Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הבדיקה בלחץ לא נעשתה לאחר שהרכב עמד מספר שעות עם מכסה מנוע פתוח לא בטוח שהנזילה תתגלה.

הדרך הטובה ביותר היא לחפש סימנים של נזילת מים, באיזור הפלאנג', החיישינם שמחוברים אליו, מכסה התרמוסטט, צינור המים הקשיח מאחורי בלוק המנוע (גישה דיי קשה), פקקים בבלוק, רדיאטור ומשאבת המים- דורש פירוק כמובן.

צריך הרבה סבלנות, פנס חזק ומראה קטנה.

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדכון

היום פירקתי את הפלאגים, (כדי לראות אם יש עלהם סימנים מיוחדים)

הפלאגים נראים תקינים, ולא נראה לי שיש חדירה של נוזל קרור, לתוך הצילנדרים.

ההעלמות של נוזל הקרור ממשיכה - פעם בשבוע

אני מוסיף חצי ליטר של נוזל קרור.

למישהו יש רעיון מה לעשות ?

פורסם

רעיון: בכלי הרכב האלה ישנם הרבה צינורות גמישים שמהודקים עם חבקים (בנדים) שנסגרים בלחיצה.

מנסיון (מהאודי שהיתה לי), חפס את קצה הצינור שקצת "משחק" ותחליף את החבק לכזה שנסגר בהברגה.

אצלי הייתה נזילה מהצינור הקטן שמחובר למיכל העודפים של נוזל הקירור וגם מהצינורית של נוזל ההגה כוח. בשני המקרים הרכב איבד נוזלים בלי שהמוסך הצליח לאתר את מקור הנזילה.

אגב תקלות כאלה באות והולכות בלי שום היגיון. איתור התקלה לוקח זמן ודורש סבלנות. אבל התיקון זול משהו כמו 1 ש"ח מקסימום. כשתקנה חבקים כאלה תקנה כמה - תמיד טוב שיש בכיס.

בהצלחה.

פורסם

גם פולו: יש לי את האוטו כמאת שנה,אני מוסיף נוזל כשה הוא מגיע למינימום זה קורה פעם בחודשיים בארך אולי קצת פחות במשך כל השנה מלאתי ליטר וחצי סה"כ (הרכב עשה אצלי כ13000)..

כך שנראלי אצלך זה כצת מוגזם.

פורסם
רעיון: בכלי הרכב האלה ישנם הרבה צינורות גמישים שמהודקים עם חבקים (בנדים) שנסגרים בלחיצה.

מנסיון (מהאודי שהיתה לי), חפס את קצה הצינור שקצת "משחק" ותחליף את החבק לכזה שנסגר בהברגה.

אצלי הייתה נזילה מהצינור הקטן שמחובר למיכל העודפים של נוזל הקירור וגם מהצינורית של נוזל ההגה כוח. בשני המקרים הרכב איבד נוזלים בלי שהמוסך הצליח לאתר את מקור הנזילה.

אגב תקלות כאלה באות והולכות בלי שום היגיון. איתור התקלה לוקח זמן ודורש סבלנות. אבל התיקון זול משהו כמו 1 ש"ח מקסימום. כשתקנה חבקים כאלה תקנה כמה - תמיד טוב שיש בכיס.

בהצלחה.

אני תומך באפשרות שציין DORKI חפש התביישות של נוזל קירור באיזור חיבורי הצנרת לניפלים.

איזה כייף לי :)

פורסם

בכל רכב תקין מים לא אמורים "להעלם" , גם לא ליטר וחצי לשנה.

בניגוד לשמן - שקיימת צריכת שמן מסוימת (שכמובן עולה עם הבלאי) המצב התקין של המים הוא קבוע.

מזכיר לי כל מיני סיפורי "נגמר לי הגז במזגן , אני ממלא פעם בשנה ומספיק לכל הקיץ" או כאלה - יש דליפה (ובמקרה הזה נזילה) אז בדיקת לחץ לא מצאה שום בעיה - לעניות דעתי זה מוביל עוד יותר לאופציה של בעיה באטם / בלוק.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון

סוף סוף הבעיה נפתרה!

איך פתרתי את הבעיה ?

הלכתי למקום של רדיאטורים, עשו לרכב בדיקה בלחץ, ולא הייתה שום דליפה.

בעל המקום שם לי בנוזל קרור "חומר לסתימת נזילות".

הוא שם כמות ממש קטנה, (כמות של כפית סוכר), אחרי זה נסעתי חצי שעה,

כדי שהחומר יזרום בכל מערכת הקרור, וכבר שבוע שאין העלמות מים

פורסם
OK , זה היה מקום של ראדיאטורים או עלי באבא ?

אני יושב פה וצוחק מהתגובה הזאת.

שבת שלום! :-)

נ.ב החלפת את הנוזל או מה? איזה חומר שמו לך ?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...