Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יכול להיות שהתכוונת אלי כשרשמת את זה, אם כן אז אתה טועה פעמיים.

לא הגנתי על אף חרדי.

אני מסוגל לראות הומואים, ורשמתי שאין לי שום בעיה עם מצעד כזה, אבל צריך לעשות אותו בטעם טוב ובשכל. מסכים איתך בכל איתך בכל מילה

אני בטוח שתסכים איתי שלהתכסח עם ציבור מסויים לא מוסיף כבוד למצעד,וגורם אפילו להרבה אנשים חילוניים שלא התנגדו לו בעבר לסלוד ממנו, וזה חבל. אין ספק שזה יוצר אנטי ואני יכול להבין את נקודת ההסתכלות שלך, מאידך אני יכול להבין את חברי הקהילה שרוצה להלחם על הזכויות שלה מכיוון שהיא מרגישה מנודה ומצורעת ולא בצדק.

לגבי הדוגמניות, גם כאן אתה טועה, אם הדוגמניות היו כל כך עקשניות ורוצות להפגין לגבי משהו(עוד לא ברור לי מאיפה הבאת את זה), דווקא בירושלים והדבר היה פוגע בתושבי המקום, אני לא הייתי מוכן שיתקיים שם מצעד דוגמניות מכל העולם. וגם לא הייתי מגיע לצפות במצעד הזה.

אפשר להפנות אותן למקום בארץ שלא יגרום לדקירות ולבזבוז כוח אדם של אלפי שוטרים, אתה לא חושב ככה?

אני רוצה לשאול אותך שאלה גיא, כי זה בערך הדבר היחיד שמעניין אותי בכל הסיפור- האם אתה יודע את הסיבה להתעקשות לצעוד דווקא בירושלים? אהיה כן כמו שהייתי בכל ההודעות הקודמות שלי, אין לי מושג כי אני לא אני ואף אחד מהקרובים צועדים.

אני מניח שנעשה פה קרב שאף אחד לא רצה לוותר עליו, החרדים בגלל אמונתם והקהילה מכיוון שרצתה לעשות זאת בעיר הבירה שלה מתוך הצגת שיוך למדינה כמו כל אזרח אחר.

תודה ושבת שלום.

אמרתי לא אחת ואומר שוב, כל עוד היה מתנהל כאן דיון תרבותי וענייני לגבי יתרונותיו וחסרונותיו של המצעד ללא הערות מטומטמות, פרימיטיביות וחסרות כל ביסוס, לא הייתי פוצה את פי.

בתור אינדיבודואל בעל דעות אישיות, אני חושב שאפשר להגיע לעמק השווה ולא לקיים מצעד כזה בירושלים ולא בגלל החרדים, רק כדי למנוע מהומות, משטרה וסיכוי טוב שלאנשים כמוני יצא שם רע בגלל קבוצת אנשים מסויימת.

אני כן חושב, שאם היינו מדינה בעלת אוכלוסייה מתקדמת ומאפיינים מודרניים, דברים היו יכולים להפתר בצורה ששני הצדדים היו יוצאים מרוצים, אבל לא כך המצב, אנחנו עם לוחם , לא פשרן וזה מכשיל אותנו בדברים הקטנים שהופכים בסופו של דבר להיות גדולים, אי לכך המושגים "מדינה חופשית" ו"דמוקרטיה" מקבלים משמעות שונה אצלנו וכל דבר הופך לקרב כי תושבי המדינה החופשית לא מאפשרים לכלל אזרחיה לנהוג לפי הגדרה זו.

אני רוצה לציין, שלפני שנתיים הגעתי למצעד הגאוווה בתל אביב, לא מתוך רצון מחאה אלא מתוך סקרנות ולא הרגשתי שיצאתי עם ידי על העליונה ומצד שני לא הרגשתי מושפל, פשוט לא דיבר אלי.

מחאה, תהיה אשר תהיה בד"כ תגיע לפסים קיצוניים ועל כן תגרור אחריה שובל של תומכים ומתנגים, קיצוניים יותר וקיצוניים פחות.

אני לא בן אדם קיצוני וגם לא חושב שאוכל לשנות את העולם, ראיתי לנכון להביע את עמדתי ודעתי האישית בנוגע לחברי הקהילה וכך עשיתי. דרכי האישית להשיג דברים (בכל תחום בחיי) נעשית בצורה תרבותית, לא תשמע אותי צועק על נציגי שירות לקוחות, לא תראה אותי הופך כסאות או רומס אחרים לטובתי האישית.

אני מקווה שעניתי על שאלתך, במידה וזה לא מספק, אוסיף במידת הצורך.

גיא.

• תגובות 155
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין קשר לתנ"ך, ירושלים היא הבירה. נקודה. לכן הם רוצים לעשות שם את המצעד

למה היא הבירה? זה כבר נושא אחר

ירושליים היא הבירה רק בגלל ההקשר התנכי.

הרי העיר הזאת היא לא באמת הבירה,תל אביב היא הבירה.

הסיבה היחידה שרוצים לעשות שם מצעדים היא לגרום לפרובוקציה בין לאומית.

כל שנה המצעד נמצא בעמוד הראשון של כל העיתונים בעולם,בכל מהדורות החדשות בעולם,דיונים בוותיקן...

בוא נעשה מצעד דומה בירושלים למען אישור חוק מרוצי המכוניות ואופנועים.

אבל אין סיכוי שנקבל אישור,הרי ההומואים יותר חשובים מאיתנו.

אייל

פורסם

לא, אבל לא צריך לאשר את חוק הספורט המוטורי, הרי חבל על כל השוטרים שיצטרכו לאבטח את המצעד למען הספורט המוטורי...

נורא משעשע אותי, שגם ה"קיצוניים" בדיעותיהם מחפשים הצדקות רציונליות (ואפילו כלכליות! איזה חמודים! כלכלת המדינה מעניינת אותכם! כספי הציבור לא יבוזבזו לשווא בזכותכם) כדי להראות שנטיית ליבם ואמונותיהם התפלות הן אלו שנכונות בדיון.

אתם הומופובים - גם זו זכותכם. רק אל תתחבאו מאחורי אמתלות כאלו ואחרות, זה לא גורם לכם להיראות טוב, וזה שקוף מדי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ומה גאווה בזה?? אם הייתי כזה כבר לא הייתי חיי...... והם עוד גאים בזה

שילכו לשבת על קישוא או משהו.

אם הם היו אנשים רגילים ככל הציבור , כפי שFALOU גורס, אז הם לא היו מקיימים את המצעדים האלה.

הם סתם עושים את זה כי משעמם להם, וכדי לעצבן בכוונה את הציבור, או אולי כדי להכיר נושכים חדשים.

מכיוון שכבר אושר הבזיון הזה, אז כל מה שנותר זה להתעלם, לא לצלם לטלויזיה לתת להם לסיים את המצעד ולחזור הביתה - לגן החשמל.

אבל העיקר שקורה מה ש"חולי המין ההפוך" הזה רוצים- בלאגן, אש ורעש בשביל לקדם את הגועל שלהם!

זה בהחלט מצליח.

לדעתי זוהי עדיין סוג של "מחלה" או "מום". אבל זוהי דעתי (כמו שאמרנו מדינה חופשית).

אם מבחינתך אני "חולה" כי אני סטרייט זה מקובל עליי גם כן.

אם זו לא הומופוביה, אני סטרייט וסביר להניח שאם לא הייתי מתערב בדיון בשעותיו המוקדמות היו עוד כמה קופצים עם פניני החכמה שלהם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...