Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כלבים תוקפנים מטיבעם או כלבים שחונכו לתקוף - מקומם לא בחברתנו (עם כל האהבה העצומה שלי לכלבים).

אם תתקשר לעירייה, יקחו את הכלב להסגר וירדימו אותו.

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

BLACK JOKER - צריך יותר מתלונה אחת כדי שזה יקרה - אבל אתה צודק ברמת העקרון.

כלב תוקפן יכול להילקח להרדמה.

אביחי - במקום גז מדמיע שהציעו לך - אני אתן לך פיתרון יותר "הומני" אבל שעובד לא פחות טוב.

כלבים מפוחדים מאוד מגזים - ספרי לחץ אוויר חזק - מרחיק 99% מהכלבים (אבל אני מדבר על אחד באמת חזק).

מניסיון וניתן כטיפ מהמאלף כלבים שלי (שדרך אגב הכי מוצר כזה לאילוף ולדוורים :) שמשום מה גם בימינו נוטים להיות מותקפים ע"י כלבים)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו, תודה על הטיפים.

אני לא יודע מאיפה להתחיל, אז בואו נראה:

לזה שרשם שאני לא טיפוס נקמן אבל ציטט הודעה שאני רשמתי שאני רציתי לחנוק את הכלב למוות, זה היה נכון לאותו רגע.

כ"כ כעסתי שהוא נשך את הכלב שלי, וממש צרם לי לשמוע את הכלב שלי בוכה מאחוריי ולראות שאריות של פרווה של הכלב שלי בפה של התוקף.

וכן, אם הכלב שלי לא היה איתי הייתי יכול לקטול את הכלב השני בידים שלי, קצת נשיכות לא יהרגו אותי.

הלאה,

אחרי מחשבה החלטתי שזה לא הרעיון הכי טוב להתלונן במשטרה, זה יתחיל שרשרת אירועים והבעלים יכול להתנקם בי בעקפין.

למה אני מתכוון שאני אומר "בעקפין" ? רוב הפעמים אימא שלי או אחותי מוציאים את הכלב, והוא יכול לנצל את ההזדמנות לעשות משהו לא נחמד.

שאני שם עם הכלב, הוא הולך כפוף.

מעולם לא חשבתי לחכות לכלב ולרצוח אותו, אבל כן הייתי מוכן להרוג אותו אם זה היה הכרחי.

אין לי זמן או כוח לכאב ראש מסוג זה, ולכן אני מנסה לסמוך על המילה של הבחור.

אם זה יקרה פעם נוספת, אני אנסה להרחיק את הכלב התוקף ומצלצל לעיריה.

אני חוזר ואומר, אין פה שום עניין אישי.

ניתן לבחור הזדמנות.

אביחי

פורסם

אביחי, התפיסה שלך של טוב ורע מעוותת לגמרי. אני מציע לך בכנות לפנות לטיפול, כי לא נראה שמשהו ממה שמדברים איתך מגיע אליך בכלל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

וכן, אם הכלב שלי לא היה איתי הייתי יכול לקטול את הכלב השני בידים שלי, קצת נשיכות לא יהרגו אותי.

אביחי

כניראה אתה לא מעריך כח של כלב ששוקל 50 קילו, אתה ממש רחוק מלחנוק אותו עם הידיים!

פורסם
אביחי, התפיסה שלך של טוב ורע מעוותת לגמרי. אני מציע לך בכנות לפנות לטיפול, כי לא נראה שמשהו ממה שמדברים איתך מגיע אליך בכלל.

הבנתי מצויין שאני יכול לעשות מעקף, אבל למה שאני אשנה הרגלים בשביל מישהו אחר?

אני יכול לטפל בסיטואציה מצויין.

ולזה שהגיב מעליי- אני הרבה יותר גדול מהכלב הזה, אל תתן יותר מידי קרדיט לכלבים.

אביחי

פורסם

אביחי, אני לא מכיר אותך אישית, , אבל גם אם אתה בריון , איומייך לא יוכלו להתממש.

אני יוצא מנקודת הנחה שאפילו אלי האנה (מישהו זוכר אותו בכלל?:oops: ) לא מסוגל להזיז לכלב.

רק כדי שנדבר לעניין, אני מדבר על פיטבול זכר בעל ראש גדול וששוקל 50 ק"ג. יש גם פיטבולים יותר קטנים...מיני פיטבול...אני מדבר על הענקים.

אם באמת יש לך האומץ רק להתקרב לאחד כזה עם לסת שלא ניראת לי כ"כ חלשה יותר משל תנין, יש לך את הכבוד שלי.

נ.ב

אני לא רומז לך לנסות ואני לא רוצה שמצב כזה יקרה בכלל

פורסם

לפיטבול יש לסת ננעלת, והיא מפעילה לחץ של חצי טון (!!!), אבל לא כך המקרה פה, זה כלב גדול במיוחד, אבל לא מסוכן כמו פיטבול.

לא מזמן חזרתי מטיול עם הכלב, התוקף לא הופיע. מצויין.

אביחי

פורסם

כנראה שהכלב קורא בפורום. :roll:

פיטבול גמד (כמו של ליביו, אבל לא צרפתי, וגם לא בולדוג) לוחץ חצי טון.

פיטבול בוגר מסוגל ללחוץ חזק בהרבה. עומד עם אימפרזה טורבו משופרת !

פורסם

שימו לב, הגמד הצרפתי לוחץ בקושי 300 ק"ג, בעוד שליביו לוחץ מעל 750 ק"ג בגלגל (רק תיזהר שלא ייצא לך ראש צב בתנוחה הזו).:lol::-D

פורסם

לפני כמה חודשים הלכתי עם הכלבה שלי לטיול (בולדוג צרפתי עם אמסטאף) קשורה וכלב מסוג רוטווילר(ככה רושמים את זה?) משוחרר תקף אותנו.

בסופו של מאבק בן 30שניות בערך בין הכלבה שלי לכלב המשוחרר נוצר מצב שהרוטווילר "נינעל" בתוך הפה של הכלבה שלי עם דימום מאוד חזק מהצוואר ובלי אוזן.:lol:

אחרי מאבק עם הכלבה שלי הצלחתי לשחרר אותו ולקחתי אותו לווטרינר.

הוא מצא עליו צ'יפ אך לא הצליח להציל אותו והודיע לבעלים (החוצפן)שהלך והגיש עליי תלונה על זה שהכלבה שלי הרגה אותו.

אתמול ביררתי מה קורה עם התלונה ונמסר לי שהיא ניסגרה מחוסר עניין לציבור.

בקיצור תשמע לי- תחליף כלב :wink:

פורסם

שמר - אני קראתי 350 , אבל תחשוב על ההבדלי גדלים ואז תבין כמה זה מרשים.

הלסתות של הבונבון החמודה הזו (שהיא הכלבה הכי מותק בעולם - עד שמעצבנים אותה) ננעלות כבר מגיל חודשיים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו - 350 בלסת או במנוע?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אוקי, תשמעו, הכל תלוי בעניין של הסיטואציה.

ללכת עם סכין ברחוב בשום מקרה זה לא בא בחשבון.

אין שום פסול ללכת עם מקל כשאתה יורד עם הכלב למטה.

אין מה לעשות, ישנם אנשים לא אחראים בחברה שלנו ואנחנו לא יכולים לסכן את עצמנו ואת הכלבים שלנו,

ולכן אף אחד לא ירצה לרדת עם הכלב שלו בהרגשה שכל שניה יכולה איזו מפלצת לפתוח עליך ועל כלבך את מלתעותיה.

אני אישית, פעם אחת קפץ עלי ועל כלבי רוטווילר, ומאז אני מסתובב עם אלת ביסבול כשאני יורד עם הכלב בשעות הערב כשמחשיך.

אין מה לעשות, ללכת לטייל עם כלב בלי שום אמצעי הגנה (לא סכין!!! ולא חפצים חדים!!) היום זה כמו לנסוע ברכב בלי חגורת בטיחות, תגידו מה שתגידו.

אני מבין את הכעס של פותח השרשור, אך מכאן ולתכנן את רצח הכלב זה ממש רעיון רע, ואני שמח שעזרו לך לגבש החלטה בנוגע לעיריה.

כשאני שומע נביחות של כלבים אני תמיד עושה אחורה פנה ומשנה מסלול, פשוט למנוע את מה שיקרה ולהתרחק מהאש.

בחיים יש דברים שבאמת צריך להלחם עליהם, אבל כשיש חשש לסכנה זו לא בושה להרים את הרגלים וללכת אחורה.

ורק אז להתחיל לחשוב מה לעשות. (נכון לעניין הזה).

יום טוב

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

• תוכן חדש...