Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הINTEL וAMD הם מחשבים של COMPAQ!

בכ"א שניהם די מעפנים.

הACER הוא בעל המפרט הטוב ביותר בצורה די מוחצת , כאשר אתה משלם על זה בזה שזה ACER.

ליביו

אוקיי אינטל ו-AMD הורדנו, נשארנו עם אקר וטושיבה אישית אני מעדיף לרדת טיפה ברמה ולקבל מכשיר אמין וטוב

להזכירך חבר שהגיב פה כתב:

"ACER היא היחידה ש"מייצרת" מחשבים ניידים, והם בדיוק כמו לקנות נעלים בתחנה מרכזית ת"א , הם זולים, עושים את העבודה בצורה סבירה מינוס, וימותו לך בזמן יחסית קצר."

לפי המשפט אפשר להבין כי פשוט לא ללכת עליו אבל מצד אחד המפרט שלו מצויין, אז כמו שהבנת אני מוכן גם לרדת טיפה

ברמה ולקחת טושיבה אבל שלא "ימות" לי בזמן קצר, וכמובן לא לקבל את כל התיאורים שיש על האקר.

אשמח לתגובה ממך ומחברים אחרים המביני עניין, בכל אופן תודה לכולם.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

ליביו,

PDA=מחשב כף יד משולב פלאפון

MIO-מחשב כף יד

כשאמרתי מכשירי GPS לאו דווקא התכוונתי למיאו שהוא באמת מחשב כף יד,התכוונתי למכשירים שהייעוד העיקרי שלהם זה GPS ומעבר לייעוד הזה הם לא ממש יודעים לעשות משהו מיוחד.

לגבי מערכת ההפעלה של ה-PDA, זו מערכת windows mobile שהיא הרבה הרבה יותר יציבה מהמערכת windows הביתית (מתוך נסיון של הרבה חברים שמשתמשים ב-PDA במשך שנים).

לגזול מהזכרון היא ממש לא גוזלת,מכיוון שכל הקבצים בה וכל התוכנות המותקנות מכווצות ו\או ניתנות לכיווץ.

כמובן שמערכות כמו אופיס עובדות בצורה בסיסית יותר,אבל גם בצורתם זו הן מספיקות לעבודה יומיומית של עדכונים או כתיבת מסמכים.

כמובן שה-PDA אינו אמור להחליף מחשב נייד,אלא כמו שאמרו,לתת (למי שצריך) את האפשרות להיות מעודכן תמיד מבחינת מיילים, מבחינת עדכון קבצים בזמן אמת וסנכרון מול המחשב מאוחר יותר,ולזה המכשיר הזה מעולה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הבנתי מפורומים אחרים כי ACER מוכיחים עצמם כמאוד אמינים וטובים.

"אם אתה קונה תקנה כבר של אייסר, הם הוכיחו את אמינותם לאורך זמן

וגם הם נייידים בלי הרבה בעיות"

פורסם

ACER היא לא בדיוק יצרנית מחשבים ניידים מובילה, אבל מצד שני הם זולים יחסית למפרט.

עידן - PDA - להל"ן PERSONAL DIGITA ASSISTANT זה מושג שקיים עוד מהימים של הNEWTON של אפל ונגרר לפאלם.

אני מבטיח לך שכשהמושג הזה נהגה, לא ממש חשבו על פלאפונים משולבים.

כל הגדרה אחרת היא עיוות של המושג המקורי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אשמח אם תצאו רגע מנושא ה-PDA, זה לא הנושא שנפתח עליו השרשור.

"ACER היא לא בדיוק יצרנית מחשבים ניידים מובילה, אבל מצד שני הם זולים יחסית למפרט."

ז"א ללכת עליהם? לוותר ולחפש משהו אחר כמו טושיבה?

הם זולים גם באיכות שלהם? אמינות?

פורסם

תשמע , מחשב נייד טוב כולל עוד כמה דברים חוץ ממפרט חזק , כמו נוחות , זמן סוללה , עיצוב נוח לשימוש והגיוני , תמיכה טכנית ואחריות טובה , דרייברים יעודיים אופציות הרחבה וכו.

המחשבים של החברות המובילות (DELL , IBM לדוגמא) עולים יותר PER אותו המפרט.

אני אישית , לא הייתי קונה מחשב נייד של חברה שלא ממש מתמחה בזה עקב ההבנה שלי של הבעיות של זה , הרבה אחרים - כן היו קונים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...