Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלודה בפלאפון ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני מס' ימים המכשיר לא נדלק. ניגשתי למעבדת אורנג' וביקשתי תיקון ע"ח אחריות יצרן. לאחר בדיקת הפלאפון נאמר לי כי הפלאפון לא בר תיקון. ובגלל שיש בו "חלודה" הפלאפון גם לא מכוסה באחריות יצרן!

המכשיר נוקיה 6280 בן 5 חודשים.

המכשיר לא נפל למים, היה בגשם או באדים של המקלחת וכדומה!

לטענתם יש בתוך ספר מכשיר סעיף המתייחס לחלודה אשר לא מכוסה באחריות לא של אורנג' ולא של היצרן.

האם יש לי בכלל אפשרות להוכיח אחרת?

האם קיים סעיף זה ואני חתום עליו?

האם יש עילה לתביעה משפטית?

תודה

גיא

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קורוזיה. קורה לפעמים.

קרה גם לחבר שלי, ברגע שפתחו את הפלאפון הוא פשוט חדל מלעבוד. למזלו הביטוח שלו כלל הכל - אז כן החליפו לו את הפלאפון.

פורסם

איך יכול להיות שבמכשיר כ"כ "צעיר" יש כ"כ הרבה קורוזיה?

אתה גר קרוב לים במקרה?

תילחם בהם על החלפת מכשיר. אני הצלחתי, גם אתה יכול.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

כן אני גר קרוב לים.

אבל מה זה השטויות האלה. קורוזיה לא מתחילה סתם ככה במכשיר כמעט חדש. השאלה אם יש בכלל קורוזיה, כי לי לא הראו שום דבר!

פורסם

קודם כל, בגלל שאתה גר קרוב לים זה אומר שיש לחות באויר שהפלאפון שלך נמצא בו. שנית זה אומר שהלחות הזו גורמת לך לקורוזיה במכשיר (כי הם לא טורחים לעשות שום דבר ממתכת שלא מחלידה).

בקש לראות את המכשיר, תתעקש על כל ש-"זה לא יכול להיות שהמכשיר שקניתי מכם לפני חודשיים לא מחזיק באויר של ת"א. המכשיר לא נפל לשום סוג של מים ולכן תתקנו\תחליפו. אין דבר כזה לא בר תיקון - זה רק עניין של ניקוי המכשיר".

מומלץ להשתמש במשפט הזה ובמשפטים מסוגו בצעקות - זה עובד טוב יותר.

פורסם

קורוזיה היא אחת המחלות של הפלאפונים שיוצרו בשנים האחרונות, בעיקר באשמת היצרנים שלא ממש משקיעים בהגנה מקורוזיה.

לגבי השאלה האחרונה שלך - הלוואי והייתי יכול להגיד לך בלב שלם שאין סיכוי שאין במכשיר קורוזיה. לצערי אני מכיר מקרוב חלק מהקומבינות שהולכות במעבדות הסלולאריות, וזאת אחת מהן.

המכשיר עדיין אצלך? אם כן, כדאי לנסות וליצור קשר עם היבואן של נוקיה ולהסביר להם את המצב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לאיזה קומבינות אתה מתכוון?

האם הם פשוט מפילים את כל האשמה על קורוזיה שאין בכלל??

הצעקות לא עזרו!

פורסם

תצעק שוב. אם יש בידי בעל החשבון יותר ממכשיר אחד איים בניתוק.

פורסם

זה שיש קורוזיה על המכשיר, לא אומר בהכרח שהיא זאת שגורמת לזה שהוא לא עובד. אז לפעמים כשטכנאי רואה קורוזיה, רואה שיש לחץ במרכז השירות והוא לא כל כך הספיק לעמוד היום ביעדים, יש מצב שהוא "יעגל פינה" על המכשיר שלך. אז נכון שיש קצת קורוזיה ואף אחד לא יגיד לו כלום גם אם יבדקו אותו שוב, אבל למה להתאמץ?

צור קשר עם יורוקום (היבואן) ובקש שיבדקו לך את המכשיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז תחליף חברה.

היום אם תלך לסלקום ותגיד שאתה רוצה לעבור מאוראנג' הם יתנו לך תנאים טובים יחסית. אני עשיתי את זה עם סלקום כשלא רצו להחליף לי מכשירים שהם נתנו לנו (לפני כ 3 שנים הם החליפו לנו את ה 6120 הישן והטוב לסימנס שלא קלט בשום מקום. הם החליפו מיוזמתם וללא חיוב אבל כשהתברר שמדובר בזבל של מכשיר הם לא הסכימו להחליף אותם גם בתשלום ורצו שנקנה מכשירים חדשים עם קוים). הודעתי להם שיש לי שתי אופציות, האחת לצאת עם מכשיר נורמלי והשנייה היא ללכת מפה לאוראנג' ולקחת שם מכשירים נורמליים. האיום גרם למנהל המשמרת להגיע, להריץ טלפונים להרצליה ולתת לנו נוקיות 6100 ללא חיוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין דבר כזה לא עזר, אתה בשניה יכול לקבל מכשיר מחודש.

בשניה אחת בלבד. רק תדבר נכון, איומים בצעקות לא ממש יעזרו לך.

תכתוב מייל לשירות הלקוחות באתר, תוך יום חוזרים אליך, אבל תעשה לעצמך טובה, תן למישהו שכותב יפה לכתוב בשבילך.

ותציין שמסלקום היית יכול לצפות להתנהגות כזאת אך לא מחברה בין-לאומית בעלת סטנדרטים גבוהים כמו של אורנג'.

ועוד הרבה בלה בלה בלה.

אבל ברצינות, אם אתה לא יודע לכתוב יפה, אל תכתוב, חבל על הבזיון.

פורסם

אתה חייב לגרום להם להבין שזה לא הגיוני שהם מוכרים לך מכשיר שמתקלקל תוך חודשיים. שזה שאתה גר ליד הים לא אומר שהם יכולים לספק לך מכשיר לא אמין שכזה ועוד לצפות ממך לשלם על התיקון\החלפה.

כמו שנאמר - פנה ליורוקום שיבדקו לך את המכשיר.

• תוכן חדש...