Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כל כך הרבה זמן מחפש הונדה S2000 עד שנת 2003...

אני כל כך נואש שאני הייתי מוכן להתפשר על כל צבע גם צבע חלודה תופס !

אני חושב שאני מחפש כבר סה"כ 4 חודשים ו-לא מוצא! אני עוקב כל יום אחרי כל המודעות כמעט בכל האתרים אפילו קניתי את השירות ב YAD2 שישר מתקבלת הודעה באתר אני מקבל אותה לפלאפון לפני שבועים עלתה אחת.. רק המודעה עלתה שנת 2002 צבע צהוב יד 2 65 אלף ק"מ אני מתקשר - מצטער לא רלוונטי הרכב נמכר.....והתקשרתי דקה אחרי שהמודעה עלתה אין לי מזל :?

יש כאן מישהו אולי בעלים נוכחיים של S2000 עד שנת 2003 כולל או מישהו שמכיר ויכול להפנות אותי אליהם גם אם הם לא רוצים למכור רגוע והם מתכננים בטווח הקרוב של החודש.. חודשים אני יכול לחכות אני פשוט חולה על הרכב הזה היתה לי איביזה FR עד לא מזמן שמכרתי ואני חושב שאני מתחיל להתייאש :roll:

למרוב ייאוש הלכתי על הקרובה הכי קרובה ל S2000 מבחינת מחיר לא ממש מבחינת ביצועים ה MX5 שנת 2006 גג נפתח מבד לא Hard Top האמת ? בשתי מילים אוטו נחמד כיפי מאוד לנסיעה אבל חסר לו את הפלפל שיש ל S2000 עם רק 160 סוסים וגם הם סוסי פוני הוא קצת מתקשה לספק את הכיף של לנהוג ב S2000 :arrow:

אז אולי מישהו יכול סוף סוף לעזור לי למצוא כבר את האוטו ? לא אכפת לי מהצבע מהיד האמת לא אכפת לי גם העיקר שהק"מ לא יהיה גבוה והמצב המכני יהיה טוב מה שכן אני לא מתפשר לא קונה רכב אחרי תאונה עד שנת 2003 כולל 2003... (מוכן לשלם קצת "שקלים" למי שיעזור למצוא אם הקנייה תסתדר בסופו של דבר)

ולפני שתנסו להציע מכוניות אחרות חיפשתי אופציות פשוט אין בתקציב הזה של 150-160 אלף ש"ח שיכולות לעמוד בסטנדרט שנותנת ה S2000

• תוכן חדש...