Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בזמן האחרון אני שוקל בקניית מחשב נייד/כף יד אך הדילמה היא האם לקנות מחשב כף יד או מחשב נייד.

תחילה אמרתי מחשב נייד כי בעצם יש בו הכל כמו מחשב רגיל, ניתן לראות סרטים הוא נייד לכל מקום ואפילו

יש לו אינטרנט אלחוטי (wifi), אתם אומרים איפה הדילמה? אני רוצה גם GPS. GPS יש במחשבי כף יד

בעצם מחשב כף יד הוא כמו מחשב רגיל אך קטן יותר, הרבה יותר. מסך קטן גם לו יש אינטרנט אלחוטי אך היתרון שלו

הוא GPS.

השאלה שנובעת מכל הדילמה, האם ניתן לקנות חלק שיתחבר למחשב נייד ובעצם להפוך אותו גם ל-GPS?

שאלה נוספת מהי ההעלות של מחשב נייד/כף יד בינוני, לפי בירורים שלי מחשב כף יד נע בין 1800-2500 ש"ח

אשמח לקבל מחיר של מחשב נייד

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

ניתן להתקין אנטנת GPS על מחשב נייד ולהשתמש עם חלק מהתוכנות שקיימות בשוק.

העניין הוא עלויות וצרכים.

למה אתה צריך מחשב נייד או כף יד? לאיזה שימוש?

מחשב נייד יעלה לך 5 אלף למחשב סביר, מחשב כף יד יעלה חצי מזה עם כל התוספות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש מחשב נייד Asus - R2H Ultra Mobile PC , עולה 5700 ש"ח זה מחשב נייד במשקל 900 גרם, עם אינטרנט אלחוטי וGPS, עובד על XP, ניתן לחבר לו מקלדת ניידת שמסופקת איתו, מסך 7 אינץ' נדמה לי, צעצוע מעניין שאפשר להינות איתו משתי העולמות.

3842820_SK_XL.JPG

פורסם
שלום לכולם,

בעצם מחשב כף יד הוא כמו מחשב רגיל אך קטן יותר, הרבה יותר. מסך קטן גם לו יש אינטרנט אלחוטי אך היתרון שלו

הוא GPS

אתה חושב ככה?

מחשב כף יד הוא לא יותר ממנהל מידע עם תוכנות שמאפשרות לך להשאר מסונכרן עם המחשב בבית/עבודה.

אין כאן שום בסיס להשוואה.

נראה אותך גולש באתר אינטרנט בלי להשתגע אחרי דקה וחצי.

אל תצפה ממנו לעשות מה שעושה מחשב. זה לא היעוד שלשמו הוא נוצר.

אתה רוצה מחשב? תקנה מחשב וכמו שכתבו לך, יש GPS בחיבור BT או USB עם תוכנה כמו מאפ מונקי שפועלת נהדר על ניידים.

מחשב נייד טוב יעלה לך באיזור ה 5000 ש"ח וצפונה.

פורסם

היום רכשתי מחשב נייד מצויין מגיע מחר אני לא זוכר את השם אני אעדכן מחר אם מערכת הפעלה של וינדוס ואם כול השיכלולים למיניהם מצלמה 1.5 מגה פיקסל +מיקרופון מובניים 80 ג'יגה 4000 ש"ח מסך 17" ומה עוד..

ברשת שופרסל דייל

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

אופציה נוספת שהייתי ממליץ לך לשקול,במידה ואתה שוקל להחליף בקרוב מכשיר פלאפון, אולי כדאי לך ללכת על מכשיר PDA ?

מכשירי ה-PDA אלה בעצם פלאפונים מאוד מתקדמים משולבים עם מחשב כף יד.

אין לי מושג לגבי המחירים של המכשירים האלה בארץ,אבל אולי שווה להשקיע בזה.

למכשירי PDA מתקדמים יש WI-FI,רשת אלחוטית,פועלים בכל רשתות השידור,יכולת הרחבת זיכרות,ויותר חשוב, מערכת הפעלה מבית windows,מה שמאפשר לך לעבוד באופן מלא עם תוכנות כמו office (כולל פתיחת מצגות power point וקריאת קבצי pdf), וכן אפשרות למשיכת אי מיילים באופן אוטומטי וכד'.

לגבי GPS, גם במחשב כף יד,גם במחשב נייד,וגם ב-PDA ניתן להפעיל את המערכת,אבל בכל 3 המכשירים אתה צריך לקנות\להוריד תוכנת ניווט ולקנות משדר GPS (אין לי מושג לגבי עלויות של הנ"ל).

ישנם מכשירי GPS שנראים כמו מחשבי כף יד,והם באמת כוללים GPS מובנה,אבל היכולות שלהן כ"מחשב" מאוד מוגבלות ומצומצמות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תודה לכולם על המידע.

לאחר קריאת תגובותכם אעשה חשיבה עם עצמי לגבי איזה כיוון אני הולך.

פורסם

עידן - PDA = מחשב כף יד , וכל הMIO ודומיהם הם מחשבי כף יד, זה שהשימוש בהם כGPS נפוץ , ממש לא אומר שזה כל העינין.

יחיאל , הבחור מחפש משהו נייד , ואתה מציע לו מחשב עם מסך 17"? זה נקרא DESKTOP REPLACEMENT וממש לא מיועד להיגרר איתך הרבה במשקל של 3.5 קילו.

למתלבט , לא נוח לגלוש בPDA כמו שאמרו לך - הדברים האלו הם אירגוניות בעיקר וGPS.

מה התקציב שלך? מה הצפי האמיתי לעשות איתו ואיפה (בדרך , במשרד , בלימודים וכו)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מערכת הפעלה מבית windows,מה שמאפשר לך לעבוד באופן מלא עם תוכנות כמו office (כולל פתיחת מצגות power point וקריאת קבצי pdf), וכן אפשרות למשיכת אי מיילים באופן אוטומטי וכד'.

מערכת הפעלה מבית WINDOWS אומרת בעיקר חרא של מערכת שנתקעת כל הזמן גומרת את הזיכרון ולא יודעת לסגור תוכנות.

לעבוד באופן מלא באופיס זה בחלום הרחוק.

אפשר לראות קבצים בצורה בסיסית ביותר וגם זה לא תמיד, בעיקר אם הקובץ גדול ויש בו תמונות וטבלאות.

PDF זה תוסף ולא קשור למערכת ההפעלה.

(ונראה אותך קורא דף PDF על מסך 2 אינץ')

מחשב כף יד נועד כמו שכתבתי למעלה. לאלו שחייבים להיות מעודכנים ואין להם ברירה אחרת והם חייבים להתפשר בגודל ומשקל.

מכל בחינה אחרת זה עינוי.

פורסם

יש לי את שניהם : נייד של דל D610 וסמארטפון Imate K-Jam.

אל תבנה על לעשות משהו בסמארטפון (מחשב כף יד + טלפון סלולרי) חוץ ממיילים, GPS (שעוד לא ניסיתי ואני צריך לקנות מקלט ותוכנה), פגישות ושאר ענייני ארגונית. זה לא מחליף מחשב בכלל.

מה שכן , אין כמו לגלוש בקארזפורום מהמיטה עם הפוך וה WiFi בלפטופ.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

טוב ככל הנראה אני הולך על מחשב נייד.

אשמח לדעת איך החברות הבאות:

1) AMD

2) ACER

3) אינטל

פורסם

AMD וINTEL מייצרות מעבדים , לא מחשבים.

מה המחיר שאתה רוצה להשקיע?

מה הדרישות (כולל גודל וזמן בטריה , כמה אתה רוצה להיגרר עם המחשב)?

כמה זמן אתה ללא אפשרות לחבר לקיר?

אתה רוצה חדש או מוכן להתפשר על יד שניה?

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

יש לי כמה התלבטויות, אציג בפניכם:

זה ה-ACER:

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8307922&type=product&productCategoryId=pcmcat112200050016&id=1173578013196

זה האינטל:

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8294259&type=product&productCategoryId=pcmcat103700050035&id=1172880155431

amd:

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8294428&type=product&productCategoryId=pcmcat103700050036&id=1172880155827

נוספה עוד אפשרות ל"טושיבה":

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8297238&type=product&productCategoryId=pcmcat103700050031&id=1172881524655

או האפשרות היקרה יותר אבל אם שווה להוסיף עוד כמה גרושים ולקנות אותו אז אלך עליו:

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8297014&type=product&productCategoryId=pcmcat103700050031&id=1172881381600

ליביו:

המחיר הוא סביבות המחירים של ארה"ב (סביבות 700 דולר)

מסך 15 אינץ', זמן בטריה לא חשוב כ"כ יש לי אפשרות לחבר קיר אבל כמובן שלא יהיה זמין בניידות לחצי שעה.

חדש בלבד.

פורסם

הINTEL וAMD הם מחשבים של COMPAQ!

בכ"א שניהם די מעפנים.

הACER הוא בעל המפרט הטוב ביותר בצורה די מוחצת , כאשר אתה משלם על זה בזה שזה ACER.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...