Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הזמנתי היום בשעה טובה פג'ו 307 ועכשיו אני מתלבט אם לשדרג את רמת האבזור או לא, אני אפרט מה אני מקבל בכל רמה וכמה זה עולה ואם תוכלו, תעזרו לי להחליט אם התוספת הכספית משתלמת.

הרכב הוא פג'ו 307 1.6 אוט', מחיר בסיס 113,990

צבע מטאלי: 990

משענת יד אמצעית: 599

מע' עזר לחניה: 889

אזעקה: 1690

ציפוי טפלון להגנה על הרכב: 417

מגנזיום 15": 2950

כרגע הרכב שהזמנתי כולל את כל התוספות האלו כאשר אני עדיין מתלבט על המגנזיום. המגנזיום האלה הם לא מקוריים והם פשוט מגנזיום שנקנים בארץ ויש עליהם מין מדבקה/פקק שחור עם הסמל של פג'ו.

מחיר בלי מגנזיום: 120,297.

עם מגנזיום: 123,247.

מחיר הדגם המאובזר הוא 12,000 יותר לפי מה שאמרו לי בטלפון, כלומר 125,990

ב12,000 האלו אני מקבל:

זוג כריות אוויר צידיות לנהג ולנוסע, וילונות אוויר לאורך התקרה להגנת הראשים, מחשב דרך, חיישן גשם למגבים, הדלקה אוטומטית של אורות מעבר בהתאם לעוצמת האור, פנסי ערפל אינטגרליים בפנסים הראשיים, מזגן בקרת אקלים, ג'אנטים מגנזיום 16", פסי הגנה ופגושים בצבע הרכב, מראות וידיות בצבע הרכב, למשענת ראש מקדימה יש כיוון של הטיה, קונסולה אלומיניום (במקום צבע מטאלי) יחד עם אלומיניום סביב פיתחי המזגן והידיות של הדלתות, בד ספורטיבי במקום בד משובח (לא יודע אם זה שיפור) ומשענות צד לנוסע ולנהג.

יחד עם התוספות המחיר יוצא 129,976 (כרגע ראיתי באתר של פג'ו שהמחיר של הדגם הוא 126,990 אז יכול להיות שזה יוצא 130,976).

מה אתם אומרים, האם התוספות האלו שוות את החריגה בתקציב? מה אתם הייתם עושים?

תודה לעוזרים!

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי מנסה למתוח את עצמי ליקר יותר. התוספות הבטיחותיות חשובות מאוד לדעתי. בנוסף אליהן יש את הג'אנטים וכו' שיוסיפו סה"כ. אם יש תקציב - לך על זה :D

פורסם

הכריות אויר זה גם תוספת של בטיחות חוץ מכל הפאן שמסביב, אני היתי הולך על זה רק בגלל הבטיחות הנוספת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
הייתי מנסה למתוח את עצמי ליקר יותר. התוספות הבטיחותיות חשובות מאוד לדעתי. בנוסף אליהן יש את הג'אנטים וכו' שיוסיפו סה"כ. אם יש תקציב - לך על זה :D

אחרי כל הה"פ אתה עוד שואל בהנחה שהחלטתי עליו? :wink:

זה הרכב בוודאות, יש אפשרות למתוח את התקציב אבל זה לא בא בקלות ככה שאולי ההפרש כאן נשמע נמוך אבל זה עדיין לא מעט כסף לכן אני מפחד שאולי אתה אומרים קצת בפזיזות (עדיין הארנק שלי יסבול לא שלכם :( ) אשמח לשמוע עוד תגובות, ותודה על התגובות המהירות!

דרך אגב גיא, סוף סוף גיליתי מי זה המשתמש ה"אחד חבוי" :wink:

פורסם

אחרי כל הה"פ אתה עוד שואל בהנחה שהחלטתי עליו? :wink:

זה הרכב בוודאות, יש אפשרות למתוח את התקציב אבל זה לא בא בקלות ככה שאולי ההפרש כאן נשמע נמוך אבל זה עדיין לא מעט כסף לכן אני מפחד שאולי אתה אומרים קצת בפזיזות (עדיין הארנק שלי יסבול לא שלכם :( ) אשמח לשמוע עוד תגובות, ותודה על התגובות המהירות!

דרך אגב גיא, סוף סוף גיליתי מי זה המשתמש ה"אחד חבוי" :wink:

אני? חבוי? :shock:

:wink: האמת שלרוב אני לא חבוי, כנראה נשאר מהזדמנות אחרת. (הנה עכשיו אני לא).

האמת שרשמתי את זה פשוט כדי למנוע תגובות שונות ומשונות מצד אחרים (נושא ההאם החלטת עליו).

נכון שזה הארנק שלך, אבל זה גם הבטיחות שלך.... היתרון בתוספות הזו היא שהגיוני שהיא גם מובנת במחירון ותוכל לקבל משהו בחזרה מול הג'אנט לבדו שבטח לא יופיע, אם כי כמובן תוכל לבקש מעט יותר בגללו. אני מסכים שהרכב מתייקר מאוד... 130K זה הרבה כסף, גם מקרב אותך לקטגוריה גבוהה יותר לדוגמא מונדיאו עולה 145K. אבל אתה לא רוצה רכב גדול, מה גם שזה יקר יותר עוד מהיקר יותר...

לגבי שאר התוספות הייתי משאיר אותן, עם כי מעצבן לשלם על הידית, קצת חוצפה לגבות על זה תשלום. למרות שאם אתה חושב שאצלך המצב חמור לך לBMW....

פורסם
למרות שאם אתה חושב שאצלך המצב חמור לך לBMW....

ב BMW אין דבר שלא מוגדר כתוספת :lol:

כל דבר הכי קטן זה תוספת.. דברים שאמורים להיות באוטו כסטנדרט בכל העולם..

בארץ.. "אופציה בתוספת תשלום" :?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לך על האבזור הגבוהה !

מניסיון...

לפני שנה רכשנו 307... והרבה זמן התלבטנו על רמת האבזור...

אבא שלי תמיד אומר שאוטו זה בשביל להגיע מנקודה א ל ב ...

אבל הרבה שיכנועים ודיבורים גרמו לו להחליט לקנות את הרמת איבזור הגבוהה יותר!

בראש ובראשנה הכריות אויר הנוספות!...

ובנוסף לזה יש המון דברים נחמדים באוטו שגורמים לך להנות הרבה יותר לשבת ולנהוג בו!...

בין אם זה הבקרת אקלים!... או המתקן למשקפיים שתלוי מהתקרה!...

מומלץ בחום!

שיהיה בהצלחה ותתחדש!...

אגב... תתכונן... ל 307 יש מחלה... רק לאחרונה גיליתי אותה אצל הפחח שלי...

הוא סיפר לי שכבר בהמון 307 יצא לו לראות שהריפוד של הגג נופל בגלל בעיה בדבק שמחזיק אותו... הוא לא הכי מתאים לאקלים בארץ!...

אבל מי יודע... טפו טפו טפו עברנו שנה... וזה עוד לא קרה!...

למרות שהיו לנו המוןןןןן בעיות עם האוטו...

התחיל מבעיות בגיר...

והמשיך בבעיות בגיר!

והמשיך בבעיה באיתותים ( לא חזרו )...

ולאחרונה ביקרנו בליטל... מאז טפו טפו טפו... שקט !

האא... לפני כמה ימים גילינו שהריפוד במושב ליד הנהג... נפל :? ...

אבל בגדול כנראה שנפלנו על אקזמפלר רע!...

וחוץ מזה האוטו מאוד מהנה... אל תצפה שהוא יהיה מטוס!

בהצלחה!..

ותתחדש!!!!,

ניר.

פורסם
לך על האבזור הגבוהה !

מניסיון...

לפני שנה רכשנו 307... והרבה זמן התלבטנו על רמת האבזור...

אבא שלי תמיד אומר שאוטו זה בשביל להגיע מנקודה א ל ב ...

אבל הרבה שיכנועים ודיבורים גרמו לו להחליט לקנות את הרמת איבזור הגבוהה יותר!

בראש ובראשנה הכריות אויר הנוספות!...

ובנוסף לזה יש המון דברים נחמדים באוטו שגורמים לך להנות הרבה יותר לשבת ולנהוג בו!...

בין אם זה הבקרת אקלים!... או המתקן למשקפיים שתלוי מהתקרה!...

מומלץ בחום!

שיהיה בהצלחה ותתחדש!...

אגב... תתכונן... ל 307 יש מחלה... רק לאחרונה גיליתי אותה אצל הפחח שלי...

הוא סיפר לי שכבר בהמון 307 יצא לו לראות שהריפוד של הגג נופל בגלל בעיה בדבק שמחזיק אותו... הוא לא הכי מתאים לאקלים בארץ!...

אבל מי יודע... טפו טפו טפו עברנו שנה... וזה עוד לא קרה!...

למרות שהיו לנו המוןןןןן בעיות עם האוטו...

התחיל מבעיות בגיר...

והמשיך בבעיות בגיר!

והמשיך בבעיה באיתותים ( לא חזרו )...

ולאחרונה ביקרנו בליטל... מאז טפו טפו טפו... שקט !

האא... לפני כמה ימים גילינו שהריפוד במושב ליד הנהג... נפל :? ...

אבל בגדול כנראה שנפלנו על אקזמפלר רע!...

וחוץ מזה האוטו מאוד מהנה... אל תצפה שהוא יהיה מטוס!

בהצלחה!..

ותתחדש!!!!,

ניר.

התגובה שלך הצליחה להבהיר לי שיש לי בלבול קל, יש לך רמת גימור XT שהיא באה עם חישוקים 15", דיפוני עץ, פגושים לא בצבע הרכב (לדעתי יותר יפה מפגושים בצבע הרכב, במקרה הזה), בד קטיפה במקום הספורטיבי (שוב לטעמי עדיף), משענות יד (שאין בXS היקר יותר, והמתקן למשקפי שמש.

בקיצור הXT זה 12K יותר מהרגיל והXS 13K יותר. יש יתרונות לכאן ולכאן, יש גימור אחד בצבע קרם שנראה לי מעולה שאותו יש דווקא בXT אם כי אני די חושש מדיפוני העץ ומאיכותם.

יש לך במקרה אפשרות לצלם קצת את פנים הרכב ולהעלות תמונות?

אם כן אני אודה לך מאוד!

פורסם

ראשית מז"ט על הבחירה ב307.

תראה, אם אתה עושה שיקול קר של סחירות עתידית עליך לקחת בחשבון כי אדם שיחפש בעוד מס' שנים פיג'ו 307 מודל 2004 - יהיה בידיו תקציב מוגדר.

בד"כ יהיה זה מחיר המחירון של לוי יצחק לגירסה הבסיסית של הרכב, לכן צפה לקושי מסויים במכירת הגירסה המאובזרת שלך במחיר ה"מחירון" שלה בעקבות כך (גם אם יהיה לקונה תקציב נוסף, הוא יעדיף בד"כ לרכוש באותו תקציב + - מודל 2005 "בסיסי").

אני הייתי מנסה לרכוש אופצייה ל2 כריות אוויר נוספות בלבד, אבל איך שאני מכיר את לובינסקי הם לא מאפשרים רכישה בנפרד כאופצייה אלא רק במסגרת חבילת האיבזור כולה.

אם זה אכן המצב, אל תחשוב פעמיים - בטיחותך במקרה תאונה חו"ח חשובה יותר מעוד כמה שקלים בעת המכירה.

פורסם

לטעמי כל הצעצועים הנוספים מיותרים - רק עוד משהו שיכול להתקלקל ולעשות צרות.

חישוקי מגנזיום אפשר לקנות בלי קשר ללובינסקי... אם הם מתקינים אותם בארץ

בעלות של 3000 ש"ח עדיף כבר לבחור חישוקים יפים לבד.

הסיבה היחידה לקחת את הרמה הגבוהה היא סיבה בטיחותית ותו לא.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

סרקתי קצת מהקטלוג על מנת שתוכלו לראות אולי במה מדובר.

הגימור XT אייבורי ממש מצא חן בעיניי, אני כעקרון לא מת על דיפוני עץ ברכב אבל עם הבז' מסביב זה נראה לי מאוד יפה.

החישוק 15" גם עצמו נראה לי יותר יפה מבחינת העיצוב מה16". וכמו שאמרתי בXT שזול מהXS יש מעט אבזור נוסף (לעומת חסרון בפגושים בצבע רכב).

כרגע סחירות בעתיד היא לא שיקול, אלא מה אני מקבל בתמורה כרגע.

scan0002.jpg

Scan0003.JPG

Scan00101.JPG

Scan00032.JPG

scan.jpg

פורסם

לדעתי האישית, שווה להזמין את רמת האיבזור גבוהה יותר:

1. תוספת נכבדה של כריות אוויר

2. כיוון הטיה של משענת ראש

3. בקרת אקלים

שאר התוספות הם עניין של יופי.

עוד משהו: לא הייתי מזמין חישוקים קלים לא מקוריים בלובינסקי ללא בדיקה אצל משווקים בלתי תלויים - בד"כ היבואן דואג לתוספת נעה של עשרות אחוזים למחיר הרגיל של אביזרים.

הייתי בודק גם מקוריות של שאר התוספות - חיישני נסיעה לאחור ומשענת יד. בשני המקרים, אם מדובר בהתקנה מקומית - עדיף לוותר.

לגבי ציפוי טפלון - בשטיפה של יוני (חניון תת-קרקעי החדש של איכילוב) ניתן לקבל ווקס טפלון ב280ש"ח במבצע. כנראה, גם איכות העבודה שלו תהיה גבוהה יותר.

P.

• תוכן חדש...