Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים אתם "יורים" לכיוון הלא נכון.

גם עם שי דרורי צודק (לדעתכם), הוא עבר על חוק.

הכיון צריך להיות שינוי חקיקה בנושא (ואני חסיד גדול של העניין)

אבל לא הגיוני שתקום קבוצה של אזרחים שיתנו לגיטימציה למי שפרע חוק (גם אם החוק לא נראה להם או לא הגיוני).

צר לי להיות משבית השימחה וליבי עם מר דרורי, אך זו מדינת חוק (לפחות ככה אמרו לי) ולכן תפעלו בדרך של עצומה לשינוי חוק ולא בדרך בה בחרתם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אבל לא הגיוני שתקום קבוצה של אזרחים שיתנו לגיטימציה למי שפרע חוק (גם אם החוק לא נראה להם או לא הגיוני).

צר לי להיות משבית השימחה וליבי עם מר דרורי, אך זו מדינת חוק (לפחות ככה אמרו לי) ולכן תפעלו בדרך של עצומה לשינוי חוק ולא בדרך בה בחרתם.

סלח לי על השפה אבל החוק הזה פשוט דפוק :idea: חוק שמגן על פושע ולא על האזרח שנפגע ממנו זה לא חוק בעייני.

עשו את הפושע צדיק ואת האזרח שמגן על עצמו פושע.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

נכון הוא עבר על החוק.

בא נחכה ונראה מה יהיה גזר הדין.

אני לא הייתי שם ואני לא יכול לקבוע בודאות מה קרה ,אבל בהנחה שהוא רק הגן על עצמו , אם יש מישהו שמגיע לו "להימלט מעונש" זה אדם כזה.

זכור לך מקרה ישראל ולס?

הבנאדם בסך הכל הודה ברצח התינוק שלו {!?) וכמה רעש ובלאגאן המגזר שלו עשה.

לא הצלחתי למצוא באינטרנט גזר דין , אולי הוא עדיין לא ניתן , אבל אני זוכר המון הסתעפויות באישומים נגדו.

המקרה הזה הוא לא היחיד.

לדעתי אם נוצר מצב שאדם שרוצח תינוק ומודה על כך יוצא לחופשי או מקבל את אותו העונש כמו אדם שמגן על עצמו ועל רכושו - אין צדק בחברה שלנו.

GOT סחוג?

פורסם

על איזה חוק אתה מדבר ?

זה שאתה קורא למשטרה והם באים אחרי שלוש שעות (וזה במקרה שהיו מוצאים את החווה) ? בינתיים הגנבים היו מרוקנים לו חצי מהצאן.

החקלאים בנגב מסכנים (האמת לא רק בנגב), אין מי שייגן עליהם , הם חשופים לגניבות חוזרות ונישנות של רכוש ואף אחד לא שם עליהם.

אותם גנבים פרצו לביתו, הרעילו את הכלבים שלו, גרמו נזק לרכוש והוא צריך לחכות שהמשטרה האימפוטנטית שלנו תגיע לעזור לו.

אני שם את עצמי במצבו ולא רואה איך אני הייתי נוהג אחרת.

בשביל להיות כנה עם עצמך ולא לנסות להיות יפה נפש, שים את עצמך במקומו ותאמר לי איך היית נוהג אחרת ?

פורסם

חתמתי.

אם היו עושים משהוא לכלבים שלי לא הייתי יורה בו. הייתי חוטף אותו ומתעלל בו למוות.

לא מעניין אותי הגניבה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חברים, חברים, מה המהומה?

החוק גרוע, המשטרה על הפנים (וזה עוד מחמאה) השחיתות בשמים...

אני רק אומר, ותשתדלו שניה אחת להפריד את חוש הצדק שלכם עם לשון החוק, שהאדון הנכבד ביצע פשע.

ולו מהטעם שהוא כתוב בספר החוקים!

אינני יודע איך בית המשפט ינהג בו ואכן בבית המשפט לא תמיד נעשה צדק סוביקטיבי, כי החוק "לא תמיד הוגן"

אתם רוצים לעשות מעשה.

פנו לחברי הכנסת שלהם הצבעתם ובקשו אותם לשנות את החוק.

תצביעו ברגלים בבחירות לכנסת וביחרו מנהיגים לא מושחתים.

המשטרה היא הראי של הכנסת ושל החברה.

אם תהיה פה חקיקה קשוחה, והממשלה (שתהיה נקיית כפיים) תדרוש מהמשטרה לפעול בנחישות, אז הם כבר ידעו מה לעשות למניעת פשעים.

אז בבקשה.

אתם רוצים לעזור לו? תפעלו לשינוי החקיקה.

אני בדיוק בעדו כמוכם, אבל זו לא הדרך.

יום טוב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
חברים, חברים, מה המהומה?

החוק גרוע, המשטרה על הפנים (וזה עוד מחמאה) השחיתות בשמים...

אני רק אומר, ותשתדלו שניה אחת להפריד את חוש הצדק שלכם עם לשון החוק, שהאדון הנכבד ביצע פשע.

ולו מהטעם שהוא כתוב בספר החוקים!

אני רוצה לשאול שאלה :אם כתוב שאסור לגנוב ויש חוק כזה ,ויש חוק שהמשטרה חייבת לאכוף את החוק , והמשטרה מתעלמת , על איזה חוק הוא עבר בכך שניסה להגן על רכושו ,בידיעה שבמקרים מסויימים גנבים כאלו שהפריעו להם נקטו באלימות למנוע את ההפרעה ?

אז למה בדיוק הוא עצור והגנב חופשי ? האם זה לא בגלל שהמערכת רוצה להאשים את הנפגע במקום להאשים את עצמה ?

מעניין למה זה לא נראה לך כמו הקוזק הנגזל ?

אינני יודע איך בית המשפט ינהג בו ואכן בבית המשפט לא תמיד נעשה צדק סוביקטיבי, כי החוק "לא תמיד הוגן" לא כי בית המשפט לא ירצה לספר לנו שכול המערכת חטאה ואשמה כולל בתי המשפט

אתם רוצים לעשות מעשה.

פנו לחברי הכנסת שלהם הצבעתם ובקשו אותם לשנות את החוק.ברצינות?!!!

תצביעו ברגלים בבחירות לכנסת וביחרו מנהיגים לא מושחתים.

המשטרה היא הראי של הכנסת ושל החברה.

אם תהיה פה חקיקה קשוחה, והממשלה (שתהיה נקיית כפיים) תדרוש מהמשטרה לפעול בנחישות, אז הם כבר ידעו מה לעשות למניעת פשעים.עם כול זה אני מסכים , הבעיה היחידה היא , שאם נמתין בנתיים, יגרם עיוות דין ואדם ימק בכלא ומשפחתו תופרד מחלק גדול מנכסיה (הן הוצאות והן גניבות והכול ) , וכול זה אפשר אולי לשנות ע"י עצומה ?!! אז הצדק שלך אומר לשבת בשקט ולהמתין לשינוי ?

אז בבקשה.

אתם רוצים לעזור לו? תפעלו לשינוי החקיקה.

אני בדיוק בעדו כמוכם, אבל זו לא הדרך.

יום טוב.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

רגע רגע רגע

ומה אם יתברר שהוא התכוון להרוג , ושהסיבה לא היתה מוצדקת?

תנו לכל הראיות להיאסף , אל תצאו מנקודת הנחה עיוורת שהוא חף מפשע.

אני לא חושב שצריכים לשחרר אותו בלי משפט.

אך אם לאחר המשפט יתברר שהוא אכן רק הגן על עצמו ורכושו , זאת אומרת לא היה מניע נסתר אבל בכל זאת יטילו עליו עונש - זה יהיה אי צדק.

GOT סחוג?

פורסם

מצטרף

לפעמים יש שחיתות שמפעילה את חקיקת החוקים.

מה זאת אומרת "לא הגיוני שתקום קבוצה של אזרחים שיתנו לגיטימציה למי שפרע חוק"??

אם החוק מושחת ולא נכון,רק האזרחים ישנו אותו.

פרע חוק?

שישנו את החוק.

לא יעזור בטוב? אפשר להמשיך בפעילות.

ולמה אני כותב את זה?

לפני שבועיים גנבו לאח שלי אופנוע מול העיניים שלו.

מול העיניים שלו העמיסו את האופנוע על מסחרית וברחו.

המשטרה טוענת שהם יודעים איפה האופנוע ולא רק האופנוע.עוד אלפי כלי רכב שמסתובבים חופשי.

ולמה לא מחזירים אותם?

יפה מאד.יש מניעה מלמעלה.

יש להם הוראה מגבוה לא "לעשות פרובוקציות".

אתם מבינים? אני ואתם אוכלים אותה מכל הכוונים אבל יושב לו שם מישהו למעלה שיש לו שומרי ראש ולא מפחד מגניבות,ומוריד הוראה לא לעשות כלום.

מה אכפת לו?

הטענה של המשטרה ד"א היא שאם יעשו פשיטות,הפלסטינים ירגישו שאין להם מה להפסיד ויעשו עוד אינטיפדה.

כלומר זה בסדר שהם גונבים.זהמספק להם פרנסה (בזכות האדיוטים שקונים מהם חלקי חילוף גנובים בזול)

כל עוד זה לנו האזרחים

אבל אם יש חשש שיתפתחו מהומות,אז הלוזרים בכחול משקשקים ומפחד איזו ועדת חקירה שתקום לאחר מכן,מונעים כל תזוזה.

וזה חוקי?

על זה מותר להתקומם?

הכל מסריח במדינה הזאת והגיע הזמן שיתחילו לעשות כאן סדר.

ואם זה לא יגיע מלמעלה,זה יגיע מלמטה.

פורסם

שי דרורי קורבן של מדינה מתוקנת מידי, יותר מידי חוקים למען כבוד האדם וכל השטויות האלה, שמקנים לגנבים ולעורכי דינם יותר מידי פירצות בחוק.

אותו דבר קיים בארצות הברית, שאפילו השוטרים שלהם שכולכם כל כך בעדם מפחדים להכנס לשכונות של שחורים בנו יורק ואל איי, בדיוק כמו שפה המשטרה שמפחדת להכנס לכמה כפרים בדואיים בדרום.

ולמה זאת, לא בגלל פחד השוטרים אלא בגלל הידעה שאם יתנפלו עליהם עשרות אנשים והשוטרים יפעילו כוח ישר ידווח בעיתון וישר מח"ש תתחיל לחקור.

יש לא מעט שוטרים שלא מפחדים מכלום וישמחו לעשות את זה, אבל כולם אבל פשוט כולם מפחדים ממח"ש.

במדינה שבה לא ייחשב יפה להגיד שרוב גנבי הרכב והרכוש הם ערבים כי צריך להיות לא גזענים למה אתם חושבים שיהיה כוח לשוטרים?

אני גם נושא נשק, ואני תומך במה ששי התחיל, כל הכבוד ובהצלחה.

• תוכן חדש...