ מקשקשים לח'ברה השינקינאים שלהם ושמים מוזיקה אמריקאית רדודה. :evil:

פורסם

מאז 'מה יש' הענקית לא היתה עדנה לרדיו.

אבל סחטיין לרוני על ההאזנה ל-88FM. האמת שכמי שיכול לעבור מג'ז ווקאלי ל-Clash ב-10 דקות אני מבין אנשים כמו מנור, למרות הוא עצמו כל כך אנמי שמקסימום הייתי נותן לו להעביר תוכנית של שירי שרל'ה שרון...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
french=vi ci la puat lape

du la mediterane su la kason kera kilosiple...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

אתה בטח מתכוון -

"Ici la voix de la paix, au ............. de la mediteranne

sur quinze cent quatant kilocycle"

אבל זה נשמע בדיוק כמו שאתה כתבת :lol:

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
french=vi ci la puat lape

du la mediterane su la kason kera kilosiple...

אתה בטח מתכוון -

שפה מגעילה :agrue:

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם
french=vi ci la puat lape du la mediterane su la kason kera kilosiple...

אתה בטח מתכוון -

שפה מגעילה :agrue:

צ'מעו - אפילו השפה שלהם לא אמינה...

• תוכן חדש...