Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

ראוטר "חכם" יודע לזהות איזה משתמש צריך כמה ולא מחלק חצי-חצי. כך שגם אם תרים את מהירות הקיו שניכם רק תרוויחו.

בקשר לשאלך- מנוי נוסף במהירות סטנדרטית של 1.5 יעלה לך (ספק+תשתית) כ-80 ש"ח לחודש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה עידן,אני אברר אצל בזק בן לאומי כמה יעלה לי לעשות עוד קו,אולי יתנו איזשהי הנחה מסוימת.

בגדול אני מקווה לא לעבור את ה 80 שקל בחודש.

אני יודע שצריך לשלם להם גם על התקנה,מהם העלויות בערך להתקנות כאלה.

עוד דבר,יש לבזק מבצע-חודשיים בחינם ללא שום התחייבות.האם אחרי חודשיים שאני משתמש אצלהם אני פשוט יכול להגיד לא מתאים ולהתראות להתנתק בלי לשלם להם פיצוי כולשהו ?

פורסם

2 דברים.

אם אבא שלך לא מוכן להתפשר זה כבר משהו אחר. (נשמע לי הזוי משהו, מה הוא ילד קטן? מה זה משנה אם ייקח לו עוד 10 דקות?)

אם אתה ממש רוצה להתחכם איתו ולשים לו משהו על המחשב שיגביל אותו - אפשר למצוא.

אולי תסכם איתו חצי חצי על הפס הנוסף?

הכי טוב לשאול את בזק - הם יתנו לך תשובות הכי עדכניות.

199

נראה לי שעסקות בנדל יוצאות הכי זול. אני יודע ש99 ש"ח ל2.5 בבזק בינלאומי ובזק.

אבל אני לא חושב שבזק בינלאומי הכי זולים. תעשה סקר שוק מי יורד למחיר הכי זנותי.

פורסם

לא לשכוח להוסיף את עלות הקו.

צריך עוד קו טלפון בשביל זה

עוד 50 שקל בחודש.(אולי פחות אם זה רק ישמש לאינטרנט)

פורסם

רק קו נפרד, מנסיון. הבעיה היא עם מהירות הUPLOAD, כפי שציינו כאן. גם החבילות היקרות יותר לא פותרות את זה לגמרי.

זה נכון במיוחד אם אתה גיימר.

אתה יכול לנצל מבצעים שונים ומשונים למצטרפים חדשים ולקבל קו נוסף של ADSL בגרושים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לא לשכוח להוסיף את עלות הקו.

צריך עוד קו טלפון בשביל זה

עוד 50 שקל בחודש.(אולי פחות אם זה רק ישמש לאינטרנט)

לא התכוונתי לאינטרנט בכבלים לא דרך קו טלפון. אני לא גיימר כבד או משהו,בזמן הפנוי נהנה לשחק קצת משחקים באינטרנט בסגנון קאונטר סטרייק,הוא לא מוכן להתפשר,שאני מעוניין לכבות את ההורדות אצלו הוא כמו ילד קטן,עזוב זה מוריד,החלטתי שאני ילך על חבילה - קו- אישי לעצמי,לא חייב 2.5 מגה אפילו אפשר 750 K

פורסם

גם לי זה קרה.

אחותי עם הנייד שלה נכנסה לאימיול ו"גנבה" את כל רוחב הפס קומפלט, אני קיבלתי מסך לבן בדפדפן, דיברים איתה נתקלו במבוי סתום.

הפיתרון היה פשוט: כמה קליקים קטנים וסגרתי את התקשורת האלחוטית מהראוטר, והנייד לא קיבל אינטרנט בכלל.

אחרי כמה ימים של ניתוקים חוזרים ונשנים היא למדה להיכנס לאמיול רק בלילה.

• תוכן חדש...