Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מפחד משום כלב, אבל מה שאמרת קשה ליישום כי הוא צץ מטווח מאוד קצר ומצליח להפתיע אותי.

ואז הוא בטווח כמעט אפס ממני ומהכלב, אם אני זז לשנייה להרים אבן או משהו כזה, הוא מצליח לתת ביס לכלב שלי.

זה הבעיה.

הוא לא רץ לעברי, הוא פשוט מפתיע אותנו.

שאני לבד הכלב לא תוקף, רק אני מטייל עם הכלב שלי הוא תוקף.

גם שהוא תוקף אני לא מעניין אותו למרות שאני זה שחוצץ בניהם ואני זה שבועט בו בלי רחמים.

לדעתי לכלב הזה מגיע למות, ולבעלים מגיע הצער.

הוא ממשיך לתת לו לשוטט חופשי למרות מה שקרה אתמול, מגיע לו לשלם על זה.

אבל אני אפנה למשטרה, רק כדי להפחית קצת כאב ראש ממני. מספיק לי התיקים במשטרה.

אביחי

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אביחי

כפוגע בך כדור שמישהו בעט אתה מכה את הכדור?

- בדיוק אותו הדבר קורה כשאתה מכה כלב שיש לו בעלים והוא פוגע בך.

עקרונות או לא עקרנונות - לטעמי להכות את הכלב הסורר זה אקט של אין מוצא.

לכלב אין מודעות לגבי מעשיו, לא כל שכן אחריות, והוא מתנהג בדיוק כמו שגידלו אותו להתנהג.

הנוהג המטופש והמטומטם לפגוע בכלב שתקף מושרשת רק פה בישראל, זאת במקום לטפל בעבריין האמיתי - הבעלים של אותו כלב, ואם לקחת לזה דוגמא מהחיים - זה בדיוק כמו לכלא מכונית של נהג שעשה עבירה, הרי הוא רק "נהג" בה, זו המכונית שעברה את העבירה.

ועיצה אחרונה - אין לך שום סיבה לפנות למשטרה, אתה רוצה ללכת לדקור מישהו? מחפש על מי להוציא את העצבים?

הבעלים של הכלב המשתולל הם הכתובת שלך [ולא הכלב עצמו]

רון.

נ.ב. - כבעלים של כלבה פיצפונת אני בהחלט מבין את הגישה שלך, ובזמן אמת לא בעלים ולא נעליים יעזרו לך - אלא התמודדות עם הבעיה עצמה, אבל כשיש אפשרות אחרת, לעולם הכתובת לא תהיה הכלב אלא הבעלים שלו.

כמו שאמרתי, בזמן אמת אני רואה שחור בעיניים.

קשה לתפוס את הבעלים, הוא גר בבית עם חצר שבה שורצים לפחות 3-4 כלבים מגודלים, אני אומנם לא מפחד אבל לא טיפש.

הוא טיפוס שמתבודד בבית.

אני אדווח למשטרה על המקרה, שירשמו את זה לפחות.

ככה שאם יוצא משהו, הם יהיו מודעים לבעיה שנתקרתה לי, ואת הסיבה לתאונה המצערת.

אביחי

פורסם

אני אתלונן במשטרה למרות שזה נוגד את העקרונות שלי.

אביחי

אין לך מה לדאוג, אתה חי בעולם שלם שנוגד את העקרונות שלך (לפחות מבחינה פיזיקלית), מה זה כבר משטרה ?

פורסם

רק הבהרה קטנה - העקרונות שלך הם שפניה ותלונה למשטרה על עבריין היא דבר פסול, אבל להסתובב עם סכין זה דבר נורמטיבי?

אחלה עקרונות. לאיזה משפחת פשע אתה רוצה להצטרף כשתהיה גדול? :?

פורסם

אביחי -

תלונה במשטרה

אחרי זה אתה מדבר עם המוקד העירוני (106 מכל טלפון קווי) ומבקש מהם לבוא לשלוח פקחים לתת דוח על הכלב ולהביא לך את המספר של המחלקה הוטרינרית האזורית שיבואו לקחת את הכלב.

אם הכלב נשך אותך - אתה יכול ללכת להתלונן על זה ואז הבעלים יצתרך להציג חיסונים ורישיונות בתוקף (תלוי בחוק עזר העירוני הספציפי) ועדיין עלולים לקחת לו את הכלבים (כולם) להסגר של שבועיים.

אם זה לא ילמד אותו - אלוהים יודע מה כן.

ואני מבין אותך לגמרי - גם לי קרה דבר דומה - כשהבעלים הבהמה התעלם לגמרי מהענין (הכלב למזלינו היה בינוני וקיבל כזאת בעיטה מהבת זוג שלי שמאז הוא שומר מרחק - אה , והבולדוגית הצרפתיה כבר בהמה קטנה בעצמה ודי מרתיעה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מסכים עם גילי. כלבים אגרסיביים הם כמו ערסים - נובחים עד מחרתיים אבל אם תעשה מהלך תוקפני כנגדם הם יברחו.

לפני כמה ימים עברתי ברחוב וכלב במידה בינונית קפץ לי מאיזו חצר, התחיל להתקרב אליי תוך כדי נביחות. הרמתי מקל מהריצפה והתקדמתי לכיוון שלו, הנביחות הפכו ליללות והכלב נעלם חזרה לתוך החצר. מיותר לציין שכאשר הנחתי את המקל והמשכתי ללכת הכלב יצא מהחצר והתחיל לנבוח בסגנון "חכה חכה אחשלו, אני אביא את כל החברים שלי ידקרו אותך, באמא של ערוסי".

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הרגת אותי! :lol:

ליביו, תודה על המידוע, אני אפעל ככה.

ואישפוז, אני בחיים לא מסתובב עם סכין, אבל המקרה הזה חריג.

זה לא שאתה יכול לתת בוקס לערס ולהמשיך, זה כלב, הוא יביא לך נשיכה הגונה.

זה לא הכי פשוט בעולם להילחם עם כלב ביד אחת!

אביחי

פורסם

לדעתי לכלב הזה מגיע למות,

אביחי

יכול מאוד להיות שזה מה שמגיע לכלב, אבל גם את זה אפשר לעשות בדרך הנכונה...

אשמתו של הכלב שיש לו בעלים שנותנים לו את האפשרות להתנהג בצורה כזאת ולא מרסנים אותו ? אני חושב שלא, אבל זה לא אומר שהכלב לא צריך להיות מטופל. אבל אתה באמת חושב שהדרך היחידה היא להרוג אותו בעזרת סכין ? אם כן אז מצטער אבל ההתנהגות שלך לא נשמעת יותר טובה מזאת של הכלב... בעיקר שהטענה שלך שלפנות למשטרה "נוגד את העקרנוות שלך" אוי ואבוי מה היה הולך פה עם כל אחד היה פועל לפי העקרונות שמתאימים לו.

כמו שהציעו לך, לפחות תנסה לדווח על הכלב, יש מספיק פיתרונות לעייריה. ואם הברירה היחידית היא להרדים אותו אז הם אז הם יעשות את זה ולפחות בצורה אנושית ולא עם סכין... כמו שעשו לכלב שתקף בשכונה כלבים אחרים בלי הפסקה בינהם גם את שלי.

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

אתה יודע מה אומרים, מי שמסוגל לדקור כלבים - יהיה מסוגל לדקור גם בני אדם. הסכין כל כך מיותרת כאן.. בעיה למצוא איזה מקל או קרש (רק במקרה שאין ברירה, והמשטרה לא מתייחסת אליך ברצינות) ולתת כמה מכות חינוך לכלב?

ממש אין צורך להרחיק לכת ולהגיע להריגתו או לפציעה קשה אצל הכלב. הוא בסך הכל כלב, חיה עם נשמה ובלי הרבה שכל.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ברגע שקראת לזה בעצמך "רצח" זה מה שזה. תבצע את זה ותהיה רוצח.

וברגע שתעשה את זה אני מקווה שיאשימו אותך בהתעללות בבעלי חיים.

יש דרך לעשות כל דבר - כשילד בועט לך ברגל - אתה דוקר אותו? או שאתה הולך להורים שלו שיחנכו אותם?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אביחי,

אם תפגע בכלב אני אישית אדפיס את השרשור הזה ואגש איתו לאחת מהעמותות לזכויות בעלי חיים,

יש להם עורכי דין נפלאים שישמחו לעשות ממך ארוחת ערב.

הסבירו לך מה לעשות, הבעייה היא עם בעליו לש הכלב, למה אתה פורק את זעמך על הכלב?

כי הוא לא יכול להחזיר? כי לו אין את התובנה של מעשיו?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

איפה ראיתם שאני מחפש להתנקם? :?

הגנה עצמית, הגנה עצמית זה מילת המפתח.

אני רואה לראות אותכם שכלב גדול תוקף אותכם ואת הכלב שלכם ואתם עושים לו 'נו-נו'. :|

אם אני אצטרך לבחור מי יחיה, הכלב שלי או הוא, זה ברור מאליו במה אני אבחר.

לא תמיד החיים הם דבש.

קונדסון, כבר הבנתי מזמן שאתה יפה נפש, אבל תחסוך את זה ממני ותחסוך ממני את האיומים שלך.

אביחי

פורסם

לא יפה נפש, אדם בעל ערכים, עקרונות ואידיאלים.

אני מבקש.

ולא דיברתי על המצב שבו אתה באותו רגע מותקף ומגיב בהגנה עצמית, אלא שתפעיל את המוח ואת שיקול הדעת ותמצא פיתרון לבעייה לפני שתותקף שוב, קרי - לדאוג ל"טיפול מונע" לבעליו של הכלב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מבטיח לך שכל זה יעלם ברגע שמישהו יתקוף מישהו שיקר לך.

תעשה לי טובה, מצאת זמן לא מתאים כדי להפגין את האדיאלים שלך.

אביחי

• תוכן חדש...