Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבעלים של כלב קטן ומתוק,אני הייתי מדבר עם הבעלים של הכלב,לא עוזר מצלם את הכלב משוטט ונותן לוטרינר האזורי,לא עוזר,מעמיס את הכלב על הרכב ומעביר אותו לצער בעלי חיים. הכלב שלי לא צריך להיפגע מאף אחד.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא אשנה הרגלים ונוחיות שלי בשל מטרד כה קטן

תודה רבה.

בטח שלא תשנה הרגלים, כמו שאמרו פה כבר אתה בנדאם אנוכי... וכנראה שגם הכלב שלך לא ממש חשוב לך.

אתה בכוונה מנסה לבדוק את הגבולות, ולהמשיך לטייל עם הכלב שלך במקום שבו אתה יודע שיש כלב תוקפני שעלול להתנפל על הכלב שלך. ובנוסף אתה נותן את ההצדקה הכי מטומטמת שיכולה להיות שהיא "נוף יפה" שיש באותו מסלול... אכן בעלים למופת !

זה לא שמסתובבת שמה כנופית פרדס כץ.

לפי הצורת תגובה שאתה מתכנן נשמע כאילו אתה כן הולך להתמודד איתם.

שאלתה מה אומר החוק? החוק אומר המון דברים שאני מאמין שישנו את "האידיאולוגיה שלך".

(א) העובר על הוראת סעיף 2, דינו - מאסר שלוש שנים.

ואתה בטח שואל מה זה סעיף 2 נכון ?

אז בישבילך:

2. איסור התעללות

(א) לא יענה אדם בעל חיים, לא יתאכזר אליו ולא יתעלל בו בדרך כלשהי.

תחנת המשטרה

משעה שנאספו כל הפרטים, יש לפנות לתחנת המשטרה הקרובה (לכתובות ולמספרי טלפון לחץ/י כאן) ולבקש להגיש שם תלונה על התעללות בבעלי-חיים. תלונות כאלה צריכה התחנה המקומית להעביר ל"קצין מטה לעניין חוק צער בעלי-חיים", העוקב אחר אכיפתן. לא פעם נתקלים אזרחים/ות בחוסר שיתוף-פעולה בתחנת המשטרה, אז יש לפנות ישירות לקצין המטה, רב-פקד שאול מימון: 03-7634477 או 03-6913890 במשרד, פקס: 03-7634480. לאחר הגשת התלונה יש לקבל בתחנת המשטרה אישור על הגשת התלונה (שבו מצוין מספר התיק), למלא דו"ח עבירה ולשלוח את האישור ואת הדו"ח לפקס של קצין המטה, שצוין לעיל.

קונדסון אני מצאתי צעד יותר טוב, אם הוא לא רוצה לפנות למשטרה "כי זה נוגד את האידיאולוגיה שלו" אנחנו תמיד יכולים לעזור לו ולפנות במקומו כמו שרשום פה... קדימה לך אם האידיאולוגיות שלך, והסכין.

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

ראשית, ברצוני לחזק את מי שהמליץ לפנות לרשויות ושלא לנקוט באלימות, בייחוד כשהחוק עומד לצדך.

שנית, יש הבדל גדול בין להתגונן עם סכין שאתה "מכין לך בצד" שלאחר מכן יש סבירות גבוה שתסתבך לבין הגנה עצמית כנה ותמימה בה תשתמש באבן שנמצאת לידך (גם אם תאלץ מחוסר ברירה לפגוע / להרוג את הכלב). בנוסף, ברוח דברי קונדסון וBlue Jay, אם אתה יודע שיש לך מפגע במסלול הרגיל שבו אתה הולך אז תתגמש ואל תלך עם הראש בקיר רק בגלל שאתה צודק וזכותך ללכת איפה שאתה רוצה. אין שום סיבה שאתה תצא כאן ה"איש הרע" בגלל נקיטת פעולה לא לגיטימית שניתן להימנע ממנה כאשר הצד השני הוא המפגע.

פורסם

אנשים לפעמים נראים חכמים, עד לסיטואציות כמו אלו.

מציע לכם לחזור לעמוד הראשון ולעקוב אחרי כל התגובות שלי.

אוויליות בשיאה.

פורסם

מיכל גז מדמיע,שפריץ לעיניים של הכלב,סוף סיפור,הכלב ילמד.

כל העיצות של "לך לרשויות" אולי יפות על דפי הפורום,בפועל זה יעצים את הבעיה ויגרום לבעלים גם לתקוף.

פורסם

אביחי, כמו עם השרשור שבו כתבת שברכב הנעה קדמית אתה לוחץ על הגז ומקבל היגוי יתר, כולם טועים ורק אתה צודק.

איציק - סלח לי על השפה, מכיוון שאיננו מכירים, אבל אתה אידיוט גמור, והייתי שמח לרסס על עינייך גז מדמיע, סתם בשביל שתקבל תחושה של כמה-זה-כואב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כל הכבוד באמת שיחקת אותה עם הקטע של ה"אידיוט" אתה שומר על רמה גבוהה,שנית זה כואב אבל לא בלתי הפיך, אם לבחורה למשל נגד אנס מותר במקרה של הגנה עצמית אז גם נגד כלב אני לא רואה פסול.

ד"א אני לא מקבל איומים כלפי כלכך טוב,אז תשמור על טון נמוך.

פורסם

איציק - סלח לי על השפה, מכיוון שאיננו מכירים, אבל אתה אידיוט גמור, והייתי שמח לרסס על עינייך גז מדמיע, סתם בשביל שתקבל תחושה של כמה-זה-כואב.

קונדסון- סלח לי על השפה, מכיוון שאיננו מכירים, אבל אתה אדיוט גמור, והייתי שמח אם היית מקבל נשיכה ברגל מכלב גדול,

סתם בשביל שתקבל תחושה כמה-זה-כואב.

אני מתנצל מראש, אבל כרגע אתה לא יותר חכם מהכלב שתקף אותנו.

אביחי

פורסם

אני שמח שיש הסכמה, כיוון ששנינו אידיוטים, נוכל כעת להתדיין בניחותא.

נכון, זה לא בלתי הפיך, אבל זה יכול ליצור טראומה, בעיקר אצל בעל חיים.

בתור אדם שלמד פסיכולוגייה, ובעיקר ביהביוריסטית (אם זה אומר לך משהו), הטראומה שזה עלול ואף סביר מאוד להניח שזה ייצור אצל הכלב תהיה בלתי הפיכה.

למה שהכלב יסבול מכאב ומטראומה בגלל בעליו אשר מתיר לו להסתובב חופשי ולא דאג לאלף אותו כראוי?

אתה לא מוצא הבדל בין אנס, שהוא אדם בעל תודעה וחשיבה, לבין כלב, שתודעתו ומעשיו הינם (לרוב) תגובה לסביבה (גם אם היא לא קולטת את ההבדל בין הפירוש של מה שהיא עושה למה שהכלב מגיב אליו) ועל כך יש להענישו?

אני מוצא הרבה הבדל בין אנס לבין כלב, אולי זה רק אני. אבל אני סבור שלא.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
כל הכבוד באמת שיחקת אותה עם הקטע של ה"אידיוט" אתה שומר על רמה גבוהה,שנית זה כואב אבל לא בלתי הפיך, אם לבחורה למשל נגד אנס מותר במקרה של הגנה עצמית אז גם נגד כלב אני לא רואה פסול.

ד"א אני לא מקבל איומים כלפי כלכך טוב,אז תשמור על טון נמוך.

לא מקובל לערוך הודעה אחרי שכתבת אותה, דבריי מתייחסים לכתוב לפני העריכה.

קונדסון- סלח לי על השפה, מכיוון שאיננו מכירים, אבל אתה אדיוט גמור, והייתי שמח אם היית מקבל נשיכה ברגל מכלב גדול,

סתם בשביל שתקבל תחושה כמה-זה-כואב.

אני מתנצל מראש, אבל כרגע אתה לא יותר חכם מהכלב שתקף אותנו.

אביחי

סלחתי. כולנו אידיוטים, איציק כבר כתב את זה, וערך.

קיבלתי כבר.

מרוטווילר.

ומעולם לא טענתי שאני חכם. 800 בפסיכומטרי לא אומר כלום בעיניי.

פורסם
לא מקובל לערוך הודעה אחרי שכתבת אותה, דבריי מתייחסים לכתוב לפני העריכה.

נכון,אבל החלטתי שאני לא ארד לרמה הזאת,לקחתי את דבריי חזרה,הכי בוגר לעשות את זה.

פורסם

למה?

ברגע שכולנו מסכימים שכולנו שווים (גם אם כולנו ירדנו רמה) ואין פגיעה הדדית אחד בשני, ואף אחד לא נעלב, אז הדיון יהיה ברמה נמוכה יותר. זה הכל.

אני תומך בהעלאת רמה, בגלל זה נכנסתי לסוגיות של פסיכולוגייה התנהגותנית של בעלי חיים, כדי להמחיש ולהסביר כי מעשייך מושתתים על הבנה של חינוך של בני אדם, אך כאשר עסקינן בבעל חיים אשר תודעתו והתנהגותו פועלים באופן שונה, ה"פתרון" שלך יהווה התעללות נטו, ולא יותר מזה.

פורסם

הכלב הזה גם יכול לפגוע לא רק פיזית בכלב שלי אלא גם נפשית.

הכלב שלי בזמן האחרון שקט נורא ופחות מציק לי לחשק איתו מאז המקרה.

למה שהכלב שלי, הוא הכלב הכי ידידותי בעולם יסבול ואילו הכלב השני שרק לתקוף יצורים אחרים יצא מזה בשלום על חשבונו?

אני חייב להודות שאיציק העלה רעיון מצויין שאף אחד לא נפגע בטווח הארוך. ואני באמת חושב שזה רעיון טוב, כי אף פעם לא בא לי בטוב לפגוע באחרים.

שיקבל את הטראומה שלו, מצויין. שלא יתקרב אלינו יותר.

אל תקשקש לי בשכל במונחים שלמדת, זה לא מרשים אותי.

אגב, קראת לאיציק אדיוט גמור.

אני רוצה לראות אותך מעז להגיד לו (או למישהו אחר) בפרצוף, ולא מוגן מאחורי מקלדת.

אביחי

פורסם

מצד אחד אתה אומר שכלב הוא חיה מטומטמת שלא מבינה כלום,מצד שני אתה אומר שזה יסב לו טראומה גדולה.

מה אתה חושב שהרשויות יעשו לכלב בדיוק? יפתו אותו בחתיכת סטייק? הם יתפסו אותו בכוח עם לולאה ויגררו אותו,גם זה סוג של טראומה,אין פתרונות קלים,תרסיס גז מדמיע הינו ההרתעה הכי טובה.

מה אתה מצפה מהבעלים של הכלב לעשות במקרה שיקבל אזהרה מהרשויות? לנעול אותו בבית? לתאם עם אביחי את מועדי הטיולים שלו?

כולנו שמחים שלמדת פסיכולוגיה,תרשה לי למחוא כפיים,אבל בכל מה שקשור לדו-שיח בין בני אדם יש לך הרבה מה ללמוד.

• תוכן חדש...