Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטן 98 - איפה עדיף?? דלק או פז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת איפה עדיף לי למלא 98, ב"דלק" או ב"פז"?

יש הבדל בין החברות בתוספים הקבועים??

או שאין בכלל הבדל איפה אני ממלא (העיקר שהתחנה לא תהיה מהולה) ?

אני גר בפ"ת, וסונול לא נלקחה כאפשרות עקב אי זמינות בסופ"ש.

תודה לעוזרים

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

תקפיד למלא בתחנת דלק כמה שיותר חדשה ובעלת לקוחות רבים עם תחלופת דלק גבוהה.

לפז יצא בארץ שם רע.

אני לא יודע אם בצדק או לא.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
תקפיד למלא בתחנת דלק כמה שיותר חדשה ובעלת לקוחות רבים עם תחלופת דלק גבוהה.

.

טוב, אז בוודאות "דלק" מבחינתי.

תודה לירן .

נדב - [email protected]

פורסם

מתדלק קבוע ב"פז" ואין לי שום בעיות ו/או טענות. רק להיפך..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני לא בנאדם שמאמין לפרסומות, כמו הפרסומת של "דלק", עם התוסף.

אני בדר"כ מתייחס בזלזול לרעיונות מטופשים כאלו.

ליד הבית שלי יש תחנה של "דלק". לא נהגתי לתדלק שם היות והם לא כמו מתחרייהם ב"פז" נתנו שטיפה חינם.

אבל לפני מספר חודשים הם ישרו קו עם "פז" ונותנים שטיפה חינם.

והפלא ופלא....אני באמת מרגיש הבדל קטנטן בצריכת הדלק, לא משהו מדעי אבל סביב 5-10 אחוז שיפור.

אין לי הסבר לזה!

בליסינג אני מתדלק בפז בגלל הפזומט ומעולם לא היתה לי איתם בעיה.

לגבי 98, לפחות בVR6 שניסיתי כמה פעמים לא הרגשתי הבדל. לדעתי האישית בזבוז כסף.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
רק דלק דרגון

ברור, וזה למה? כי שמעת נהג מונית בפרסומת אומר שהוא יותר טוב?

תחנת דלק בסך הכל מאכסנת את הדלק בשלב שבין זיקוק לבין מיכל הדלק שלך. אין שום הבדל בדלק עצמו, אלא אם תחנת דלק מסויימת החליטה למהול, אם לא, אין שום הבדל.

אבל פרסומות נועדו בדיוק בשבילך. והן השיגו את המטרה.

אתה באמת חושב שלכל חברה שמוכרת דלק יש מרכז זיקוק משלה ושהיא מייצרת דלק מסוג שונה?

פורסם

ארז לא שמעת? אחרי שהמוסכניקית הגדולה ומומחית הרכב מס' 1 בארץ ג' יפית אמרה שצריך גולד לייבל - הם התחילו לשפוך את זה למיכלים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
ארז לא שמעת? אחרי שהמוסכניקית הגדולה ומומחית הרכב מס' 1 בארץ ג' יפית אמרה שצריך גולד לייבל - הם התחילו לשפוך את זה למיכלים.

:lol:

נדב - [email protected]

פורסם
רק דלק דרגון

מתדלוק של למעלה משנתיים רק בדלק דרגון, אני יכול לומר בפה מלא שהדבר היחיד שמשפיע על צריכת הדלק זה כובד הרגל על הדוושה הימנית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מה שהכי חשוב זאת תחנה אמינה שלא מופיעה ב"רשימה השחורה",

ושתחלופת הדלק תהיה בה גדולה ככל האפשר (מומלץ שהדלק לא יעמוד זמן רב. דבר שקורה בדר"כ באוקטן 98).

מומלץ תחנה מבין 4 החברות הגדולות בישראל - "פז", "דלק", "סונול" ו-"דור אלון". על 'סד"ש' אני לא יכול להמליץ עקב כך שאיני מכיר אותה.

זה לא כל כך משנה סוג התחנה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

מי שאומר שאין הבדל בין דלק של פז, שאינה טוענת שמוסיפה משהו לדלק, לבין דלק, שטוענת שהיא מוסיפה X לדלק (מצידי שיהיה שתן של סוסים), בעצם אומר שהרשת הארצית הזו עוברת על החוק.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

1. לא יודע להכריע לגבי הדרגון, בעיקרון כל הדלק בארץ מתוסף, פשוט הדרגון אמור להיות מתוסף קצת יותר. קשה לי להגיד שאני מסוגל להרגיש הבדל כלשהו.

2. לגבי אמינות ומהילות - זה לחלוטין לא חשוב של איזה חברה התחנה, יש תחנות טובות וגרועות בכל החברות ללא יוצאת מן הכלל. מה שחשוב זה התחנה הספציפית ולא החברה.

3. סונול מוכרים "99" שזה אותו אוקטן כמו 98, המותג השונה בא לציין את העובדה שמדובר בדלק מיובא מחו"ל ולא דלק שמזוקק בארץ כמו ה-98 של שאר החברות. לא יודע אם זה טוב או רע או משנה בכלל.

אני מתדלק ב-ש.י.א אנרגיה בראשל"צ ואין תלונות (חוץ מהתורים הארוכים לרחיצה חינם, זה מעצבן)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...