Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמר - אני קראתי 350 , אבל תחשוב על ההבדלי גדלים ואז תבין כמה זה מרשים.

הלסתות של הבונבון החמודה הזו (שהיא הכלבה הכי מותק בעולם - עד שמעצבנים אותה) ננעלות כבר מגיל חודשיים.

ליביו

זה נראה לך מרשים ?

קח כל בחורה בת 24 ומעלה, לחש לידה את המילה "חתונה", ותראה מה זה נעילת לסתות...:twisted:

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בנתיים אני יורד עם הכלב והכלב התוקף לא מופיע.

כנראה שהבעלים הבין שלא כדאי לו לשחרר את הכלב (במיוחד שראה איך אני בועט בכלב שלו).

הכלב שלי פוגש הרבה כלבים מגודלים שמסתובבים חופשי ואף אחד מהם לא תוקף אותו מכיוון שהוא גור.

אבל הכלב הנ"ל פשוט חריג, יש לו מבט רצחני, ואני הייתי מוכן להגיב בהתאם.

ואני שמח שיש אנשים שמבינים שבסוף החלטתי לשנות גישה, כנראה המצב לא עד כדי כך אבוד.

אביחי

פורסם

במקומך לא הייתי צוחקת. זה לא ממש עניין מצחיק.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
לא אהבתי את המבט הזה, אז בעטתי בו בארובת העין שלו.

:lol:

אביחי

גבר :evil:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אנשים לפעמים נראים חכמים, עד לסיטואציות כמו אלו.

מציע לכם לחזור לעמוד הראשון ולעקוב אחרי כל התגובות שלי.

אוויליות בשיאה.

כניראה לא קראת את ההודעה הראשונה שכתבתי בשרשור הנ"ל.

הייתי במצב גרוע יותר והכלבים שדיברתי עליהם עדיין חיים ואין לי כוונה לפגוע בהם.

אני כאוהב בע"ח לא אהיה מסוגל לעשות דבר כזה עם כל הכאב שבדבר.

עכשיו בעטת בכלב, הכלב עלול להחזיר לך מתישהו. כלב לא שוכח שום דבר והוא יחזיר לך כפליים.

אתן לך דוגמה: לחבר של אבא שלי היה רועה גרמני. כלב מאוד טוב, אם לא מעצבנים אותו. היה איזה פועל בניין שכל פעם היה עובר ומעצבן את הכלב (פחות רלוונטי אלייך לפי מה שאתה אומר אבל תבין בהמשך) הפועל הפסיק לעבוד בסביבות חצי שנה, לאחר חצי שנה שהוא עבר מחוץ לבית, לא הסתכל אפילו לכיוון הכלב, הכלב הריח אותו, ניכנס לקריז, קרע את שרשרת הברזל העבה מאוד שהוא היה קשור אלייה, קפץ מעל הגדר (לא זוכר גובה מדוייק אבל היא הייתה גבוהה יחסית לקפיצה של כלב) ונשך את הפועל ולא הרפה ממנו אפילו שהבעלים הגיעו...הפועל הגיע לביה"ח עם יד גמורה ובמקרה שלו, מגיע לו.

במקרה שלך וברוב המקרים הבעלים אשמים לא הכלב!!!

איתמר.

פורסם

זה לא יפתור את הבעייה בטווח הארוך, אבל זה יעצור את הקרב תוך כדי סיכון מופחת לבריאות שלך:

בקרב של כלבים, במקום לגשת לאיזור המסוכן, שזה קידמת הכלבים קרוב לפיות שלהם, הרם את רגליו האחוריות של הכלב התוקף. זה מוציא אותו משיווי משקל, מבלבל אותו, ומאפשר לכלב הקטן להתחמק.

מנסיון, גם על כלב של 70 ק"ג (הכלב שלי, שהגיע אליי לצערי כשהוא תוקפני מאוד לבעלי חיים, לא השתפר לאחר סירוס, לא משתפר בזקנתו, הוא כבר בן 8 , ואם יש אלוהים אז הוא לא יאריך ימים ).

פורסם

חנן ניסיתי את מה שהצעת על הרוטויילר שלי ז"ל , בנוסף לעוד כמה שיטות כמו משיכה בזנב, דלי של מים על הראש (רק המים...)ושום דבר לא עזר כשהלסתות שלו ננעלו, זה לא בשליטה שלו והוא לא יכול לשחרר את הנעילה גם אם הוא רוצה.

אבל אני חושב שלא לכל הכלבים יש את הנעילה הנ"ל.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אפשר לקנות ערכת נעילה מרכזית אוניברסלית לכל הכלבים ( שמעתי שאפשר להתאים אותה גם על חתולים , אולי מתאם מיוחד , שווה לבדוק ב - EBAY ) , ולהרכיב .

פורסם

אני מודה שאני לא מומחה גדול בתחום. אני מכיר את תחום הכלבים רק במסגרת המצומצמת של להיות בעלים שלהם. לא מאלף אותם ולא מתעניין בתחום יותר מדי, אבל בכל זאת אני מניח שגם לרוטוויילר שלך היה די קשה להילחם כשהוא עומד על האף והרגליים האחוריות שלו גבוה באוויר. אז אולי הוא לא שיחרר את הנשיכה שלו, אבל אני מניח שזה הקל על המצב. מן הסתם הוא לא היה יכול בסיטואציה הזו למשל לטלטל את הכלב היריב לצדדים ולשבור לו את המפרקת, או לשחרר ולחזק את האחיזה שלו או לשנות את מיקומה.

כך או אחרת, מהנסיון שלי, זה פתרון טוב. לא נותן על זה אחריות. מהפתרונות האחרים שניסיתי גמרתי עם חורים עמוקים של ניבים בירכיים ובכפות הידיים. כואב.

אגב, מהמעט שאני יודע, מיתוס מנגנון נעילת הלסתות הופרך. אין באמת משהו מכני כזה. מה שיש בהחלט זה עוצמה פיזית גבוהה מאוד ובצידה דבקות גבוהה במשימה.

פורסם

חנן, ההצעה שלך, על פניו, נשמעת מעולה, לשמחתי טרם יצא לי לנסות אותה, אבל היא נשמעת הגיונית, אגב, גם אני אני אימצתי כלב שהגיע אחרי שנזרק \ נמסר עקב תוקפנות, הוא הגיע אלינו בגיל שנה, וגם פה נשאר תוקפן [כלפי כלבים אחרים] לכל אורך חייו. [המאוד ארוכים]

לענין הנעילה - מלבד זו ששמר מדבר עליה [בחורות מעל גיל 24...] אני חושב שמדובר ברפלקס, השם המאיים פשוט ניתן לה כדי לפצות על דברים אחרים שלא היו לממציאי הז'אנר, אבל כמו כל רפלקס, זה באמת לא כל כך בשליטה, אבל ניתן לפתרון בקלות.

אביחי, אני לא הייתי מתגאה בלבעוט בכלב. בשום סיטואציה, אם כי אני מאוד שמח שבחרת בפתרון החכם יותר. [פניה לרשויות]

ובלי קשר, מאוד משמח לקרוא שיש כזו מודעות לבעלי חיים בקרב שוחרי המכוניות

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

במידה ויהיו מעוניינים, אני מכיר בחור שהוא מאמן כלבים די מוכשר (חוץ מעניין התעודה אותה ניתן "להנפיק" בארץ רק בצבא אשר נותן קורס פורמאלי באילוף).

לו עצמו יש איזה פיטבול אמסטף שכזה המגלה סבלנות ורוגע מפתיעים כלפי רוב החיות והאנשים (הם שניהם מתגוררים ביפו כך שלעיתים ההגדרות חופפות), כתוצאה מאילוף נכון ועיכבי.

*הכלב הסתדר כל חייו עם הכלבים האחרים שהיו בבית ואחים קטנים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.

• תוכן חדש...