Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצורך העניין, זה כלב עם רצועה (יש בעלים), והבעלים שלו לא היה בסביבה, והכלב שוטט חופשי.

נאמר שהכלב תוקף, אם פגיעה קשה או הריגתו לצורך הגנה עצמית תופסת מבחינה חוקית?

תודה.

אביחי

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראשית, הבעלים עבר עבירה כשהכלב שוטט ללא רצועה/מחסום פה וללא השגחה.

במידה והכלב תוקף, מותר לפגוע בו לצורך התגוננות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בשביל להרוג כלב או בשביל להרוג מישהו שהרג לך את הכלב?

אני צריך לדעת איזה התראה לתת לך על זה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני מציע שבמקום לחפש צרות, אל תסתובב עם צוציק ליד הכלב הזה, ותנסה לאתר את הבעלים שלו.

אם אתה לא מוצא את הבעלים או שהבעלים לא משתף פעולה, תרים טלפון לעיריה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אתמול טיילתי עם הכלב ליד הבית, והכלב ירד מאיזה גבעה (שעליה הבית) והתחיל לתקוף את הכלב שלי, ממש נשך אותו.

מהר הצבתי את הכלב שלי מאחוריי וגוננתי עליו תו"כ שאני בועט בפרצוף של הכלב השני (כלב גדול, 50 קילו בערך), והכלב הזה לא רואה בעיניים.

רציתי לתפוס את הכלב ולחנוק אותו למוות, אבל הייתי מוגבל בגלל שהחזקתי את הרצועה של הכלב שלי מאחוריי, וזה היה רעיון גרוע אם הייתי עוזב-

הכלב שלי היה בורח והשני היה נדלק אחריו ואני לא כזה מהיר.

אחרי כמה דקות הבעלים הגיע והכה את הכלב שלו והחזיק אותו, אחרי שניה בדיוק הכלב חמק מהאחיזה של הבעלים ורץ אלינו שוב.

הכלב הזה פשוט לא רואה בעיניים.

וזה, אגב, לא פעם ראשונה.

אמרתי לבעלים שלו שאם הוא לא קושר אותו, אני קושר אותו, ותולה את הרצועה על עץ.

אביחי

פורסם

במקום להוציא את העצבים שלך על חיה בעלת הבנה מוגבלת שתוקפת אחרים כי זה בגנים שלה, גש למשטרה ותתלונן על חיה אחרת בעלת הבנה מוגבלת - שמאפשרת לחיה הראשונה להסתובב חופשי בצורה כזו.

פורסם
במקום להוציא את העצבים שלך על חיה בעלת הבנה מוגבלת שתוקפת אחרים כי זה בגנים שלה, גש למשטרה ותתלונן על חיה אחרת בעלת הבנה מוגבלת - שמאפשרת לחיה הראשונה להסתובב חופשי בצורה כזו.

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

פורסם

קודם כל,

הזהרתי את הבעלים שלא יקרה דבר כזה שוב.

אם יקרה- אני אעשה הכל כדי להגן על הכלב שלי, הוא בסה"כ פחות משנה והכלב השני נראה בן 4 ויותר.

אם הכלב מספיק חכם כדי לברוח על המכה\דקירה ראשונה, אני אלך למשטרה.

אם הוא ממשיך, אני אעשה מה שאני צריך לעשות.

אביחי

פורסם

הכלב של השכן שלי רצח את הכלב שלי ולא הלכתי להחזיר נקמה לכלב שלו.

עם כל הכבוד, הכלב לא אשם, הבעלים אשמים ולא הכלב!.

כי כלב נהיה תוקפני רק בגלל הבעלים! (שמרביצים לו, לא מוציאים אותו לטיול, לא נותנים לו אוכל בזמן ולא נותנים לו אהבה!) אנ ראיתי גם אמסטף ידידותי, כן!

קבל את עצתם של קודמיי ופנה למשטרה.

פורסם

יש משהו בכל כלב משוטט שברגע שהוא רואה אותך מרים אבן מהריצפה הוא נעצר. ואם לא, אז תמיד אפשר ליצור את התודעה הזו.

קרה לי לא פעם שכלב התחיל לרוץ לעברי, האינסטינקט הוא ליברוח או לגונן על הכלב שלך (שלי מיתחבא בצורה אוטומתית מאחורי, לא לפני שהוא גירגר ונבח והדליק את הצורה לכל הכלבים באזור;)), וזו טעות, כי הכלב התוקף יצליח בשלב כזה או אחר לעבור אותך.

הכי טוב זה לעשות להם "הפוך על הפוך", או להרים איזו אבן גדול מהריצפה ולהיתקדם לעברם בתנועות של "אני הולך ליזרוק עליך את זה", או פשוט לרוץ לעברם.

יש בישוב שלי איזה דפקט אחד שמשחרר את הכלב שלו בלילה, כל פעם שאני עובר באזור הוא נובח ולפעמים מיתקרב בנהמות. לילה אחד הוא התחיל ממש לרוץ אלי. אז רצתי אליו בחזרה ;)

הוא עמד שניה בהלם, ואחרי זה התחיל לברוח. אחרי אותה "תקרית" הוא לא ממש מיתקרב אלי.

חשוב להכיר כלבים, ולא לנסות את זה סתם ככה כי זה נישמע לך מגניב, אתה יכול לימצא את עצמך במיון עם איזה 20 תפרים בתחת :roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
לא מזמן ראיתי את הכלב משוטט לו בחופשי.

אני אתלונן במשטרה למרות שזה נוגד את העקרונות שלי.

אביחי

אביחי

כפוגע בך כדור שמישהו בעט אתה מכה את הכדור?

- בדיוק אותו הדבר קורה כשאתה מכה כלב שיש לו בעלים והוא פוגע בך.

עקרונות או לא עקרנונות - לטעמי להכות את הכלב הסורר זה אקט של אין מוצא.

לכלב אין מודעות לגבי מעשיו, לא כל שכן אחריות, והוא מתנהג בדיוק כמו שגידלו אותו להתנהג.

הנוהג המטופש והמטומטם לפגוע בכלב שתקף מושרשת רק פה בישראל, זאת במקום לטפל בעבריין האמיתי - הבעלים של אותו כלב, ואם לקחת לזה דוגמא מהחיים - זה בדיוק כמו לכלא מכונית של נהג שעשה עבירה, הרי הוא רק "נהג" בה, זו המכונית שעברה את העבירה.

ועיצה אחרונה - אין לך שום סיבה לפנות למשטרה, אתה רוצה ללכת לדקור מישהו? מחפש על מי להוציא את העצבים?

הבעלים של הכלב המשתולל הם הכתובת שלך [ולא הכלב עצמו]

רון.

נ.ב. - כבעלים של כלבה פיצפונת אני בהחלט מבין את הגישה שלך, ובזמן אמת לא בעלים ולא נעליים יעזרו לך - אלא התמודדות עם הבעיה עצמה, אבל כשיש אפשרות אחרת, לעולם הכתובת לא תהיה הכלב אלא הבעלים שלו.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...