Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלודה בפלאפון ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדיוק בקטע הזה אתה צריך לומר להם שהם לא באים לטובתך. כי הם מנסים בכל זאת לגרום לך לשלם על חוסר האמינות המשווע הזה שהם מכרו לך.

תגיד שזה לא מקובל עליך שאתה תשלם על חיסכון של היבואן במתכת לא מחלידה. תבהיר להם שהם האשמים ושאתה לא מוכן לשום "דיל" חוץ מתיקון המכשיר על ידם, מאחר ואזור מגוריך לא אמור להשפיע על המכשיר - הם אלו שצריכים לחשוב על האם המכשיר שלהם עמיד בלחות התל אביבית. לא אתה. אתה קונה מוצר בהנחה שהוא ישרוד את תנאי השטח שבו הוא נמצא. תסביר להם שאתה לא צריך לדאוג לגבי הלחות באויר.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
אמרתי!

הם באו "לטובתי" ומוכנים לעשות שדרוג רק ב550 ש"ח לחדש.

יש לך אחריות יצרן למכשיר. פנה למנציג שלו.

לגבי הטובות שלהם תסביר להם שבסלקום אתה מקבל מכשיר חדש יותר בזול ושהם לוקחים עליהם את כל ההתחייבויות הכספיות שלך לאוראנג'.

מעבר לזה באמת לך לסלקום לברר מה האפשרויות לעבור אליהם. בסך הכל שתי החברות מאוד דומות גם בשירות וגם במחירים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

1. אני ממליץ לך לפנות ליורוקום ליד עזריאלי.

דבר שני, אני הלכתי עם אותו הדבר, מכשיר חדש בן חודשיים, באתי לשם, אמרו לי קורוזיה, אמרתי להם , "מה זה קורוזיה" אמרו לי מים פגעו בפלאפון וכו'

אמרתי להם "לא פגע שום מים, תראי לי את הקורוזיה" , ואז היא התחילה לגמגם ולא ידעה בדיוק איך להראות לי

תמכתי בעצמי במשפט "אני לא יודע מזה קורוזיה, מבחינתי זה איזה מילה שאתם המצאתם בשביל שאני ישלם לכם על מכשיר חדש, תראו לי במה מדובר"

נסה לזרום עם זה.. אני קיבלתי החלפת מכשיר לחדש (לא מחודש) עקב הזמן המועט שהמכשיר אצלי. (אה ואיום ניתוק של ארבעה בני משפחה נוספים)

פורסם

איזה מכשיר זה?

תפתח את המכשיר תוציא את הסוללה - יש עליה מדבקה שאמורה ליהיות לבנה (שים לב שהיא לא אדומה/סגולה - אם כן - אין לך אחריות כי מים נגעו שם)

תעדכן את התוצאות ותחזור.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מנסיון של שש שנים באורנג':

לחברה הזו יש נטיה לפסול המון המון מכשירים על סעיף קורוזיה. הסעיף הזה פוטר אותם גם במקרה של אחריות מלאה, ולנציגים יש תגמולים על שדרוגים.

באחת הפעמים, התקלקל לי המכשיר. תיקנו אותו ולא אמרו מילה על קורוזיה , ויום אח"כ הוא שוב התקלקל. כשחזרתי אליהם הם אמרו שיש קורוזיה . החלטתי לעשות מחקר קטן.

ישבתי שעתיים במרכז השירות בתלפיות, והקשבתי לאנשים 70% קיבלו תשובות של קורוזיה.

התחלתי לשבת ליד הנציגים שמוכרים מכשירים, ולהסתובב בין האנשים , וכל אדם שבא לקנות מכשיר סיפרתי לו את הסיפור ותוצאות המחקר הקטן. עשר דקות אח"כ הוחלף מכשיר לחדש, לא מחודש.

כמובן שהפעולה הראשונה שצריך לעשות היא לבקש לראות את הקורוזיה על המכשיר.

אם כלום לא יעזור, צור קשר בה"פ, יש לי סוג של קומבינה למבצע יוצא דופן בפלאפון.

פורסם
מנסיון של שש שנים באורנג':

לחברה הזו יש נטיה לפסול המון המון מכשירים על סעיף קורוזיה. הסעיף הזה פוטר אותם גם במקרה של אחריות מלאה, ולנציגים יש תגמולים על שדרוגים.

באחת הפעמים, התקלקל לי המכשיר. תיקנו אותו ולא אמרו מילה על קורוזיה , ויום אח"כ הוא שוב התקלקל. כשחזרתי אליהם הם אמרו שיש קורוזיה . החלטתי לעשות מחקר קטן.

ישבתי שעתיים במרכז השירות בתלפיות, והקשבתי לאנשים 70% קיבלו תשובות של קורוזיה.

התחלתי לשבת ליד הנציגים שמוכרים מכשירים, ולהסתובב בין האנשים , וכל אדם שבא לקנות מכשיר סיפרתי לו את הסיפור ותוצאות המחקר הקטן. עשר דקות אח"כ הוחלף מכשיר לחדש, לא מחודש.

כמובן שהפעולה הראשונה שצריך לעשות היא לבקש לראות את הקורוזיה על המכשיר.

אם כלום לא יעזור, צור קשר בה"פ, יש לי סוג של קומבינה למבצע יוצא דופן בפלאפון.

תגיד לי מה לעשות עכשיו.

לקחת עוד הפעם למעבדה שלהם? באילו צעדים לפעול?

תודה

פורסם

כתבת כבר מייל נחוש? תתחיל במייל נחוש אך עם זאת רגיש, אבל לא מתחנן, ועם זאת בעל דרישה עדינה ואולי אף חבויה.

:-)

פורסם
תגיד לי מה לעשות עכשיו.

לקחת עוד הפעם למעבדה שלהם? באילו צעדים לפעול?

תודה

מה לא ברור? לעשות את מה שאני עשיתי. להתחיל בלבקש לראות את החלודה. להמשיך בקצת צעקות כדי שמי שיטפל בך יהיה המנהל ולסיים בהסברים קולניים לכל מי שמסתובב שם על איך אמרו לך שזה בגלל הלחות שבאוויר ומי לעזאזל מייצר פלאפון שמתקלקל מאוויר.

פורסם
קצת צעקות כדי שמי שיטפל בך יהיה המנהל ולסיים בהסברים קולניים לכל מי שמסתובב שם על איך אמרו לך שזה בגלל הלחות שבאוויר ומי לעזאזל מייצר פלאפון שמתקלקל מאוויר.

ולעשות מעצמך צחוק בפומבי, זה הכי חשוב!

מתי כבר תלמדו לדבר עם שירות לקוחות?

מתי תבינו שאפשר להשיג אותו דבר בלי לעשות מעצמך צחוק?

פורסם

אפשרות נוספת (ויותר בעייתית\קשה) היא לבטל להם את ההרשאות של הכרטיס אשראי דרך הבנק, לתת להם לרדוף אחריך, להגיע לבית משפט ולהסביר לשופט שהם לא עמדו בהסכם (אתה השתמשת במכשיר באופן ת-ק-י-ן ל-ח-ל-ו-ט-י-ן) ולכן נאלצת לבטל את ההרשאות כי הם לא נותנים לך שירות נאות למכשיר חדש בן 5 חודשים (שהשתמשו בו באופן תקין לחלוטין).

מכאן ואילך אתה נתון למצב רוחו של השופט ועד כמה תצליח להציג את עצמך בתור "הלקוח המסכן שדופקים אותו".

בהצלחה ;-)

איציק

נ.ב.

יש לי 3 מכשירים (מאותו הדגם) שאחד מהם, כשנקנה, התקבל עם פגם מהיצרן (תקלה אמיתית). הסבתי את תשומת ליבה של הנציגת שירות (בזמן הקניה) לבעיה והיא אמרה "זה הגדרות". אחרי שהצליחו לשכנע אותי במוקד השירות הטלפוני (יום למחרת) להגיע לנקודת שירות להחלפת המכשיר (שם כמובן לא היה מכשיר במלאי), התעקשתי על כך שיביאו לי את המכשיר למקום העבודה ע"י שליח.

עברתי 3 (!!!) מנהלים\ות עד שבסוף אמרתי את משפט הקסם בשיא הרוגע: "את יודעת מה, אין בעיה, אני אגש למוקד שירות - אבל לא זה שדיברת עליו שנמצא ב XXXXXX אלא למוקד שירות שממנו קניתי את המכשיר ב YYYYYYY. אני אחזיר להם את המכשיר ואבטל את העיסקה אתכם. איזה מזל שלא ניתקתי את הקווים שלי אצל החברה המתחרה *****"....

תוך שעות בודדות היה אצלי במקום העבודה שליח עם ערכה חדשה תקינה לחלוטין :lol: :lol:

(אגב, במקרה שלך בהחלט לא הייתי שולל להקים צעקות בנקודת השירות על בסיס יומי. אם אתה מספיק חזק - הם ישברו הרבה לפניך).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מה לא ברור? לעשות את מה שאני עשיתי. להתחיל בלבקש לראות את החלודה. להמשיך בקצת צעקות כדי שמי שיטפל בך יהיה המנהל ולסיים בהסברים קולניים לכל מי שמסתובב שם על איך אמרו לך שזה בגלל הלחות שבאוויר ומי לעזאזל מייצר פלאפון שמתקלקל מאוויר.

סחבק, דבר חלש... 8)

• תוכן חדש...