Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המינימום שאנחנו יכולים לעשות זה לחתום על עצומה. אישית, מוכן לתרום כסף להגנה משפטית שלו.

מרתיח אותי שגנב שפורץ במודע למקום לא שלו, ע"י מעשים שלו מעניש את בעל הרכוש/בית. מקומם, ובלתי נפתס שהחוק מגן ככה על פושעים.

Veni Vidi Vici

פורסם

אני מסכים עם שי דרומי,אני במקומו הייתי עושה את אותו הדבר בדיוק,הכי מעצבן שהשותף שנשאר חי אומר שהם "רק באו לצוד ארנבות",יש להם את כל הנגב והערבה ודווקא אצלו הם מחפשים ארנבות!,במיוחד שההרוג עכשיו השתחרר מהכלא על גניבות בקר.

אני מסכים. התרת מתן עונש מוות ללא משפט על הריגת ארנבת הוא בהחלט צעד בכיוון הנכון למדינה שלנו.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

זה לא מקרה ראשון כזה, יש עוד הרבה.

סה"כ מקרה שהצליח להתפרסם.

אבא של חבר שלי, שוטר שפרש לפנסיה תפס פורץ שנכנס לבית שלו, הצליח לעצור אותו וקשר אותו לכסא והזמין משטרה.

הנ"ל הואשם בחטיפה, לא פחות.

לא רק שהוא הגיש אותו למשטרה בלי שהם צריכים להתאמץ, עוד מאשימים אותו. (לא תגידו שהוא השתמש באלימות או משהו, רק "גזל" מזמנו של הגנב.)

אבל כולנו יודעים שזה חלם. ולאף אחד לא אכפת. כולנו השלמנו עם זה בתת מודע.

זה שאנחנו צועקים ולא עושים כלום, לא ישנה כלום.

אני אישית כבר לא צועק, סתם כי זה יכאיב לי בגרון, ולא יותר, הרי אף אחד לא ישמע.

אלעד - שבגיל 20 כבר מיואש מהמדינה הזאת.

פורסם
אני מסכים. התרת מתן עונש מוות ללא משפט על הריגת ארנבת הוא בהחלט צעד בכיוון הנכון למדינה שלנו.

עמוס

די כבר עם הרחמנות הזו.

הגנב השיג גבול ונכנס ביודעין לשטח פרטי בכוונת זדון, שידע שיש סיכוי שלא יצא משם בחיים.

פורסם

חדשות טובות!

שר המשפטים, דניאל פרידמן, אמר כי אינו מתנגד להצעה, אך ציין כי יוכנסו בה התאמות ותיקונים כאשר תובא לקריאות הבאות.

http://news.msn.co.il/news/CriminalLawCourt/Law/200702/20070214134003.htm

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קראתי את זה גם כן היום. אני בעד ואני מאוד מתלהב מזה.

אני מאחל לו שישחררו אותו.

לדעתי הוא גיבור לאומי.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
חברים אתם "יורים" לכיוון הלא נכון.

הכיון צריך להיות שינוי חקיקה בנושא (ואני חסיד גדול של העניין).

נו אתם רואים...זאת הדרך, עוד מעט יהיה לנו חוק דרומי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...