Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אחת מ"המחלות" ברכבי שנות ה 90 של טויוטה היתה קפיצים שמתעייפים. הפתרון הפשוט למחלה היתה הוספת ספייסר בין הקפיץ לתושבת וכתוצאה מכך מקבלים בחזרה את גובה הרכב המקורי. מי שיש בידו הממון (והרבה) היה מחליף את את הקפיצים לחדשים.

מאחר ונמאס לי שבכל סיבוב קטן מרגישים כמו אופנוע בכביש ערד-סדום הפרוייקט הבא יהיה החלפת הקפיצים והבולמים לחדשים.

הייתי מבקש את עזרת חברי הפורום בהשגת שמות מותגים ויבואנים של קפיצים תחליפיים לרכב פרטי בארץ. הרעיון הוא לאו דווקא לחסוך בכסף, אלא כמו שיודע כל ג'יפאי מצוי יש חברות שמייצרות חלפים יותר טובים מהמקוריים, בייחוד בולמים וקפיצים.

תודה לעוזרים!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
האם קפיץ עם ספייסר וקפיץ חדש נותנים את אותה תמורה בדיוק?

חד משמעי, לא! קפיץ עייף הוא קפיץ עייף גם אם תשים מעליו ספייסר 2 מ"מ או בלוק איטונג.

איתמר, איזה טויוטה? אין דין קורולה כדין סליקה או MR או סופרה :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ברכב שלי הקפיצים מאחורה בטוח גמורים כי התחת ממש יושב נמוך, אבל מקדימה הגובה בסדר גמור, יכול להיות שהקפיצים הקידמיים יהיו טובים לשימוש אחרי 15 שנה? או כדאי להחליף גם אותם?

פורסם

אין סיכוי שהקפיצים שלך תקינים לאחר 15 שנה! מה שכן, יכול להיות שהם עדיין לא במצב סופני כך שלא חייבים עדיין להחליף אותם (סיכוי קלוש).

פורסם

איתמר, איזה טויוטה? אין דין קורולה כדין סליקה או MR או סופרה :wink:

סטארלט 97'. אני לא מחפש קפיצים ספורטיביים, גם ככה הרכב הזה מגרד כל בליטה בכביש.

יש חברת קפיצים אוסטרלית בשם "לוול" Lovelle, ומסתבר שיש להם יבואן בארץ. מישהו שמע, מכיר ויכול להמליץ?

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...