Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

untitled111111copymg0.jpg

שלום לכולם.

אני שמח לבשר שהיום סגרנו על תאריך סופי למפגש מועדון אופל נוסף.

מי זה אנחנו ??? -- אני, טל(ENIGMA) ואייל נוימן "נ.איל ושות' מעבדה לרכב ממוחשב"

תאריך המפגש הוא 15.6.07 יום שישי

המפגש הנ"ל הוא מפגש מיוחד במינו שבו לא סתם נפגשים מכירים ומדברים אלא גם לומדים.

עלתה הצעה לקיום מפגש נוסף למועדון בשיתוף של אייל נוימן למי שלא מכיר או שמע על השם

מדובר על בנאדם שהוא תותח בתחומו שמתעסק בכל הקשור למחשבי הרכב איבחונים ותקלות

בעל קשר הדוק לקונצרן אופל ידע גדול ונכונות לקדם ולעזור ועל כך אודה לו.

מה במפגש?

בשעה 14:30 נפגשים בקניון איילון, אני מבקש להשתדל לדייק.

עד השעה 15:30 אנחנו נהיה בקניון איילון כמפגש "רגיל" שהוא מפגש היכרות לחבר'ה החדשים.

בשעה 15:30 יוצאים לכיוון ראשון לציון איזור תעשיה החדש רחוב ההגנה 30.

שעת הגעה משוערת 16:00 מגיעים למעבדת הרכב של אייל.

מה על הפרק?

*מפגש היכרות במעבדה.

*-הרצאה- מערכת כריות אויר הכרה ותאור תכונות.

*הוראות בטיחות בעבודה ע"ג מערכת כריות אויר.

*מה צופן לנו העתיד ומה כבר קיים בתחום.

*פנל שאלות ותשובות בתחום החשמל והאלקטרוניקה ברכב.

*פיצוץ חי של כרית אויר נהג וכרית צד.

*כיבוד קל במקום קפה שתיה קלה .

אני מבקש שכל מי שמעוניין להגיע שירשום את זה בתרד הנ"ל , חשוב מאוד להיות בסד"ק מלא

חבר'ה יש לכם הרבה זמן לסדר את סדר יום השישי לכך שזה יתאים לכם, לכן לקחתי זמן של 3 שבועות שלא תגידו שהתקלתי אותכם icon_wink.gif

יש במקום חנייה בשפע ובטוחה.

נא לאשר נוכחות .

לפרטים - [email protected]

או לטל - [email protected]

פורסם

"מעבדת רכב ממוחשב" ואיל נוימן הנם משהוא יחודי מאוד בענף הרכב בארץ ומומלץ מאוד להגיע ולראות את חזית האבחון ותקון מערכות רכב ממוחשבות ואלקטרוניות, את כמות הידע. ציוד ומידע שנאגר ונמצא אצלם ואת הנכונות להתמודד עם בעיות מסובכות.

אל תחמיצו.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אינני בעל אופל או חבר במועדון, אבל ההרצאה והמעבדה מעניינים אותי.

יש אפשרות להצטרף?

בתודה מראש, מר תעלול.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מצטרף להמלצות על ההדרכה של אייל.

היה מאוד כיף.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אינני בעל אופל או חבר במועדון, אבל ההרצאה והמעבדה מעניינים אותי.

יש אפשרות להצטרף?

בתודה מראש, מר תעלול.

אני מתנצל, אך המפגש במעבדה מיועד לבעלי אופל בלבד.

צפי ההגעה של בעלי אופל גדל מהמשוער בשבוע האחרון, מה שיצר בעית מקום במעבדה, לכן איננו יכולים להרשות לעצמנו להזמין אנשים שאינם מקונצרן אופל.

פורסם

אופל אסטרה צבאי נחשב ? ;-)

ברצינות, זה נשמע די מעניין וחבל שלא מאפשרים גם לחבר'ה מבחוץ. מצד שני, אפשר להבין את זה (שיקולי לוגיסטיקה)

פורסם

לר"ג - ניתן להגיע (אין לי אופל, אבל אשמח לבוא לראות ולצלם קצת)?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

טוב, לאשתי יש אופל אסטרה, ניקח אותה למפגש :wink:

סבבה, מקובל. תהנו במפגש.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...