Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קספר אלימות לא מבורכת בשום מקום ומצב ולא על זה הויכוח פה.

מבחינתי ברגע שמגלים אלימות ישר לשבור אותם בכל צורה אפשרית, או כמו שמישהו אמר בשבת, לכסח מלמטה כדי שיצמחו מחדש בצורה יפה יותר.

אופיר בשביל קומץ אנשים שגרים בירושלים יעבירו לשם את המצעד? בשביל לעשות דווקא ל-3/4 עיר זה נראה לך נכון להעביר לשם את המצעד?

שים לב שכל המתנגדים טוענים את אותו הטיעון של פרובוקציה, לעומת זאת תשאל את אלה שבעד ותקבל מליון הסברים שונים כי לאף אחד אין באמת תשובה לקיום המצעד בירושלים ואין להם דבקות כנראה באותה המטרה. משמע לעשות דווקא ולתת איזה תרוץ להשתיק את העולם.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב, שמעתי היום בבוקר ברדיו שהמצעד הוא לאורך 200 מטרים בלבד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

במדינה מתוקנת יש לך דמוקרטיה

חלק מתפקידה ככזאת הוא לתת ביטוי למיעוט למרות שלטון הרוב

אותו מיעוט בארצנו מתחבא באיזורים כמו ירושליים בגלל תפיסות פרמיטיביות

פעם בשנה אותו מיעוט מבקש להראות שהוא חיי וקיים, כן גם זה מותר

אך עם זאת אין ספק כי ראוי לאזן בין ערכים , רגשות הציבור אל מול חופש הביטוי

מצד אחד אתה יכול להגיד שהציבור נפגע ומצד שני חופש הביטוי של המיעוט נפגע

השאלה היא עד כמה חמורה הפגיעה בציבור, המבחן הוא פגיעה חמורה ומשמעותית

האם הציבור הדתי נפגע פגיעה חמורה ומשמעותית? אני בספק, כמו שהמיעוט רוצה להצהיר משהו אחד, הדתיים רוצים להצהיר משהו אחר, זה כבר לא הפך לפגיעה אלא להצהרת כוונות.

חופש הביטוי הוא אחד הדברים החשובים במדינה דמוקרטית , האם גם אתה תרצה שיסתמו לך את הפה באלימות כל פעם שתלך נגד הרוב?

הדתיים שמפגינים בשולי הכביש במחאה לא אלימה, זכותם להיות שם ולעשות זאת

אך הדתיים האלימים צריכים להעצר בו במקום

יש פה כמה גיבורים גדולים שהולכים "להראות להם" ומכנים אותם וורודים , אנשים שהם אלימים כלפי השונה (מזמין אותכם לחשוב אחורה, אין לעם שלנו ניסיון טוב עם זה)

אותם דתיים שמתכחשים לצפירה ביום הזכרון והשואה , אותם דתיים שקורעים שלטים (ועושים מה בזין שלהם בקיצור) לא צריכים לקבל במה בתקשורת להביע את עמדותיהם , המגמה הסלחנית עם אותו מיעוט מסוכן בציבור הדתי הגיעה כבר לגבהים חדשים

למרות שאני אולי לא מסכים למטרת המצעדים ואופי החיים הזה אני יודע להבין מתי מדובר בזכויות יסוד שיש לגונן עליהן

פורסם

המצעד, לא יודע בדיוק מה הוא בא לבטא, הוא לגיטימי לחלוטין.

מצד שני, למה חייבים ליצור קונפליקטים ולעשות אותו בירושלים?

הרי ת"א הרבה יותר מרכזית ושופעת בתרבויות.

מצד שלישי, מגיע לדתיים קצת לאכול כפייה כמו שאנחנו החילונים אוכלים (כל המדינה סגורה בשבת, אוכל כשר בכל מקום וכו').

פורסם
הנכים לא עושים מצעדים, החד הוריות לא עושות מצעדים, נפגעי פעולות איבה לא עושים מצעדים, [/

quote]

הנכים לא עושים מצעדים כי פשוט הם לא יכולים. להזכירך את מאהל המחאה שלהם שאויש למרות קושי פיזי רב ואימהות חד הוריות הלכו ממצפה רמון לירושלים.

מותר לאנשים למחות, מותר להם לצעוד ומותר להם להעלות את עניינם לראש סדר היום הציבורי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אין שום צורך במצעד הזה,

אם הם היו אנשים רגילים ככל הציבור , כפי שFALOU גורס, אז הם לא היו מקיימים את המצעדים האלה

אם אנשים כמוך היו מתייחסים אליהם כמו אנשים רגילים אז הם לא היו צריכים לקיים את המצעדים האלה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפחות יש כאן אנשים נורמליים עם הגיון בריא.

אפילו קיבלתם טיפ!

הגיון בריא אומר שאם היית לומד להנות גם ממין הומוסקסאלי היית מגדיל את פונטציאל הזיונים שלך ב-100%

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה לא רק דתיים בירושלים, יש שם עוד דתות אחרות שסובלות מהמצעד הזה ככה שזה לא מיעוט של דתיים, ולקחת דתי קיצוני בתור דוגמה זה ממש לא רלוונטי.

חד הוריות עשו צעדת מחאה לא עם מוזיקה וריקודים, מי שמפגין אלה אנשים עם בעיות בחיים ורע להם בגלל זה, הם לא עושים מוזיקה ומסיבות!

מותר לאנשים למחות בצורת מחאה אבל לא למחות כדי לעשות דווקא, לא היה להם שום דבר רע בת"א עד עכשיו.

ואף גבר לא יתייחס רגיל להומו שמתחיל איתו ורודף אותו או מציע לו הצעות מגונות.

in the face

with a chair

פורסם
במדינה מתוקנת יש לך דמוקרטיה

חלק מתפקידה ככזאת הוא לתת ביטוי למיעוט למרות שלטון הרוב

אותו מיעוט בארצנו מתחבא באיזורים כמו ירושליים בגלל תפיסות פרמיטיביות

פעם בשנה אותו מיעוט מבקש להראות שהוא חיי וקיים, כן גם זה מותר

אך עם זאת אין ספק כי ראוי לאזן בין ערכים , רגשות הציבור אל מול חופש הביטוי

מצד אחד אתה יכול להגיד שהציבור נפגע ומצד שני חופש הביטוי של המיעוט נפגע

השאלה היא עד כמה חמורה הפגיעה בציבור, המבחן הוא פגיעה חמורה ומשמעותית

האם הציבור הדתי נפגע פגיעה חמורה ומשמעותית? אני בספק, כמו שהמיעוט רוצה להצהיר משהו אחד, הדתיים רוצים להצהיר משהו אחר, זה כבר לא הפך לפגיעה אלא להצהרת כוונות. לא נכון . אין כאן שום הצהרת כוונות . זה פשוט לסמן את כול מה שאתה מאמין בו (וחלק לא קטן מהעולם גם כולל ערבים וכולל נוצרים ) ולשים על זה פס ועוד יהודי

חופש הביטוי הוא אחד הדברים החשובים במדינה דמוקרטית , האם גם אתה תרצה שיסתמו לך את הפה באלימות כל פעם שתלך נגד הרוב? אנני יודע מה איתך אבל כשהשומר הצעיר היה בשיאו לא יכולת להכנס לקרקע שהם שולטים בה אם היית עם כיפה . ואל תשכח שמדובר על קרקעות מדינה שהם קיבלו לרשותם (ואני מדבר מידע אישי ) אז למה אתה חושב שמותר לך ללעוג בבוטות ובנסיון להרגיז ציבור כזה גדול שקנה את הבתים שלו שם בכסף מלא

אותם דתיים שמתכחשים לצפירה ביום הזכרון והשואה הם מכבדים את ההרוגים אבל הם חושבים שצפירה הוא לא כבוד אלא זלזלול , והיות והחילוניים התרעמו על כך , יצא פסק הלכה שמדרכי שלום צריך לעמוד , אותם דתיים שקורעים שלטים (ועושים מה בזין שלהם בקיצור) אל תתחיל לשים אנשים שאין להם שום לגיטימציה משום ממסד חרדי ורק הולכים עם כיפות ולומר שהם מייצגים את החרדים לא צריכים לקבל במה בתקשורת להביע את עמדותיהם , המגמה הסלחנית עם אותו מיעוט מסוכן בציבור הדתי הגיעה כבר לגבהים חדשים

למרות שאני אולי לא מסכים למטרת המצעדים ואופי החיים הזה אני יודע להבין מתי מדובר בזכויות יסוד שיש לגונן עליהן

אני חושב שאתם לא מבינים את החרדים כי הם נראים לכם אנשים מוזרים עם בגדים מוזרים ושהם לא הגיוניים . הנקודה היא שההגיון שלהם שונה משלכם , והדברים שפוגעים בכם הם מנסים להסתדר כול עוד זה אינו פוגע בהם בצורה חמורה .

בואו נשאל אותכם שאלה פשוטה . נניח מצב שיש קבוצה ששונאת חתולים יש להם סיבה לגיטימית ומוצדקת (זה רק תיאור אני רוצה שתנסו לדמיין מצב לא אומר שזה נכון ) והם רוצים לעשות מצעד שריפת חתולים בארץ במחוז החתולם . האם גם אז הייתם אומרים שזו דמוקרטיה או שבמצב טעון כזה הייתם אומרים שילכו למקום אחר ?

ואנה ממכם תנסו לרגע לשכוח את השנאה שלכם לדת לדתיים ולחשוב בכינות . מה באמת הייתם רוצים שיקרה ? אתם יודעים מה תשנו את הדוגמה לכול דבר אחר שבא לכם שבו אתם מחבבים ושהאחר אינו יכול לחיות איתו , ואז תגידו לי האם חייבים לשים את הדברים האלו בגבול ביתו ממש ?

בברכה יהודה

פורסם
ואף גבר לא יתייחס רגיל להומו שמתחיל איתו ורודף אותו או מציע לו הצעות מגונות.

ואף אישה לא תתייחס רגיל לגבר שמתחיל איתה ורודף אותה או מציע לה הצעות מגונות

פורסם

אז לפי מה שאתה אומר

מפריע לדתיים לראות גבר חצי ערום עם כל החבילה בחוץ (אגב זה דבר מאוד אופייני בת"א) או לסבית עם כל החזה בחוץ, שיעברו דירה.

הרי אף אחד לא הכריח אותם לגור שם, לא ככה?

in the face

with a chair

פורסם

עם כל החבילה בחוץ אסור להסתובב, תפנה למשטרה שתעצור אותו על התערטלות

כשדתי רואה בחורה לא כל כך לבושה הוא אמור לא להסתכל, אולי נאסור על בחורות להסתובב עם מחשוף?

פורסם

לא ברור לי איך הצליחו להשוות פה בין שריפת חתולים (התאכזרות לבעלי חיים) לבין צעידה בבגדים בצבעי הקשת לא צנועים לצלילי מוזיקת מועדונים עכשווית.

אלעזר- כנראה התבלבלת בגלל שאתה חושב שהפורום הזה מחוייב לאיזשהו מודל דמוקרטי. הוא לא!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אלעזר- כנראה התבלבלת בגלל שאתה חושב שהפורום הזה מחוייב לאיזשהו מודל דמוקרטי. הוא לא!

אני בטוח שהוא לא, אבל מצד ההגינות להתייחס לכל הדעות באופן שווה.

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

אותם דתיים שמתכחשים לצפירה ביום הזכרון והשואה

זה ממש לא קשור. אותם דתיים ברובם הם ממשפחות של ניצולים וניצולים בעצמם. אני מכיר אישית אדם חרדי מבוגר שעדיין שומר ספר תנ"ך שהיה איתו בתקופת המלחמה ובו רשומים בכתב יד שמות אחיו, אחיותיו והוריו כדי שלא ישכח אותם. אותו אדם גם לא עומד בצפירה אבל קורא פרקי תהילים במשך כל היום.

מעניין למה אף אחד לא שואל למה כל העיריות מארגנות את אירועי יום העצמאות עם מוזיקה בכל הבמות למרות שהוא באמצע ספירת העומר וציבור גדול מאוד (לא רק חרדים) מנוע מלשמוע מוזיקה בתקופה הנ"ל. למה אף אחד לא מארגן במה ללא מוזיקה?

יש הבדל בין לכבד זכר נספים לפי אמונתך לבין סתימת פיות ופגיעה ברכוש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...